Пиене на кафе и чай сутрин в метрото

• 39 880
  • 651
  •   1
Отговори
# 480
С тези мобилни масово се водят служебни и важни разговори, мдаа
Защо ли друго освен "Къде си? - в трамвая" и подобни не чувам ...
Аз нямам и не желая да имам навик да ховоря с часове по тел безсмислици

Моите термочаши подливат до една щом изстине съдържимото
Затова и спрях да ги влача в чантата и минах на термос, когато знам че няма друг вариант
Ползвам ги само за ледено фрапе лятото, капакът пази идеално от нагли насекоми, желаещи да плуват в кафето ми

# 481
Мразя да пътувам с ГТ, но това ми е алтернативата. Като една незапозната и почти никога пътувала, се качвам първия ден с картонена чаша кафе. Толкова лошо ме изгледа кондукторката, направи ми и забележка че не е допустимо с храна и напитки в автобуса. А си бях купила, защото в нас кафето беше свършило. В интерес на истината, вече девет месеца не съм забелязала някой да яде или пие в автобуса, но моето разстояние е кратко- 10 минути.

# 482
  • Вестерос
Ashia Peace значи нямаме разногласия в мнението

Янечек, а как оживявам без да нося кафе с мен, и за какво ми е да мъкна термос, като на всеки ъгъл продават, не мога да оживея 20 минути без да пия нещо ли що ли.
И ми се случва да се шляя без конкретна задача, нито пък ми се "преебават"  нещата ако не ги направя в нарочен час.
Примерно, защото аз знам какво е кафето и с каква вода съм си го направила, а от кафемашина улична -не

# 483
Янечек, а как оживявам без да нося кафе с мен...

Признавам, че не съм мислила по въпроса. Но какво ти пречат хората, които не правят като теб? Защо изобщо ви пука кой как си предпочита кафето, нали не ви кара вие да го пиете?

# 484
Хубаво беше, когато в метрото нямаше покритие.

# 485
Янечек, а как оживявам без да нося кафе с мен...

Признавам, че не съм мислила по въпроса. Но какво ти пречат хората, които не правят като теб? Защо изобщо ви пука кой как си предпочита кафето, нали не ви кара вие да го пиете?

По-скоро на теб ти пречат постъпващите различно от теб- не носещите термочаши и не цепещи секунда на две, аз не навирам моите навици и не желая да да ми навират чуждите

# 486
Темата е принципна и отговарям по принцип, не давам пример със себе си как трябва да се правят нещата. Някъде написах ли, че мъкна кафе в метрото? Не съм, коментирам явлението човек с кафе в метрото, нищо повече.

# 487
Ashia Peace значи нямаме разногласия в мнението

Янечек, а как оживявам без да нося кафе с мен, и за какво ми е да мъкна термос, като на всеки ъгъл продават, не мога да оживея 20 минути без да пия нещо ли що ли.
И ми се случва да се шляя без конкретна задача, нито пък ми се "преебават"  нещата ако не ги направя в нарочен час.
Примерно, защото аз знам какво е кафето и с каква вода съм си го направила, а от кафемашина улична -не

Или защото на някои хора кафе "измил си Ходжа главата" не им допада. Stop

Дори детето ми - първокласник, фен на купуване на какво ли не, много бързо се усети, че чаят от лавката и от кафе-машината не струват. И си носи в термос от вкъщи.

# 488
  • София
Много ми е интересно да видя какво се е коментирало в бг-мама, когато предстоеше да забранят пушенето в заведенията в България. Сигурно томове са били изписани.

# 489
Винаги съм живяла в голям град и може би заради това прагът ми на търпимост е доста висок. Не ми пречат нито кафетата, нито сандвичите ( даже и много обичания тук с топл леберкез, нещо, което мирише в радиус от двеста метра) , нито книгите.
Аз лично без значение колко ми е забързан живота или работата, винаги отделям време да ям и да пия едно кафе. Работя с главата си, и изключвайки екстремни ситуации мисля, че никой не е ефективен в 12 часов работен режим без почивка. Дори и в най натоварени дни гледам за поне двайсетина минути, да изляза и да обядвам, и десетина за кафе. Дори и за да взема въздух, да сменя обстановката и да превключа мозъка на други обороти.

В последните години забелязвам тенденция на изпити да се хрупа, което ми се струва абсолютна мода. За три часа изпит се мъкнат коли, банани, шоколади....искрено се радвам, когато квесторите са съвестни и не го допускат.

# 490
Много ми е интересно да видя какво се е коментирало в бг-мама, когато предстоеше да забранят пушенето в заведенията в България. Сигурно томове са били изписани.
Кафето в метрото ще го забраняват ли?

# 491

Мне, само е морално укоримо деяние явно.  Laughing

# 492
  • София

Мне, само е морално укоримо деяние явно.  Laughing

Мнеее Simple Smile, просто се чудех за цигарите колко страници са изписани, щом кафето има толкова противници, пък то не дими чак толкова, и не вреди на околните, освен ако, да речем, неволно не залееш някого с горещо кафе (например).

# 493
  • София
Не беше  ли забранено консумацията в обществения транспорт?! newsm78
Мразя да ми смърди на кафе.

# 494

Общи условия

Активация на акаунт