Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 416
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Ще купувам ДУ, обаче не мога да реша кой цвят. Понеже в БЗ имат тестер само 2С3 а той ми идва по-червеникав от необходимото, дали може да ме посъветвате нещо? Кожата ми е доста светла, розовееща (нещо от което искам да бягам), но не искам и да ми жълтее. Колебая се между 2N1 или 2W1. Последно си купих Криолан ОВ2 и това е моят цвят.
От къде взехте Криолон и на каква цена?
Благодаря
От магазина на Криолан на Солунска. Толкова коректни търговци никога не бях срещала в Бг. Чак на четвъртото ми ходене ми продаде ФДТ. Като отидох първия път беше тъмно навън и момичето каза, че няма как да ми продаде сега след като не си знам номера, аз разбира се веднага си помислих, че просто не им се работи, но се оказах много далече от истината. Жената ми отсипа в кутийка от техния тестер за да видя как ще стои на дневна светлина, после не й харесваше как стои върху кожата ми, после ме пробва с база и без база, с различни пудри, показа ми как да си нанасям, подари ми различни гъбички... и това при положение, че през цялото време имаше професионални гримьори, които пазаруваха за хиляди левове без да преувеличавам. Изключително ме впечатлиха.
Цената на TV paint stick е 36 лв.

# 406
  • Щастлива мама на 3 слънца
Ако на мен ми сипят половин-една помпичка, аз ще вдигна магазина на крак. Не се притеснявайте да искате, а ако не искате да се сблъсквате с консултантки, купете си от аптеката контейнерчета и сами си отсипете -  тестерите в магазина са за клиентите, в крайна сметка  Peace И да, всички имат малки кутийките за пробички, така че не се притеснявайте да искате. Но имайте в предвид, че често има стари или дори развалени тестерии
В кой магазин дават тестери.
В дъглас и бюти ми казаха ,че вече не им е позволено

# 407
Интересно, питай ги тогава за какво им са тестерите. Навсякъде можеш да си отсипваш, точно в БЗ и Дъглас е даже задължително (как ще купиш примерно фдт за 100 лв. без да тестваш?)- искаш и толкова, те са длъжни да ти дадат.

# 408
Alvelina и мен ме изненада с този разказ за Криолан.
Скрит текст:
Преди 3-4години минах през магазина ин, за да погледна сенките, пигментите и брокатите им. На по- безумно, неадекватно и непрофесионално отношение в козметичен м-н не бях попадала! Няма да описвам подробно, но фактът че едва ми разрешиха да пробвам тестерите  Shocked (в чекмеджета, които се издърпват) и пълният им отказ да ми дадат база в/у която да нанеса глитерите им, които иначе по никакъв н-н не залепваха за кожата на ръката ми и се сипеха като трохи (сравнително обичайно за такъв продукт), ме втрещиха. М/удругото в магазина нямаше други хора.  
От тогава не съм стъпвала!
Радвам се, че твоят опит е друг, ако наистина са променили обслужването, може и да им дам втори шанс. Хубаво е, че сподели.

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 11:18 от Figs

# 409
Интересно, питай ги тогава за какво им са тестерите. Навсякъде можеш да си отсипваш, точно в БЗ и Дъглас е даже задължително (как ще купиш примерно фдт за 100 лв. без да тестваш?)- искаш и толкова, те са длъжни да ти дадат.
Няма такова нещо, никой не е задължен на дава тестери. Peace Тестерите са сложени там за да се пробват, но никой не задължава консултантките, които са работници най-често на брандовете не на самия магазин и затова и постоянно се въртят между магазините, да дават така наречените отсипки. Те се дават само ако реши дадената консултантка. Не знам как определят на кого да отсипят, но предполагам че следят за покупателна способност. Моловете и козметичните магазини са пълни например с тийнейджърки, които пипат всичко, пръскат парфюми и искат отсипки, тестери и каквото още се сетите, без никога да купуват нищо. Няма как да им дадат на тях, защото като дадат на 30 момичета тази седмица и тестера е свършил.

С магазина на Криолан имам и аз лош опит. Бяха абсолютно неадекватни двете жени преди време и оттогава не съм ходила там. Просто не знаеха къде се намират, а в магазина бях само аз. Гледах четки и сенки за очи.
Продуктите на Криолан за основа за лице са сценичен грим и са страшо тежки, не ги ползвай всеки ден. Peace

# 410
Скрит текст:
Преди 3-4години минах през магазина ин, за да погледна сенките, пигментите и брокатите им. На по- безумно, неадекватно и непрофесионално отношение в козметичен м-н не бях попадала! Няма да описвам подробно, но фактът че едва ми разрешиха да пробвам тестерите  Shocked (в чекмеджета, които се издърпват) и пълният им отказ да ми дадат база в/у която да нанеса глитерите им, които иначе по никакъв н-н не залепваха за кожата на ръката ми и се сипеха като трохи (сравнително обичайно за такъв продукт), ме втрещиха. М/удругото в магазина нямаше други хора.  
Радвам се, че твоят опит е друг, ако наистина са променили обслужването, може и да им дам втори шанс. Хубаво е, че сподели.
Ами не знам на кого си попаднала, но мен ме обслужва дъщерята на собственичката и след това и майката, много възпитани жени, след всичкото внимание което ми отделиха им оставих 5 лв. бакшиш и те толкова се притесниха и изобщо не искаха да ги приемат. Извадиха 100 неща да ми подарят и така.

