Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 311
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Бях писала преди време, че съставът им е ужасен и няма начин да не запуши порите / за най-покривния говоря/
http://sinceresphere.blogspot.bg/2014/11/review-dermacol-make-up-cover.html
Благодаря ти
Не ми е запушвал порите, а на моите лесно им се случва  Rolling Eyes НО седи като маска и не е за ежедневен грим (за TV или сценичен е добре). Ако се сложи малко к-во, (лек слой), за да се избегне този ефект, се "изпарява" от кожата за отрицателно време  Confused Не бих го препоръчала (ако няма сериозни родилни петна за покриване или друго от типа)

# 616
  • В един копнеж!
Дами, какво мислите за Dermacol? Как се държат фдт-ните им на мазна кожа, коректорите покривни ли са? Преди време гледах клип с много покривен ФДТ на марката и от тогава ми се иска да опитам нещо тяхно...

Още едно мнение то мен и по-конкретно за този:
Скрит текст:
Тоя ФДТ получава огромно "не" и " никога повече" от мен. Плътна маска, тежка консистенция, огромна покривност. Поръчах го по интернет, ако го бях гледала на живо нямаше да направя тая грешка. Не ти трябва, много ще ти отежни кожата.

# 617
Момичета, бихте ли ми препоръчали хубав фдт/ББ/СС крем за суха кожа (без значение е ценовият клас)? Търся продукт за лятото, който да е озаряващ, да придава по-сочен и здравословен вид, а покривността не е приоритет. Много благодаря!  Peace
СС-то на Шанел, а също и ВВ- All day glow EL, него го използвам с озаряващата им база.

# 618
Някой да знае по колко вървят фд на мейбълин амфинитон в шишенцето ?

# 619
  • В един копнеж!
Някой да знае по колко вървят фд на мейбълин амфинитон в шишенцето ?

Като напишеш името на фдт, които търсиш, почти във всеки сайт ще ти излезе цената му?! Наистина ли е толкова трудно да се провери?! Поне това. АМфинитон няма.

# 620
8 лв в тубичка сега са намалени, а 10 са в шишенцето. В ремедиум в пресечката на витошка атинитон ги видях по 3 и нещо.. може нещо срока да им изтича скоро, много ме очудиха.

# 621
Преди два дни си купих фдт на Clarins http://prikachi.com/images/354/8708354c.jpg  и основа за грим  http://prikachi.com//images/621/8708621g.jpg .Очарована съм и от двата продукта. Основата прикрива разширени пори и малки бръчици. Фон дьо тенът не оставя следи по телефона, което също ме радва. Определено това са моите продукти.

# 622
Колко издържа ФДТ върху лицето и ако може да кажеш с каква кожа си?

# 623
В Бюти зон, откъдето го взех, ми казаха, че е нов продукт и че издържал 18 ч. Ами мога да кажа,че ми издържа от сутринта до вечерта. Със нормална към смесена кожа съм и имам малко порички, но сега с тази основа ги замаскирвам много добре.  Ако сте от София, минете през магазина и тествайте. На мен ми бяха дали тестерче и за вкъщи и след едноседмично мислене, се реших и си го взех. Цената му е 76 лв, а на основата- 55 лв.

# 624
Аз също го имам и сега реших няколко дена да съм с него, с мазна кожа съм , слагам отдолу Балсама на Нивея и се държи прилично(около 10ч) , носила съм го и лятото но тогава ми се омазнява повече кожата и се изпарява бързо. За сега ми е супер.

# 625
 tsveti_77, Libertad, Благодаря!Не съм от София, но в Бургас има БЗ и ще мина да погледна.Дано има светъл цвят, защото много марки ми жълтеят.

# 626
Аз съм с бяла кожа и ми препоръчаха 108 sand. Добре ми пасва и нямам разлика с шията.

# 627
Аз съм 110,  бяла с жълт подтон. 

# 628
Аз съм бяла с жълт подтон и затова избягвам жълтото. Simple Smile

# 629
За кой ли път се убедих,че не трябва да отхвърлям като несполучлив продукт нищо Simple Smile Преди време си бях купила Born this way ,много го исках и леко се разочаровах от него.Стоеше ми странно,прекалено мазен,веднага го прибрах и не съм го поглеждала до вчера.Кожата ми се изсуши незнайно от какво и реших да го пробвам....ами просто заспа.Нанасям го с четката на Зоева 102 и стои чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт