Звездни компромати 272 част

• 96 500
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Чела съм биографична книга за Джаки Кенеди и не я описват като добър човек
Бруклин...добре че има фамилия. Много грозноват, горкият Whistling

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 09:19 от Г-жа Рамацоти

# 301
Най-малкото братче (Круз май беше) е най-хубавичко. Прилича на баща си, а пък второто-чисто на майката.

# 302
Добър човек или не, Джаки много е изстрадала. Мъж-женкар, едно мъртвородено дете, загуба на второ дете в края на бременност, после убиват мъжа ѝ пред очите ѝ, убиват и брат му, с когото е имала близки отношения, животът ѝ с Онасис също не е бил от най-щастливите. Живяла е в постоянен страх, че ще посегнат на децата ѝ. Накрая се разболява от рак и умира само на 64 години. Не знам... ужас някакъв.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 22:46 от so?

# 303
Мими Торисън от манджата трябва да ѝ е шесто, защото мисля, че миналата година роди 5-тото. Не разбирам за какво са им толкова деца. До към четвъртото е радостно, симпатично, но 6 и повече?!  Thinking

Иска орден жената Mr. Green

# 304
  • На топло
Много красива Карол Буке, френска актриса, като млада
http://www.staragora.com/photo/carole-bouquet-a-ete-james-bond-girl
Мими имат общо 8 деца в семейството  Crazy , но сигурно са щастливи, живеят в голяма къща в Южна Франция, винаги има вкусни неща на масата за ядене...лайф  Peace

# 305
Олеся е бременна. Качила е снимка на тумбачето.

# 306
Мисля, че в много от снимките има фотошоп.
Със снимките на всички май е така. Много им се иска да са слаби и високи, на на живо истината си лъсва.
Показва се това, докато истината е по-ниска, с виснали гърди, корем и с дебели крака...

# 307
  • HH
И все пак скулите и висят повече от гърдите. На нейно място бих пратила на прокурор фотографът  ooooh!

# 308
# 309
Сега гледах новата мис Плеймейт при Милен Цветков. Личеше си, че няма корекции и каза, че щяла да подари ваучера на стойност 10 000 лв на жена, която се нуждае от реконструкция по здравни причини. Каза също, че тази година няма кола за награда, а посещение в къщата на Хю Хефнър. Всъщност момичето се държа и говори що годе добре и изглеждаше доста по-приятно от снимките на конкурса.

# 310
Добър човек или не, Джаки много е изстрадала. Мъж-женкар, едно мъртвородено дете, загуба на второ дете в края на бременност, после убиват мъжа ѝ пред очите ѝ, убиват и брат му, с когото е имала близки отношения, животът ѝ с Онасис също не е бил от най-щастливите. Живяла е в постоянен страх, че ще посегнат на децата ѝ. Накрая се разболява от рак и умира само на 64 години. Не знам... ужас някакъв.
Мисля ,че с последния мъж в живота и ,бижутер ,е живяла добре е,някакъв смътен спомен имам

# 311
Kanye vs. North
Скрит текст:

# 312
# 313
Радина Кърджилова наистина е бременна,  5тия месец.
По БТВ в момента

# 314
  • Sofia
Много щастлива изглежда, пожелавам и лека бременност!

Общи условия

Активация на акаунт