Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 375
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • Велико Търново
Holly Pink, много добро ревю на Евърластинг bouquet Аз, с голямо неудоволствие го размених след няколкомесечни проби - добре се сливаше с тена на лицето, не оксидираше, но при мен подчертаваше сухите участъци Confused А с годините, те вече не са никак малко...пробвах и с по-овлажняващ крем - същата работа Confused

# 421
Holly Pink, много добро ревю на Евърластинг bouquet Аз, с голямо неудоволствие го размених след няколкомесечни проби - добре се сливаше с тена на лицето, не оксидираше, но при мен подчертаваше сухите участъци Confused А с годините, те вече не са никак малко...пробвах и с по-овлажняващ крем - същата работа Confused
мен това ми е най-големия проблем с фдт-ените по принцип и този е един от малкото, който няма никакъв сух ефект при мен. Жалко, че не сте се спогодили  Sad
Аз в началото нещо не го бях харесала (заради неправилна техника на нанасяне покритие почти не получавах), бях го оставила и лятото го преоткрих

# 422
Лаленце, има откъде да се поръчва онлайн, но е хубаво да си пробваш цвета на място.
В магазина има едно момиче, което според мен само помага, основно движат майката и дъщерята.
Аз зная цвета,използвам два цвята.Къде има онлайн?
Мерси И да ли пак са по 36 лева?
http://-spam088-.com/product_info.php?cPath=1_3_88_218&products_id=857 Имам и телефонът им, ако не стане през този сайт ще ти го напиша, видях, че пращат чрез куриер.

# 423
Здравейте, дами Simple Smile
Аз съм момиче на 18 години и обожавам грима, въпреки че не се справям много успешно с него. Имам няколко въпроса и се надявам някоя от вас да бъде така добра да ми отговори на тях.

1) Слава Богу имам що годе прилична кожа на лицето, но пък не е равна. Понякога имам зачервявания и много ме дразнят.Та, мислите ли, че бих могла да ползвам ББ крем? Не сън голяма фенка на фд-тата. И ако да, бихте препоръчали някакъв? Обмислях да проверя какво имат МАС, но бих се радвала и на други предложения
2) База за грим  :някой ползвал ли е на benefit the POREfessional face primer? изглежда ми много надеждна,та ако някой я ползва и знае цената със сигурност, бих била много щастлива ако сподели
3) с какво да го нанасям? Според вас дали ще е по-удачно да си купя четка или beauty blender?

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 17:46 от mishoka55

# 424
  • на земята
Лаленце, има откъде да се поръчва онлайн, но е хубаво да си пробваш цвета на място.
В магазина има едно момиче, което според мен само помага, основно движат майката и дъщерята.
Аз зная цвета,използвам два цвята.Къде има онлайн?
Мерси И да ли пак са по 36 лева?
http://.com/product_info.php?cPath=1_3_88_218&products_id=857 Имам и телефонът им, ако не стане през този сайт ще ти го напиша, видях, че пращат чрез куриер.
Не се отваря линка?
Благодаря много ,само поправи линка,може да успея да поръчам  Hug

# 425
  • Щастлива мама на 3 слънца
Интересно, питай ги тогава за какво им са тестерите. Навсякъде можеш да си отсипваш, точно в БЗ и Дъглас е даже задължително (как ще купиш примерно фдт за 100 лв. без да тестваш?)- искаш и толкова, те са длъжни да ти дадат.
И в двата магазина варна попитах направиха се на луди. Да съм пробвала на място.

# 426
Здравейте, дами Simple Smile
Аз съм момиче на 18 години и обожавам грима, въпреки че не се справям много успешно с него. Имам няколко въпроса и се надявам някоя от вас да бъде така добра да ми отговори на тях.

1) Слава Богу имам що годе прилична кожа на лицето, но пък не е равна. Понякога имам зачервявания и много ме дразнят.Та, мислите ли, че бих могла да ползвам ББ крем? Не сън голяма фенка на фд-тата. И ако да, бихте препоръчали някакъв? Обмислях да проверя какво имат МАС, но бих се радвала и на други предложения
2) База за грим  :някой ползвал ли е на benefit the POREfessional face primer? изглежда ми много надеждна,та ако някой я ползва и знае цената със сигурност, бих била много щастлива ако сподели
3) с какво да го нанасям? Според вас дали ще е по-удачно да си купя четка или beauty blender?
1) С две ръце мога да препоръчам ББ крема на Миша (http://www.enzo.bg/missha/m-perfect-cover-bb-krem-s-visoka-uv-zasshita/), макар че много са го увеличили, аз май си го взех с десетина лева по-малко като цена. Този (http://www.enzo.bg/missha/m-magic-cushion-kompakten-grim-spf-50/) е доста по-удобен за нанасяне, защото е къшън (т.е. нанася се като компактна пудра, въпреки че е нормален ББ крем), но е малко и свършва доста бързо.
Бюджетният вариант би бил синият ББ крем на Гарние в тънката тубичка (този за комбинирана кожа, не  против акне).
Между другото, какво имаш предвид с това че кожата ти не е равна - като цвят или като текстура не е равна?
2. Ползвала съм и някак не мога да усетя огромна разлика с нито един от праймърите. А има вероятност и да ти раздразни кожата повече...
3. Аз бих казала блендър, но ако си вземеш къшън, няма да ти трябва.

И разбира се, имай предвид, че нещата, които работят чудесно за мен може въобще да не работят при теб и обратно. Няма да се размине без проби и грешки...

# 427
Здравейте,не съм изчела цялата тема защото сте писали много и затова не знам дали сте коментирали тези неща.Правите ли си така нашумелия контур на лицето?Ако да,какви коректори,хайлайтъри,четки и т.н. използвате?Можете ли да ми препоръчате някакви продукти на нормална цена?  Peace

# 428
Здравейте,не съм изчела цялата тема защото сте писали много и затова не знам дали сте коментирали тези неща.Правите ли си така нашумелия контур на лицето?Ако да,какви коректори,хайлайтъри,четки и т.н. използвате?Можете ли да ми препоръчате някакви продукти на нормална цена?  Peace

О правим, даже ни сe караха наскоро някъде из темите, че сме демоде, не било модерно вече  Laughing
Аз ползвам най-често една двойка на алверде пудри (хайлайтър и контур):

Но те са доста светли,както виждаш, ако си с по-тъмен тен няма да свършат работа.
Иначе на Катрис си взех контуриращата палитра наскоро, но не съм я пробвала още. Предполагам ще върши работа, понеже съм ползвала зa контур по-тъмния цвят от палитрата им с коректори и биваше.
Четка аз ползвам в повечето случаи подобна на тази за лицето, май от дм я купих, и малка плоска за носа.

# 429
И аз наскоро разбрах,че сега има нова мода Стробинг ,мисля че беше,но лично на мен не ми харесва ефекта изобщо.  Grinning Ще проверя за тази палитра,благодаря ти!Забелязала съм,че при мен по-голям ефект имат кремообразните продукти отколкото прахообразните и при вас ли е така?

# 430
И аз наскоро разбрах,че сега има нова мода Стробинг ,мисля че беше,но лично на мен не ми харесва ефекта изобщо.  Grinning Ще проверя за тази палитра,благодаря ти!Забелязала съм,че при мен по-голям ефект имат кремообразните продукти отколкото прахообразните и при вас ли е така?

Е той стробинга не е за хора с мазна кожа, там съм пас. Иначе обикновено най-добър ефект има кремообразен контур, отгоре фон дьо тен и отгоре пудрите. Или по-точно най-силен. Аз лично не целя емулация на кардашиян клана, та само с пудра по-полечка го давам обикновено.

# 431
Момичета,имам проблем с тъмните кръгове. Не знам дали е от коректорите (използвам maybelline fit me; La girl pro concealer и Nars radiant creamy concealer) или от пудрата (Too faced-Primed and poreless loose powder),но когато нанеса някой от коректорите и сложа тази пудра отгоре им и всичко под очите ми става по-тъмно от колкото преди да съм нанесла коректор. Ужасно е. Посъветвайте ме какво да правя.

# 432
Ако става "по-тъмно" след пудрата, не я слагай, пробвай с друга или без.
Ако без нея, но с коректор сенките са ти по-подчертани, значи не си подбрала правилно цветовете им (или не е имало подходящ за теб)
Edit: За съвет, най-добре дай снимка от нета със сенки като твоите, че от сенки до сенки има голяма разлика, съответно и в начините на прикриването им Crazy

# 433
Ако не сложа пудра върху коректора се събира в гънките и "crease"-ва, ето линк с подобни кръгове.
http://www.elle.com/beauty/makeup-skin-care/tips/g8247/dark-under-eye-circles/
Искам да ми препоръчате тогава друга пудра.

# 434
Linzer сигурна ли си, че именно пудрата потъмнява коректорите newsm78 ? Сега погледнах коя ползваш, води се безцветна и не би трябвало да е от нея.

Общи условия

Активация на акаунт