Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 296
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Харесвам много повече пудрите на Шанел, но всичко е до кожа и предпочитания. Пробвай и сама ще видиш кое ти е по-добре.

# 646
  • на земята
Компактна пудра лично аз съм имала на Шанел и съм доволна- нежна, фин воал, справя се с матирането на т зоната. Ползвам, когато съм навън. Сега смятам да купя на живанши, тъй като има много положителни отзиви и е с четка, което е предимство. За Диор не мога да ви бъда полезна ✌
Много благодаря,клоня към Шанел и аз.

# 647
Дами, от основите за сенки, има ли някоя, която да е по - малко химична. Чудя се между Mac pro longwear concealer, Too faced синята и UD

# 648
  • варна
   Tifany1,
 Ще чакам да кажеш коя си взела на Живанши,че на мен ми се видяха много тъмни в Прити шоп и не взех.Бързах и не  пробвах на спокойствие.Ще те разпитам подробно,да си знаеш!

# 649
Звезди, никакъв проблем 😉 гледах ги в Ензо, имат и една по- Светла, която не е налична в Прити шоп

# 650
Момичета, влизам да похваля един ФДТ на ИСЛ.Много естествено покритие, антиейдж грижа с фактор.Много трудно избирам подходящ цвят, защото съм с много светла кожа, но този направо"заспа".Вчера, го тествах без база за около 4-5 часа и не мръдна.Днес съм с базата на Кларанс, а утре с хидратиращата на Бенефит.Ще пиша отзиви по-късно.
Ето това е ФДТ:
https://bg.strawberrynet.com/makeup/yves-saint-laurent/youth-lib … on/161788/#DETAIL

# 651
  • Бургас/Пз
Кой е ФДТ-на с най-висок фактор , който сте срещали??

# 652
  • Бургас
На Шанел пудрите са много добри,фдт им също. Peace

# 653
  • Австрия

Фактор 50. Клиник има/ше ВВ-та, също в последно време се спряга СС-то на шанел (лично, никак не ми допадна и го подарих), корейските също са с висок... Тъй като не всеки фдт, който ми допада има висок слънцезащитен фактор, лично ползвам Face Protect на MAC, с SPF 50  Peace

# 654
  • Бургас/Пз

Фактор 50. Клиник има/ше ВВ-та, също в последно време се спряга СС-то на шанел (лично, никак не ми допадна и го подарих), корейските също са с висок... Тъй като не всеки фдт, който ми допада има висок слънцезащитен фактор, лично ползвам Face Protect на MAC, с SPF 50  Peace

Благодаря ти, ще го потърся този Клиник,за който казваш. СС-тата и ББ-тата не ми вършат работа, искам да си е покривно както Фдт-ните. Единственото СС досега , което ми е харесало е на Биотерм Скин Бест . Ще видя и Мас, щом имат и те.  Peace

Р.Р. Редактирам се, нищо не намирам 50ти фактор на Клиник  Thinking Гледам тук при фондьотените https://www.clinique.com/products/1599/Makeup/Foundations

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 21:06 от ani_d

# 655
  • Велико Търново
Ани, погледни на Шисейдо - имат ФДТ с 42 фактор, горе-долу се доближава до 50-ти Wink А и четох много добри отзиви за тях Peace Аз съм го набелязала вече Simple Smile

# 656
  • Австрия
Не знам дали стана ясно, че странно съм го написала.. но продуктът на MAC е база/основа/дневен крем и се ползва без проблем под фдт. Така дори и фдт да е с нисък spf, кожата би трябвало да е защитена  Peace

# 657
  • Бургас/Пз
Ани, погледни на Шисейдо - имат ФДТ с 42 фактор, горе-долу се доближава до 50-ти Wink А и четох много добри отзиви за тях Peace Аз съм го набелязала вече Simple Smile
Много ти благодаря, тъкмо него гледам  Hug Hug И предвид, че 30-тия фактор много ми хареса, много клоня пак натам.

Димс, сега вече разбрах, обаче на моята кожа й идва много през лятото - крем, основа и фдт, затова ми се иска да пропусна основата. Освен това , каквото и да си говорим, сложи ли се нещо върху фактора, той се намалява. Не знам доколко е вярно, но поне това е , което знам.

# 658
... аз не мисля, че се намалява защитата от друг продукт, сложен отгоре, ще търся доказателства обаче довечера, че закъснявам...

# 659
  • Бургас/Пз
... аз не мисля, че се намалява защитата от друг продукт, сложен отгоре, ще търся доказателства обаче довечера, че закъснявам...

Ще съм ти много благодарна, ако намериш нещо да споделиш  Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт