Сладкарничка за книги - тема 60

• 31 944
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
ЛОТИ !!!

Да си жива и здрава,  с много късмет, успехи,
любов и щастие! Пожелавам ти да имаш
милиони поводи за усмивка и още толкова
приятели, с които да споделяш!

ДУ  Hug !
Взимам си с удоволствие от кафенцето, Дес!

Какво хубаво слънчице е изгряло, пролет.
Вчера Тони ми беше донесъл кокиче  Heart Eyes
Усмихнато да ви е днес  Hug

# 691
ДУ  Hug
Деси, благодаря за кафето и мислАта,взех си и от двете!  Wink
Авлига, дано баща ти се пребори,стискам силно палци и ви изпращам положителна енергия!
Хубав ден,момичета!

П.С. Лоти и тук честит празник, да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet

# 692
  • София
О, Лоти, на 22 ли ставаш днес  Heart Eyes? Честит рожден ден, мило момиче, бъди здрава и все така нежна и усмихната, каквато те познавам  bouquet!

# 693
  • На високо
Лоти, честит рожден ден и тук! Пожелавам ти здраве, любов и щастливи мигове с любимите ти хора!

Момичета, благодаря за положителната енергия за татко! Hug
Днес наистина е пролет!

# 694
  • София
Лоти,честит рожден ден!Пожелавам ти здраве,семейно щастие и много късмет  newsm59

Дес,благодаря за кафето!Аз съм по задачки от рано днес,но свърших и сега имам около час почивка преди да отида на работа.

# 695
  • Кърджали
Взимам си и аз кафенце.
Лоти, честит рожден ден и от мен. Здрава да си, щастлива да си.
Навън изглежда че е пролет. Такова хубаво слънчице напича. Чакам Андрей да се събуди и излизам да посъберат малко слънчице децата.
А аз прихванах от вируса на Кати. Сега се наливам с чай.

# 696
Лоти, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и безброй поводи за усмивки Hug
Авлига, стискам и аз  Hug
Гигова, на патерица, честит именик. Жив и здрав да е дълго да се Уважавате Hug
Кости, една мечешка  Hug и за теб. Мъча се по пътищата в живота Crazy
Вчера бяхме на София, водихме малкия на зъболекар, много добре мина, остава още един кариес, а междувремено се обзаведе с ел. четка-от снощи е голяма радост Heart Eyes
При нас никакво слънце, само вятър. Да се пазите от грипа Hug

# 697
  • на североизток от Рая
 Здравейте!  Hug

Идвам да честитя на едно пораснало момиче празника, но няма да напиша "и тук", защото "там" не съм честитила още. А и не смятам, че ако се честити на две места, че и се спомене при това, поздравът става двоен. Размисли разни. Търся си дебати, може би.  Mr. Green

Лотхен, бъди здрава и обичана! Получавай всичко онова, което желаеш лесно и в точното време. Обичай и раздавай усмивки навсякъде! Дано ти остава време за удоволствия и книжки, книжки...Хубав празник!

# 698
  • ГОре на черешата...
Минавам набързо да честитя рождения ден на моето мило другарче Лоти и отлитам на родителска среща.

Лоти, от цялото си сърце ти пожелавам крепко здраве, много щастие, вълнуващи преживявания, обич и успехи!

# 699
Честит рожден ден, Лоти!!!

Желая ти здраве, много щастие и обич!!!

# 700
Мила Лотхен, ЧРД, желая ти много здраве, че без него няма смисъл. Много удовлетворение от всичко, което правиш, много щастливи мигове с любимите хора и много страхотни срещи! Прегръщам те!

# 701
  • София
Мила Лотхен  Heart Eyes
от цяло сърце те прегръщам за празника ти! Пожелавам ти да опазиш цялата си нежност, виталност и прекрасност!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Grinning И да си много щастлива!

# 702
  • Пловдив
Лоти, честит рожден ден, да си жива и здрава, много щастлива, усмихната и обичана.

Какво си правите, аз се лакирах и лежа, едвам държа очите си отворени...
Спокойна нощ на всички!

# 703
Добър вечер, девойки Hug

...
 А и не смятам, че ако се честити на две места, че и се спомене при това, поздравът става двоен. Размисли разни. Търся си дебати, може би.  Mr. Green
...
Споменах го просто за да не си помисли някой че минавам казвам това-онова, а не честитя на рожденничката, ама ах какво неуважение... Wink Та главно затова, наясно съм, че поздравът не е двоен така Hug
Ей ти го дебата Laughing Hug

Хубава вечер на всички Hug

# 704
  • София
Аз съм на работа, момичета, и да ви кажа, от тук не виждам дрешките на Гигова, Слив, Нели, Миж и Зорито - от последните страници  newsm78 Нямам обяснение защо от вкъщи всички ви виждам облечени  Flutter
Хванах си вирус - то нямаше и как да ми се размине - 3 дни съм само по болници с баща ми. Сега съм се намусила тука и пия един врял чай от шипки.  Crossing Arms Мрън Tired
Вие да изкарате лек работен петък  Hug
Лека нощ на всички ви  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт