Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 353
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Да, знам, че няма, но мислех, че по някое време в Sephora продаваха палитрите на Urban Decay и не бях сигурна дали не са започнали да ги предлагат. Благодаря.
Аз, лично предпочитам продуктите и палитрите на Ту фейсд. Достъпни са в Сефора и са с отлично качество!
Шоколадовата ми палитра не я заменям за нищо!  Hug Няма такава радост за очите и сетивата! Grinning
Имам и Макаронената -за лятото е прекрасна! Имат страхотни матови палитри с оният брой цветове, необходими за нежен децентен грим.  Flutter
Изобщо, ориентирайте се, дами, смело към Ту Фейсд! Hug

# 481
И аз искам да пробвам ББ крема на Миша.

Точно подари тази причина влизам в темата - да попитам относно избора на цвят. Искам да си взема и ДУ на ЕЛ, но съм от малък град и няма къде да намеря мостри, за да избера правилния цвят..

Дайте идея какво да правя.  newsm78 bouquet

http://findation.com/ -  въвеждаш твоя цвят от друг фдт и ти изчислява резултата  Peace лично при мен отговаря на 100%

Брей, много интересно.  Crazy bouquet

Дава ми този цвят - 1N2 Ecru (United States)  newsm78 . Да рискувам ли?
В Бютизоун и Дъглас на каква цена е ДУ сега, с тези -30% намаление? Peace
А в Енцо няма ли да пуснат някое намаление по случай 8ми март.

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 09:41 от medissa

# 482
Аз съм най-доволна от фон дьо тените на ла рош, както и на някой корейски марки.

# 483
Някой пробва ли Chanel Les Beiges Healthy Glow Foundation? Как е като текстура, нанасяне, ефект, издържливост? С кой хай-енд фдт бихте го сравнили?  Hug bouquet

# 484
Някой пробва ли Chanel Les Beiges Healthy Glow Foundation? Как е като текстура, нанасяне, ефект, издържливост? С кой хай-енд фдт бихте го сравнили?  Hug bouquet
Да аз. Много лек, хареса ми като покривност защото не се вижда, но лъсвам супер бързо. Ма наистина срамно бързо за такава цена. Не му обърнах повече внимание. Имам обаче още от пробата и трябва да видя пак как ще е.

# 485
  • на кого му пука
Аз съм най-доволна от фон дьо тените на ла рош, както и на някой корейски марки.

Кои са корейските и как се ориентираш за цвят?

# 486
Някой пробва ли Chanel Les Beiges Healthy Glow Foundation? Как е като текстура, нанасяне, ефект, издържливост? С кой хай-енд фдт бихте го сравнили?  Hug bouquet
Да аз. Много лек, хареса ми като покривност защото не се вижда, но лъсвам супер бързо. Ма наистина срамно бързо за такава цена. Не му обърнах повече внимание. Имам обаче още от пробата и трябва да видя пак как ще е.

Денси, мерси! Аз не се плаша от лъсване, напротив, ок ми е. А като покритие по-лек или по-тежък е в сравнение с Виталюмиер Акуа? Колебая се между Chanel Les Beiges Healthy Glow Foundation и СС крема на Шанел newsm78 Не съм тествала нито един от двата..

# 487
Оу, нищо общо няма между двата- СС крема е много покривен. За мен той е много по-добрия продукт,, но то си е до кожа, изисквания, възприятия. Трябва задължително да пробваш. Това са много скъпи продукти и трябва да ти пасват на 100%, за да е оправдана високата сума.
От Виталюмиер Аква аз ползвам прахообразния с малката, бяла четка кабуки и той е в пъти по-добрия продукт за мен, но пък той е доста покривен. Течния Виталюмиер съм го пробвала, но не ме впечатли и не съм го гледала и пробвала отново за да са ми пресни впечатленията.

# 488
  • ❌❌❌
Здравейте, момичета! bouquet

С много светла и чиста кожа съм, но чувствителна и суха. Стане ли време да си избирам ФДТ, полодиавам. Днес обиколих три големи магазина - нищо не ми хареса. Всичко ми идва розово/оранжево (както винаги), ВВ кремовете пък въобще не желая да ги коментирам... Накрая се прибрах (за пореден път) с една торба четки, спирала и моливи, но не и с ФДТ. Mr. Green Много ви моля, препоръчайте ми някакъв ФДТ - цената не е от значение, желателно е само да е много хубав Mr. Green Praynig. Също искам да попитам, че си харесах два коректора, но са на Max Factor и се двоумя: някой ползвал ли е, може ли да ми даде информация за тези коректори?

# 489
Прахообразния Шанел Аква Виталюмиер пробвай. Чудо е той, четката му също.

# 490
  • на земята
А за суха кожа и чувствителна дали става?
Мерси bouquet

# 491
А за суха кожа и чувствителна дали става?
Мерси bouquet
Не знам със смесена към мазна съм. Пробвай. Hug

# 492
Момичета, предстои ми да поръчвам на майка ми поръчка от сефора Милано, затова може ли някоя от вас да даде мнение за следните продукти;

-Make Up For Ever HD pressed powder (прозрачна насипна или пресована)
-NARS light reflecting setting powder
-Urban Decay de-slick mattifying powder
-Make Up For Ever ultra HD concealer
-Urban Decay Naked concealer
-Too faced shadow insurance
-Urban Decay primer potion

# 493
Densi, мерси за изчерпателните отговори Blush
Ще се ходи за проба, няма как..

# 494
  • На ръба..
Поръчах днес Face and body,  ще дам отзиви като го получа, толкова надежди съм му възложила, дано не ме разочарова Crazy

Общи условия

Активация на акаунт