Сладкарничка за книги - тема 60

• 31 987
  • 731
  •   2
Отговори
# 630
  • София
Ех, Лу, не мога да видя картинката от работата (отрязана ми е), но съм сигурна, че е суперски!  Heart Eyes

Мижче, ти си била в селце, а аз пък веднъж бях в едно курортно местенце близо до Брюксел, на около час, час и половина път с автобус, където беше супер. Курортът е на голяма площ, много зелено, разбира се. Бяхме настанени в малки къщички в гората, в близост до едно красиво езеро. По полянките беше пълно със зайчета и катерички. Придвижвахме се само с велосипеди. Храната беше страхотна. И имаше една огромна дискотека, много добра (във възрастта,  която бях там, това си беше важно  Grinning). Спомените ми от там са хубави. (Само дето съм забравила името на мястото  Mr. Green ).

# 631
  • София
Здравейте  Hug
Много сте изписали от вчера, но ви прочетох с удоволствие.
Първо да честитя един хубав празник  Heart Eyes

Честит Рожден Ден, Мариетка!
Да си жива и здрава, сияеща от щастие, с много любов в сърцето,
хармония и уют в твоя дом, и куп прекрасни и светли мигове в
твоята нова лична година!

Лу, много ми беше интересно да те прочета  Heart Eyes
Ходила съм в един Музей на мъченията в Прага. Беше в замък, автентично и доста призрачно, с едно страховито осветление, направо тръпки те побиват, като гледаш какво се е случвало по времето на Инквизицията  ooooh!.
Средновековието и на мен ми е адски интересно. Всичко, по целия свят, свързано с него искам да разгледам  Heart Eyes Но и в сграда на НАСА няма да откажа обиколка  Flutter
Колко много места и колко малко пари!
Същото е като с книгите и времето  Crossing Arms

Вени, същата съм като теб за ориентацията. Никаква ме няма  Embarassed На големи пространства като чуждестранни летища и гари, които са като цели градове, мога да си остана с дни, в търсене на изхода. Подземни паркинги ненавиждам; трябва да има сгради, които познавам, около мен, за да се оправя. В това отношение ММ е перфектен и само с него се справям.
И за шоколада споделям твоето мнение  Laughing
Шоколад със сол, люто, плодови или черен с мента - ужас  ooooh! Sick !

Гиговче, няма нищо смешно в избора ти за кола! Напротив - респект  omm
Пожелавам ти някой ден да я имаш!
Съвсем наскоро научих, че Инфинити всъщност е скъпата версия на Нисан.
Нали Нисан е на практика Рено - с двигател на Рено, сглабят я в Рено и т.н.
А Инфинити е Нисан - двигател на Нисан и направена изцяло в Япония. То затова е и толкова скъпа, не само заради страхотния си външен вид. То и новата Лада е с добър външен вид, но е 1/4 от цената на Инфинити.

Днес ще мързелувам, а довечера ще ходя с колеги на кино.
Малко ме поядосаха покрай организацията и май за пръв и последен път се наемам да организирам ходене на кино с повече от двама души. То излезна точно като в приказката "Направи добро, изяш л****!"  Crossing Arms Tired
Дано, докато влезнем в салона всичките, не се обърка пак нещо, защото резервирах билети он-лайн. Много се ядосах, но се надявам да ми мине.
Отивам сега да поизгладя малко дрешки и смятам да си почета.

По-късничко пак ще се отбия  Hug
Слънчев и усмихнат ден на всички!

# 632
  • На високо
Честит рожден ден, Мариетка! Бъди здрава, много щастлива, усмихната и вдъхновена! Hug

# 633
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Вече ме има и денем.  Laughing Т.е., мога да се показвам по това време при вас, от днес съм първа смяна на работа, ще видим как ще съумея да организирам следобедите си. Все още ми е неестествено, че по това време съм си у нас. Но пък днес нова смяна, нова стая, нов първи работен ден от този месец. Дано е на късмет и добро!

Лу, особено ми хареса книгоразделителят, но още по-особено внимание обърнах на ...хм, парфюма.  Party Да ползваш със здраве и мерак и двете си придобивки!  Hug Heart Eyes

Гигова, никакви шоколади да не идват към Шумен,  Stop. Гушвам те, обаче!  Hug

А аз винаги с любопитство опитвам нови видове шоколад, с най-различни пълнежи са ми интересни. Ей така, да знам какви са на вкус. Все още не съм яла шоколад с чушка, но не съм виждала. Само веднъж бях видяла, де, в друг град, но не си купих, не помня защо. А остава голямо любопитството ми как, аджеба, се комбинира вкус на шоколад с този на чушката.  Thinking

И най-важното за мен днес :

Нежно цвете за фин човек; от любов и с цялото си сърце те прегръщам, скъпа приятелко! Нещо ни събра, но нищо няма да ни раздели. Обичам те, Мариетко!  Heart Eyes Благословена да си! Heart Eyes

# 634
  • София

Мариет,честит рожден ден!Да си жива и здрава ти пожелавам,да те обичат и уважават любимите ти хора!

