Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 358
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, от кой сайт мога да си поръчам прозрачната пудра на Laura Mercier с доставка до БГ?  Гледам,че с ягодката я има за 74лв. Някой поръчвал ли е от там нещо и оригинални ли са?
Да. Peace

# 466
А в ягодката как стоят нещата с доставката?  ДДС и мито ли се заплаща? Не съм много наясно, а преди май повече са поръчвали от нея....

# 467
Ако пратката отиде на митница (понякога отива направо в Пощата), се заплаща ДДС. Допълнително се плаща и мито, ако стойността е по-голяма от 150 лв. (не съм сигурна дали точно това беше сумата). Не пречи обаче да си разделиш поръчката в 2 или 3 пратки, за да е по-малка стойността от 150 лв. на пратка.
Плащаш си чинно всичко на Митницата, после снимаш квитанциите, изпращаш ги на Ягодката и те в рамките на някой-друг ден ти възстановяват сумата по сметката, от която си платила.
Така че за теб реално не възникват допълнителни разходи, дори и пратката да отиде не в Пощата, а на Митница.
Оригинални са продуктите  Peace

# 468
  • Бургас/Пз
От утре до 8-ми в Бютизоун и Дъглас има 30% намаление на ЕЛ и Кларинс Wink

# 469
От утре до 8-ми в Бютизоун и Дъглас има 30% намаление на ЕЛ и Кларинс Wink
Hug

# 470
А на други брандове няма ли да има намаление? Аз искам и на Герлен.

# 471
  • Варна
Здравейте, моля препоръчайте ми коректор за около очната зона за суха и чувствителна кожа

# 472
А на други брандове няма ли да има намаление? Аз искам и на Герлен.

CLARINS, ESTÉE LAUDER, CLINIQUE, DKNY, MICHAEL KORS

# 473
Здравейте, дами Simple Smile
Аз съм момиче на 18 години и обожавам грима, въпреки че не се справям много успешно с него. Имам няколко въпроса и се надявам някоя от вас да бъде така добра да ми отговори на тях.

1) Слава Богу имам що годе прилична кожа на лицето, но пък не е равна. Понякога имам зачервявания и много ме дразнят.Та, мислите ли, че бих могла да ползвам ББ крем? Не сън голяма фенка на фд-тата. И ако да, бихте препоръчали някакъв? Обмислях да проверя какво имат МАС, но бих се радвала и на други предложения
2) База за грим  :някой ползвал ли е на benefit the POREfessional face primer? изглежда ми много надеждна,та ако някой я ползва и знае цената със сигурност, бих била много щастлива ако сподели
3) с какво да го нанасям? Според вас дали ще е по-удачно да си купя четка или beauty blender?
1) С две ръце мога да препоръчам ББ крема на Миша (http://www.enzo.bg/missha/m-perfect-cover-bb-krem-s-visoka-uv-zasshita/), макар че много са го увеличили, аз май си го взех с десетина лева по-малко като цена. Този (http://www.enzo.bg/missha/m-magic-cushion-kompakten-grim-spf-50/) е доста по-удобен за нанасяне, защото е къшън (т.е. нанася се като компактна пудра, въпреки че е нормален ББ крем), но е малко и свършва доста бързо.

И разбира се, имай предвид, че нещата, които работят чудесно за мен може въобще да не работят при теб и обратно. Няма да се размине без проби и грешки...

Този ББ крема на Миша подходящ ли е за 35+ ..аз ползвах миналото лято Елбориан и бях много доволна, но няма лошо от малко смяна и само от Енцо ли може да се купи, тк ми е малко трудно да преценя цвета с матова кожа съм по принцип.

# 474
Не е много по темата, но някой знае ли дали в момента в магазините на Sephora има някоя от палитрите на Нейкид?

# 475
  • София
В БГ няма Urban decay.

# 476
Да, знам, че няма, но мислех, че по някое време в Sephora продаваха палитрите на Urban Decay и не бях сигурна дали не са започнали да ги предлагат. Благодаря.

# 477
И аз искам да пробвам ББ крема на Миша.

Точно подари тази причина влизам в темата - да попитам относно избора на цвят. Искам да си взема и ДУ на ЕЛ, но съм от малък град и няма къде да намеря мостри, за да избера правилния цвят..

Дайте идея какво да правя.  newsm78 bouquet

# 478
И аз искам да пробвам ББ крема на Миша.

Точно подари тази причина влизам в темата - да попитам относно избора на цвят. Искам да си взема и ДУ на ЕЛ, но съм от малък град и няма къде да намеря мостри, за да избера правилния цвят..

Дайте идея какво да правя.  newsm78 bouquet

http://findation.com/ -  въвеждаш твоя цвят от друг фдт и ти изчислява резултата  Peace лично при мен отговаря на 100%

# 479
Alvelina и мен ме изненада с този разказ за Криолан.
Скрит текст:
Преди 3-4години минах през магазина ин, за да погледна сенките, пигментите и брокатите им. На по- безумно, неадекватно и непрофесионално отношение в козметичен м-н не бях попадала! Няма да описвам подробно, но фактът че едва ми разрешиха да пробвам тестерите  Shocked (в чекмеджета, които се издърпват) и пълният им отказ да ми дадат база в/у която да нанеса глитерите им, които иначе по никакъв н-н не залепваха за кожата на ръката ми и се сипеха като трохи (сравнително обичайно за такъв продукт), ме втрещиха. М/удругото в магазина нямаше други хора.  
От тогава не съм стъпвала!
Радвам се, че твоят опит е друг, ако наистина са променили обслужването, може и да им дам втори шанс. Хубаво е, че сподели.
Ами не знам на кого си попаднала, но мен ме обслужва дъщерята на собственичката и след това и майката, много възпитани жени, след всичкото внимание което ми отделиха им оставих 5 лв. бакшиш и те толкова се притесниха и изобщо не искаха да ги приемат. Извадиха 100 неща да ми подарят и така.
Това напълно обяснява разликата  Peace Собственикът си знае интереса и ще се стреми клиентите да останат довол ни, за да се връщат и да правят реклама от уста на уста/форум.
Персоналът им обаче беше под всякаква критика. Дано са променили нещо там.
Случайно попаднах на коментарите за магазина на Криолан и мога да потвърдя, че и аз на връх
03/03 се отбих в магазина. Получих изключително любезно обслужване, тестване на база и фон дьо тен, като момичето ми каза да си отида така, да видя дали е ОК и като реша да се върна. Ако не съм доволна ще пробваме друг. Много рядко пазарувам вече от бг магазини, за да не си развалям настроението и определено останах много приятно изненадана Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт