Звездни компромати 272 част

• 96 450
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Там откровено грозни жени заприличват на хора. При нас може да се получи от хубава грозен вампир, но обратното никога. Laughing

# 346
Дейвид Бауи завещал $ 100 млн. на жена си и децата

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5268575

# 347
Олеся на мен не ми е изумителна, даже ми се вижда грозна за рускиня (преди интервенциите, на които се е подложила).

Screen Actors Guild Awards:

Кейт Уинслет

Хелън Мирън

Съставът на "Игра на тронове":

Емилия Кларк

Мейси Уилямс - прилича ми на пиле.

Гуендолин Кристи - това и аз мога да го ушия.

Софи Търнър

Кит Харингтън

Още:

Джоан Фрогарт - Анна от Даунтън Аби

Еди Редмейн и съпруга

Идрис Елба - него май го гласят за Роланд в "Тъмната кула" Mr. Green

# 348
Хелън Мирън изглежда страхотно! Струва ми се, че и при нея има интервенции, но са доста прилични.
А Кейт Уинслет май наистина си обича тези два цвята за поводи - тюркоазено зелено и тъмносиньо  Stop

# 349
  • София

Идрис Елба - него май го гласят за Роланд в "Тъмната кула" Mr. Green
Shocked
Е как Роланд?!  ooooh! Та Роланд е бял и синеок, в книгата многократно се споменават светло сините му очи.
Аз пък какво ли се учудвам... щом може Орфей да е негър някакъв си Роланд ли ще им се опре.

# 350
А Кейт Уинслет май наистина си обича тези два цвята за поводи - тюркоазено зелено и тъмносиньо  Stop
Да и и се получава винаги идеално. Има добри стилисти и ги слуша.

# 351
  • Варна
А Кейт Уинслет май наистина си обича тези два цвята за поводи - тюркоазено зелено и тъмносиньо  Stop
Да и и се получава винаги идеално. Има добри стилисти и ги слуша.
А, точно!

Жени Калканджиева в БТВ много подпухнала нещо
ми се види и торбички под очите...

# 352
  • София
Ужасно изглеждаше Калканджиева. И Диана Любенова не ѝ отстъпваше много.

# 353
Диана Любенова много я загрозиха наспоследък - не знам дали е от грим, прическа или осветление / или липса на такова, толкова им е тъмно студиото на БТВ...........  ooooh! /
Жана Бергендорф в "Търси се" в момента. Ужасяващо грозна ми е тази жена  Embarassed Напълняла над 50кг заради кисти на щитовидната жлеза, но успяла да отслабне, което е достойно за уважение!

# 354
Над 50кг си е страшно за 30 годишна жена много спор няма GrinningИзглежда доста неадекватна,или просто е глупава-не съм и слушала излиянията досга-,,Вие знаете,че всяка майка е като тигрица,като е с детето си е и способна да убие''-и дава пример-била еди къде си с детето и някакъв простак и изревал нещо и добре,че бил баща и ,че тя се уплашила newsm78.Първата част на изречението няма нищо общо с втората.

# 355
Над 50кг си е страшно за 30 годишна жена много спор няма GrinningИзглежда доста неадекватна,или просто е глупава-не съм и слушала излиянията досга-,,Вие знаете,че всяка майка е като тигрица,като е с детето си е и способна да убие''-и дава пример-била еди къде си с детето и някакъв простак и изревал нещо и добре,че бил баща и ,че тя се уплашила newsm78.Първата част на изречението няма нищо общо с втората.
Не можах да разбера какво е предизвикало негативно отношение към нея, че чак цял антураж близки са я придружавали и помагали да се справя  Rolling Eyes

# 356
Скандалите дето я арестуваха предполагам.

# 357
Не е много наред Жана...
Цяло предаване рев и невменяемост. Страшна излагация. Вместо да й съчувствам, по-скоро ми опротивя.
Детето й каза за нея, че спи и работи  ooooh!

# 358
Много ми е неприятна тази дама..а особено в неделя сутрин ми става лошо като я видя!

# 359
И на мен не ми хареса предаването - твърде много от всичко. Наистина има нещо неадекватно в нея.

Общи условия

Активация на акаунт