Нел, тъкмо се чудех дали са ти обърнали смяната  Hug

Мариш, бегло прочетох,че си питала за мен  Hug, и аз питам за теб  Hug,добре съм,чакам петък и ще пиша повечко тогава.

Не съм чела последните страници.Нещо не остана време.Вече съм на работа и се чувствам много добре.Липсваха ми децата и учителския кошер.Всичко е наред и се радвам,че нещата се подреждат,както трябва.
За шоколад не мога да се изказвам-не ям.Купувам рядко и не подбирам.Не съм ценител и не се изкушавам.Е,ако съм на шоколадено изложение,няма да го върна. Simple Smile

Лу, разделителят ти е много нежен,особено сложен до Серж  Heart Eyes.И аз вчера пробвах новия Диор.Хареса ми.Има нещо леееко сладичко в него.Трябва да го огледам във фрагрантиката.

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 17:26 от Игривата слива

# 635
  • в огледалото на живота
Честит Рожден Ден Мариета bouquet

Бъди жива и здрава, все така огън-момиче, все с такъв плам и жар да живееш живота си!

Не спирай да  преследваш щастието, което животът ти дължи - с нежна женска упоритост!

Не  спираш да мечтаеш дори и когато си мислиш, че нищо не си заслужава!

Весел празник!

Прегръщам те  Hug Hug Hug

# 636
  • ГОре на черешата...
Мили мои дружки, изчетох съвсем внимателно всичките ви прекрасни пожелания, и тук и, там, разгледах си прекрасните картички, една сълза успях да спра навреме, за да не развали този невероятен момент - щастието, че съм заобиколено от толкова прекрасни, добронамерени и любящи създания! Благословено е то, дано съм го заслужила!
Обичам ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!!!

# 637
Честит рожден ден,Мариетка!
Да си жива и здрава,безкрайно щастлива,заобиколена от обич,красота и топлота!

Предръдки за всички!  Hug
Лу,пак разказваш интересни неща!  Heart Eyes

# 638
Тук съм, туук Simple Smile назад съм с графика и задачките, но до сряда ще е така.

Мариетко, Честит рожден ден! Жива, здрава, много обичана и ценена от любимите мъже Heart Eyes

Лу, интересни неща прочетох... може да ни се отвори ходене до Белгия та си записах Heart Eyes
Алекс, не знам дали това е вярната тактика, големия го гледах така и досега ми е ревлив. Малкият го гушкам повече и е спокойно бебе Peace
Оф, подхванала съм Пътят, но досега не съм чела такъв жанр и нещо не ми върви, аз ли съм смотана та не разбирам, не знам, но ще го дочета да видим.
Мариш Hug и всички в нужда и без нужда Hug

# 639
  • Кърджали
Лени, аз не че примирам от мерак да го оставям да реве. Но накрая видях че нв го ли закачам, по-бързо се успокоява.  Преди ми ревеше до 12-1-2 през нощта, бях на ръба на нервите си вече. Сега, шо този начин, към 9 е заспал. Вече ако реве истерично, го гушкам. То си проличава дали ще се успокои или няма да му направи впечатление че е гушнат.
Ние бяхме малко навън. Първо на разходка с децата, после и с ММ. Та общо взето приятен ден. Не знам какво да правя с Кати, уж но и няма пък покашля от време на време. Май и утре ще си е вкъщи.

# 640
Алекс, честно казано на твое място щях да я спра за месец-два от градина докато се размине това вирусно време и докато поотрасне малко бебето. Разбирам, че няма да ти е много лесно с двамата, но въпреки това. Но аз съм от страхливите. 

# 641
  • Кърджали
Ули, не че ще ми пречи вкъщи, то тя си е толкова тиха кротка че не се забелязва.  Тя е предучилищна,  не че лекарката няма да ми дава бележки. Обича да ходи на градина, нали е глезят там. Може би съм по - смела защото много рядко ми боледува. Това и е първото, то и разболяване не мога да го нарека още, от пролетта насам. Надявам се че няма да приютяваме вируси в къщи. Може би тази седмица ще я оставя да не се доразболее нещо...

# 642
  • на североизток от Рая
 Момичета, от два дни мисля и забравям да ви питам. Тези, които четете исторически книги, бихте ли ми препоръчали книги за Тангра. Мъжът ми напоследък съвсем се вманиачи и все история чете, но само българска. Сега Тангра го е завладял, затова питам, да търся книги в библиотеката.

Слив, да, вече съм първа смяна, чаках този ден с нетърпение. И днес като съм в нас следобед, мислех, че съм направила някакво нарушение и съм се прибрала, а не е трябвало. Неестествено се чувствах. Но синът ми мина втора смяна, не ми харесва това. Сега пратих баща му да го вземе, че днес имат 7 часа, а е доста студено, и той не е доизлекуван.

# 643
Ленинка, кой "Път" четеш? На Кормак Маккарти или "По пътя" на Керуак?

# 644
  • Ямбол
Честит Рожден ден на теб или блога ти, Мариетка! Здраве, обич и красота в живота ти!!

Лу, прекрасен книгоразделител!!
А толкова интересни неща около теб ..

Общи условия

Активация на акаунт