Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 316
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Видях, че са обсъждани Bioderma Pore Refiner i базата на Lumene. Въпросът ми е кое от двете се справя по-добре с матирането? Praynig

# 601
Матиращата Призма на Живанши коментирана ли е? Подходяща ли е за цялото лице или е по-скоро хайлайтър?

# 602
  • София
Предвид, че предлага матиращ финиш, по-скоро не е хайлайтър.

# 603
Другото, което ми харесва при нея, е наличието на четка, а не евтинджос гъбичка

# 604
Момичета, бихте ли ми препоръчали хубав фдт/ББ/СС крем за суха кожа (без значение е ценовият клас)? Търся продукт за лятото, който да е озаряващ, да придава по-сочен и здравословен вид, а покривността не е приоритет. Много благодаря!  Peace

# 605
CC на Chanel (доста покривен), BB на Guerlain Lingery de Peau (средна покривност, лятото е леко озаряващ при мен и не изсушава кожата)
Другият ВВ на Guerlain -Baby Glow (?) би тр да е още по-озаряващ, но е твърде непокривен за мен и не го взех.

# 606
Туш Екла на Ив Сен Лоран,по възможност старата версия,новата я усещам по-суха.Born this way на Тoo Faced.Аз съм със суха кожа и освен ДУ нося постоянно тези двата,според това какви планове имам за деня  bouquet

# 607
Born this way на Тoo Faced си е фон дьо тен с доста висока покривност и не е озаряващ въобще, иначе има много естествен финиш, и аз си го харесвам, обаче не мисля, че отговаря на заданието Simple Smile

# 608
При теб може и да е така.При мен стои сочно,озаряващо и не е с толкова голяма покривност.

# 609
  • София
И за мен born this way е покриващ фдт макар че стои много естествено. За хора, които ползват по-леки фдт и бб/сс като мен си е сериозно покритие. Иначе е много хубав Heart Eyes
Може да пробваш ББ Estee lauder daywear spf35 или СС-то на Шанел, флуида Les beiges (той е с по-нисък фактор -15) Peace

# 610
Дами, какво мислите за Dermacol? Как се държат фдт-ните им на мазна кожа, коректорите покривни ли са? Преди време гледах клип с много покривен ФДТ на марката и от тогава ми се иска да опитам нещо тяхно...

# 611
Бях писала преди време, че съставът им е ужасен и няма начин да не запуши порите / за най-покривния говоря/
http://sinceresphere.blogspot.bg/2014/11/review-dermacol-make-up-cover.html

# 612
Момичета,
http://www.enzo.bg/clarins/face-make-up-extra-firming-kremoobraz … a-kozhata-spf-15/
Този ФДТ подходящ ли е за суха/нормална кожа?Моля за мнение тези, които са го пробвали да кажат как е като покритие и трайност? newsm78.Благодаря! bouquet

# 613
Здравейте  Hug.
И в тази тема ще попитам за пудра, която да е удачна за суха кожа. Ще я използвам с цел фиксиране на ФДТ, ББ. Пробвах на La Prairie и много ми хареса ефекта, но не и цената. За съжаление нямаме МАС и Сепфора.
Благодаря и извинете, че се повтарям  bouquet

# 614
Бях писала преди време, че съставът им е ужасен и няма начин да не запуши порите / за най-покривния говоря/
http://sinceresphere.blogspot.bg/2014/11/review-dermacol-make-up-cover.html
Благодаря ти

Общи условия

Активация на акаунт