Пиене на кафе и чай сутрин в метрото

• 39 875
  • 651
  •   1
Отговори
# 495
............
Е, какво мислите Simple Smile

Mисля, че си много ограничен. Каквато и да им е причината да си пият термосите в метрото, теб какво те засяга, нали не са те заляли с гореща напитка? Ти като няма за къде да бързаш, не значи, че и другите нямат. Да не си пенсионер, какво правиш тук? И в метрото между 7 и 10?

# 496
  • София
Не беше  ли забранено консумацията в обществения транспорт?! newsm78
Мразя да ми смърди на кафе.
Не.

# 497
  • София
...
В последните години забелязвам тенденция на изпити да се хрупа, което ми се струва абсолютна мода. За три часа изпит се мъкнат коли, банани, шоколади....искрено се радвам, когато квесторите са съвестни и не го допускат.

Има теории, че дъвченето увеличава притока на кръв в главата и също може да действа ободряващо. Но все пак става въпрос за дъвка или нещо, което изисква по-интензивно дъвчене за кратък период. Не да се храниш, докато ти се доспи  Joy Както и шоколада - нали действа ободряващо и тонизиращо. Горките стресирани на изпит - трябва да се ободряват Grinning

# 498
  • София/Севлиево
Вярно, на кандидатстудентските изпити мама ме пращаше с един огромен шоколад и голяма минерална вода, за да не припадна...Шоколада си оставяше цял...

# 499
  • София
Защо ли се учудвам, в белите страни е...

# 500

Да плюскаш непрекъснато?

# 501

Има теории, че дъвченето увеличава притока на кръв в главата и също може да действа ободряващо.
Не бях чувала, мислех, че се разчита на захарта да стимулира мозъка.

За мен е и част от общия мултитаскинг, който ни залива отвсякъде. С носталгия си спомням как като малка ми повтаряха, че като се яде не се гледа телевизия Laughing

# 502
  • София
А вода може ли на изпит? Аз 3 часа под напрежение без глътка течност не се виждам, все тая каква. Ако може то защо вода да може, а кола не ?
Иначе като дете помня, че по дълги изпити всички носехме шоколадче... беше традиция  един вид.

# 503
  • В Космоса
Баща ми много държеше на "културата на хранене". Сядахме да вечеряме в определен час, не се говори докато се дъвче, не се подрънкат приборите, не се мляска, не се тъпчеш. И наистина беше красив, да, направо красив, като се храни. И едни малки порцийки го засищаха... Ееххх, татеее... Heart Eyes

Извинете, отплеснах се! Embarassed

Аз съм прихвванала от него, но пък съм, като че ли по-широко скроена. Не се впечатлявам от пиещи, ядящи или каквото и да било в обществения транспорт. И като се замисля, просто не ги оглеждам хората какво правят. Забивам се в една точка, с ръце си играя с нещо и си мисля мои си неща. Единствено се заглеждам по спирките кой влиза, защото ми секва мисълта спирането на превозното средство и си харесвам някакви жени и мъже на влизане, но после ги забравям и пак се вглъбявам в моите си нещица.

# 504
  • SF
Знаеш ли, Акаша, мене пък ме дразнят в някаква степен тези, които много се заглеждат и оглеждат. И нека се заглеждат, но коментарите ме дразнят всъщност. Разказвам нещо много интересно на приятелка (някой наш любим човек е взел златен медал), а тя през цялото врме: "Виж му на този обувките, виж му на този чорапите..., чакай че се загледах в шапката на този. Онзи бил като с моите очила..." Страшна досада е това!
И като погледна чорапите, обувките и чашата на едикой-си - нищо интересно не виждам. Чаша, чорапи и обувки. Ама нищо интересно! Поне Версаче да бяха. А те просто чаша, чорапи, шапка и обувки. Дори звънче не са им вързали.
Светът е шарен и интересен, но какво има да коментирам кой каква шапка е нахлупил преди да излезе в студа.

# 505
  • София

Да плюскаш непрекъснато?
...забранено.

# 506
Пътувам си кротко в метрото и си мисля нещо. Една Дама, силно казано, хрупа фъстъци. Пакетчето шумоли, хрупането също. Дразни ме. Сигурно нямам личен живот.

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 20:40 от Трещерица

# 507
А вода може ли на изпит? Аз 3 часа под напрежение без глътка течност не се виждам, все тая каква. Ако може то защо вода да може, а кола не ?
Иначе като дете помня, че по дълги изпити всички носехме шоколадче... беше традиция  един вид.
Е, не знам може ли, не може ли, просто ми прави впечатление, че вече е като в кино един вид.  Шумят опаковки, чува се хрупане. Не че съм толкова стара, но помня времената, когато кажи речи никой не носеше нищо освен химикали и моливи.

Майка ми и до ден днешен не яде, вървейки по улицата. Изобщо по друго беше отношението към храната.

# 508
Не че съм толкова стара, но помня времената, когато кажи речи никой не носеше нищо освен химикали и моливи.

И аз ги помня. А един мой съученик каза преди един кандидат-студентски изпит (преди 20 г., знам ужас): Седя си аз паникьосан, че нищо не знам и гледам: до мен едно момче извадило шоколад и шише с вода, пред мен момичето шоколад, вода и сандвич. Викам си: Спокойно, щом някои са дошли да ядат, значи ще се справя.  Joy Та, така. Ама оттогава много вода изтече.

# 509
  • В Космоса
Есме, на мен ми е ставало неудобно ако забележа, че някой ме оглежда. Директно ставам супер спъната, ако вървя или ако седя започвам да чувствам тялото си някак неудобно. Ужас! ooooh! Затовя явно подсъзнателно не се зазяпвам в непознатите. Мъжът ми обаче е тип - заглежда се, ама направо ще ги изяде. Но понеже ми най-близкия човек някак сладко и невинно ми се струва. hahaha Ей ти двоен стандарт! Embarassed

Пътувам си кротко в метрото и си мисля нещо. Една Дама, силно казано, хрупа фъстъци. Пакетчето шумоли, хрупането също. Дразни ме. Сигурно нямам личен живот.

Трябва да съм в раздразнено състояние, за да ме раздразни допълнително шумолене и хрупане. Изобщо не ми правят впечатление иначе.

Общи условия

Активация на акаунт