# 411
Скрит текст:
Ами не знам на кого си попаднала, но мен ме обслужва дъщерята на собственичката и след това и майката, много възпитани жени, след всичкото внимание което ми отделиха им оставих 5 лв. бакшиш и те толкова се притесниха и изобщо не искаха да ги приемат. Извадиха 100 неща да ми подарят и така.
Това напълно обяснява разликата  Peace Собственикът си знае интереса и ще се стреми клиентите да останат доволни, за да се връщат и да правят реклама от уста на уста/форум.
Персоналът им обаче беше под всякаква критика. Дано са променили нещо там.

# 412
Денси, абсолютно си права. Никой не ги задължава, но е в тяхен интерес - когато нямаш тестер на нещо, ами отсипваш. Съвсем нормално практика, още повече контейнерчета в чекмеджетата им са от магазина, не са тяхни, те за това са сложени там. Аз не виждам как в магазина ще отида без грим или ще се разгримирам, за да мога да тествам крем на място от тестер. Мен не ме интересува само текстура или аромат, който вероятно ще видя я магазина - аз искам да го тествам.  Права си, че ако всеки иска, то е ясно, че ще свърши, но там идва мястото на бранда - да пращат тестери и така. Отсипва се, защото или няма тестери за вкъщи, или са свършили п да си решат проблемите с това и няма да има нужда от отсипване.

# 413
Да, знам, че са сценичен грим и като такъв са добри за снимки, изглаждат кожата перфектно, изглежда като порцеланова, но не издържат толкова часове, колкото на мен ми е необходимо. Аз имам проблемна кожа, омазняваща се и продуктът бързо се "свлича".
А, забравих да кажа, че имаха търпение да ми покажат как да си нанасям правилно продуктите.
Дори по едно време ми стана много неудобно и споделих, че за един ФДТ ми е неловко да ги занимавам чак толкова, при положение, че имат такива клиенти и тя каза, че всяка прашинка която продават й е важна, защото иска клиентите да са доволни и да няма нещо което прашасва в някой ъгъл.

# 414
В магазина на Криолан персонал няма мисля, продават само вносителката и дъщеря и. Магазина е много често затворен и за моя изненада не се спазва точно работното време.

# 415
  • на земята
Ще купувам ДУ, обаче не мога да реша кой цвят. Понеже в БЗ имат тестер само 2С3 а той ми идва по-червеникав от необходимото, дали може да ме посъветвате нещо? Кожата ми е доста светла, розовееща (нещо от което искам да бягам), но не искам и да ми жълтее. Колебая се между 2N1 или 2W1. Последно си купих Криолан ОВ2 и това е моят цвят.
От къде взехте Криолон и на каква цена?
Благодаря
От магазина на Криолан на Солунска. Толкова коректни търговци никога не бях срещала в Бг. Чак на четвъртото ми ходене ми продаде ФДТ. Като отидох първия път беше тъмно навън и момичето каза, че няма как да ми продаде сега след като не си знам номера, аз разбира се веднага си помислих, че просто не им се работи, но се оказах много далече от истината. Жената ми отсипа в кутийка от техния тестер за да видя как ще стои на дневна светлина, после не й харесваше как стои върху кожата ми, после ме пробва с база и без база, с различни пудри, показа ми как да си нанасям, подари ми различни гъбички... и това при положение, че през цялото време имаше професионални гримьори, които пазаруваха за хиляди левове без да преувеличавам. Изключително ме впечатлиха.
Цената на TV paint stick е 36 лв.
Мерси,аз го купих по скъпо.Ще помисля как да се снабдя от този магазин.Онлайн няямат нали?

# 416
Лаленце, има откъде да се поръчва онлайн, но е хубаво да си пробваш цвета на място.
В магазина има едно момиче, което според мен само помага, основно движат майката и дъщерята.

# 417
В магазина на Криолан персонал няма мисля, продават само вносителката и дъщеря и. Магазина е много често затворен и за моя изненада не се спазва точно работното време.
Не зная какви бяха 2те жени, които ме "обслужиха" преди 3-4 години. Бяха на близка възраст (видимо поне), очевидно не знаеха как се работи с глитери, за "матова сянка с глитерни частички" настоятелно ми тикаха чисто перлени сенки и настояваха, че търсеният от мен финиш въобще не съществува  Shocked (разбирай, е някаква моя измислица Crazy  ooooh!) Останалите неадекватности ще ги спестя, за да не става твърде дълго.
Или тогава е имало персонал, или 2те дами са се ограмотили + към днешна дата са преразгледали отношението си към клиентите.
Тогава и аз на няколко пъти не бях успяла да влезна в м-на, защото редовно беше затворен в обявеното работно време, без да е оставена поне бележка, кога ще бъде отворен  Peace

# 418
Аз да споделя малко повечко впечатление след около година ползване на Евърластинг +.
 Много ми харсва, никакъв пудрен ефект, а в същото време е мат. Идеален и за по-мазни периоди и за по-сухи на кожата ми, не се усеща, а покритието и идеално - средно към високо, стои много естествено. Това е фдт, който изобщо не си личи на лицето, а в същото време е много покривен. Съвършена кожа и натурален вид, общо взето.

# 419
  • на земята
Лаленце, има откъде да се поръчва онлайн, но е хубаво да си пробваш цвета на място.
В магазина има едно момиче, което според мен само помага, основно движат майката и дъщерята.
Аз зная цвета,използвам два цвята.Къде има онлайн?
Мерси И да ли пак са по 36 лева?

Общи условия

Активация на акаунт