Сладкарничка за книги - тема 60

• 31 978
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • ГОре на черешата...
Благодаря отново за всички прекрасни пожелания за моя личен/и на сестра ми - родени сме в един ден, но през 7 години/ рожден ден. Не съм го написала както трябва явно...

Имах една прекрасна, наситена с емоции танцова вечер, беше просто прекрасно, за видиш как малко познати хора се отнасят към теб и как са уловили за толкова кратко време същността ти Grinning...

# 646
  • София
Хех, много готино съвпадение с рождените ви дати  Heart Eyes.

Банда, почва "Гладиатор" по Кино Нова  Heart Eyes.

# 647
Честит Рожден Ден , Мариета на теб и твоята сестра! Здраве, късмет и сбъднати желания. ..

# 648
  • в огледалото на живота
Добро утро!

С пожелание за лек ден и  слънчево настроение  Hug

# 649
Добро утро Hug

Само ще ви пожелая прекрасен ден и бягам Grinning

Дев, благодаря за кафето bouquet

Миж, на Маккарти Whistling

# 650
ДУ  Hug
Мариет,да е жива и здрава и сестра ти! Какво съвпадение само Simple Smile
Желая ви прекрасен ден, момичета!

# 651
  • София
Дев, много вкусна бисквитка  Hug
Добро утро и от мен и благодаря за кафето.

# 652
Добро утро  Hug

Първо искам да честитя на патерица рождения ден на най-сладката съфорумка Мариет  Heart Eyes Пожелавам ти безкрайно щастие, безгрижни мигове със семейството и много много любов  Heart Eyes

Нели, дано бързо свикнеш с промяната на работното време Hug

Днес отново ще помоля за стиснати палци  Rolling Eyes

# 653
Мариет, честит рожден ден, както и на систъра ти  Heart Eyes  bouquet
Моят систър си е у дома и съм много щастлива  newsm18 Tada

И аз съм от неориентираните Grinning дори с Gps се губя Grinning

Елинка, имам книжката на Кунц с кученцето, още не съм я чела Grinning беше намалена в Хеликон и си я взех преди около месец и повече. Ако искаш, ще ти я пратя Simple Smile

Този Атомиум много ми хареса, искам и аз там някой ден  Heart Eyes

# 654
ДУ  Hug

Ей, Мери, представям си каква радост е!!!  Party  Много сте ми сладки с твоята сестричка, много!!!  Heart Eyes

Ленинка, Пътят на мен ми хареса, но е тягостна книга. Филмът е прекрасен, не й отстъпва на книгата по нищо!!!
Също е тягостен, де, но някак си на филм по- го понасям...а и Виго Мортенсен... Flutter

Лофче,  Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed
А пък онези дни те обърках с една друга потребителка - Меган. Тя е със същия аватар като една от твоите снимки в подписа. И тъкмо щях да се изцепя какво търси нашето романтично Лофче в темата за Стивън Кинг , и осъзнах, че не си ти  Joy

Хубав ден  bouquet

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 10:06 от Happy Mijjj ツ

# 655
  • Пловдив
Добро утро, излежавам се още...трябва да отида до Еконта да си взема кълбетата мартеници, после ще отида да взема мъниста, висулки и опаковки. Ще закарам кучо до работата, че съм обещала на колежката по магазин. И ще звънна сега на дружката да се разберем да пием кафе.

Лофче, стискам.

Хубав ден!

# 656
  • София
ЛофPraynig

# 657
  • на североизток от Рая
 Следобедно Здрасти!  Hug

При нас е пролетен ден. А се задавал студ. Иди го разбери. Ама ако така се задържи, ще е прекрасно, обичам такова време - усещане за пролет, нито горещо, нито студено, вирея отлично така.

С най-добрата ми приятелка /дъщеря ми  Heart Eyes/ ходихме на китайски ресторант. След работа реших, че ми се иска някакво разнообразие, а тя никога не отказва да хапне китайско.  Laughing После се отбих в библиотеката, уж да потърся "Мостът на Дрина", но покрай не я награбих още три книги. Не ми се излиза от библиотеката, като наредили на една маса купчини с нови книги, още ненаредени по рафтовете...искам да остана да работя там и аз да ги нареждам. Искам да прочета "Свещена билка, имате ли отзиви за тази книга? А иначе сега ще прочета една историческа книга, "Сиявуш- Бог сияен конник", после ще е Мостът.

Ленинка, аз четох преди две години "Пътят" и ми хареса доста. Мрачна е книгата, но пък я намирам за съдържателна, различна е от това, което обичам да чета, може би затова ми легна, приех я като четиво за разнообразяване на жанровете.

Лофче
, виждам, че имаш нужда, дано не е късно, но имаш моето пожелание за отличен резултат и късмет във всичко, което ти предстои!  Hug

Мери, много си ми сладка!  Heart Eyes Hug

# 658
  • София
Аз бързо да споделя нещо, което може да се окаже полезно за няколко момичета-сладкарки  Heart Eyes Направих си профилактични изследвания за вродени тромбофилии ... ей така, от параноя, дето се вика... почти сигурна бях, че всичко ще е наред, защото бременността преди 2-3 години беше ок.  Thinking  За моя изненада обаче, оттам изкочи зайче.... Та ми предстоят чести срещи със съдов хирург и вероятна терапия  Confused
Мери, приятно сестринстване  Hug
Лофче, стиснала съм палци от сутринта  Heart Eyes
Нели, и аз имам подобни желания понякога - за библиотеката hahaha Мечтии, мечти  Grinning

# 659
Добър вечер , девойки  Hug

Мариши , дано да не е нещо много притеснително това за хирурга и да не се налага да пиеш хапчета. Стискам палчета  Praynig  Hug

Лофче другарче , мислотЯ те  Heart Eyes

Нели , мисля че страшно много ще ти хареса "Мостът ..." аз я погълнах тази книга , макар че е доста тежка тематиката . Но "Свещената билка" не съм я чела , свалена ми е само на четеца . В четвъртък - петък може да се поразходиш до пощата , и казвам от сега :Не си мисли че съм объркала , само се моля да не си .... млъквам  smile3505  Heart Eyes

Друго друго да кажа.... може и да има , ама съм гладна и не мога много да мислА сегЪ  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт