Звездни компромати 272 част

• 96 263
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Не са ли типични латиноси и двамата? Влекат я корените, явно.

# 706
В Ева има статия "На гости при Ирина Тенчева"  Tired
Има нещо безкрайно фалшиво в тази жена въпреки всичките и вибрации

]

# 707
Това да не е от серията снимки "по домашному, без грим и прическа"?  Rolling Eyes

# 708
Да бе, запалила си е свещичка, докато прави курабийки... Излъчването ѝ е на вещица от приказка. Може и злата мащеха. Бррр.

# 709
Това да не е от серията снимки "по домашному, без грим и прическа"?  Rolling Eyes
........и с намачкана като мекица готварска престилка  Tired
Горката жена. Известността не е само предимство.

Всичко друго изглежда горе-долу на място, обаче тази запалена свещ на заден план........Права е Захир.

# 710
Мдааа, събрали се на по кафе, но изведнъж им хрумнало да публикуват в списанието.
Много ми хареса пояснението в онзи статус за майчинското спа. Да не вземе някой да си помисли, че е неграмотна! Виждам я аз с напъни и тя писател да става.

# 711
  • София
Какво се е случило с Александра Гюзелева – Шани, водещата на сутрешния блок на БНТ в момента. Тройна е!  ooooh!
И аз това щях да постна. Гледах я сутринта, лицето й е страшно отекло. Или е ходила на "естетични" процедури, та са я нагласили така или е качила изведнъж много килограми. В тяло не ми се видя много напълняла, затова май е първия вариант!

# 712
Не са ли типични латиноси и двамата? Влекат я корените, явно.
Ми то и този е типичен латинос! Що не си избра един като него?

За Шани тук още миналата година са писали, че е напълняла.  А това е от 7.12.2015.

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 12:55 от Бижy

# 713
Тая женица Ирина докога ще се прави на "най-добрата майка, домакиня, съпруга и т.н." из медиите?!  Може наистина да е такава, но защо трябва постоянно да го прави обществено достояние, на мен ми е жалка....

# 714
  • където ми харесва
Бижу, тая статия е адски просташка...щяла да счупи кантара, порела вълните като кораб със своите най-малко сто килограма? Вярно, че е напълняла, ма нито е сто кила, нито е редно да се ползват такива грозни епитети и сравнения...ужас  Sick ooooh!

# 715
Навярно защото развали едно семейство и сега маже ли маже.

# 716
Бижу, тая статия е адски просташка...
Не съм я чела. Само заглавието видях. Ама като видиш името на сайта... какво да говорим повече?!

Чие семейство е развалила?Confused

# 717

Точно тя го е развалила, дааааа  Rolling Eyes Как може да говориш такива глупости за което и да е разпаднало се семейство??? Семейството се е развалило защото единият от двамата или и двамата  не са искали да са заедно!

# 718
За Михаил Билалов ли става въпрос?

# 719
  • Sofia
Днес не съм я гледала,но вчера попаднах на някакво предаване и помислих,че е друга водещата,изобщо не съм и мислила,че може да е Шани....не прилича на себе си,и косата ужасна беше,проскубана и мазна Shocked
май си е правила нещо на лицето  http://bnt.bg/predavanyia/denyat-zapochva-s-kultura/lipsa-na-ist … turata-04-02-2016

Общи условия

Активация на акаунт