Звездни компромати 272 част

• 96 348
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Азис се самопровъзгласил за "Циганския Лени Кравиц"
Скрит текст:

# 556
  • София
Да им е честито на Пулеви, много са свестни Heart Eyes
Shocked Винаги ще го свървам с изцепките, които е правил в Биг Брадър, без да съм го гледала си спомням, че имаше безумни клипчета. Не знам колко са свестни  Mr. Green

# 557

+100, нещо и на мен не ми се връзва това инфантилно рокле със световноизвестната адвокатка, клоняща към 40

Клоняща  Shocked Искаш да кажеш, че тази жена няма 40 години? Ужас, ако наистина няма 40...

На 37 е, утре става на 38.

# 558
  • София
Толкова да я харесвах преди Амал Tired. Не знам защо реши, че има хубави крака, по светски събития е често с рокли/поли с безумна дължина. Краката й са стегнати, но кости и жила до жила. Стилът й е някаква старомодна, wannabe екстраваганца и вече тотал безвкусица. Докато беше просто Амал Аламудин, имаше много повече обаяние.

# 559
  • На ръба..
Признавам, тази жена Емануела, тотално е изперкала....  Laughing
"Моят сладък Мити вече е добре. Драскотините по вратлето му вече ги няма.
А причината за тяхната поява били по време на игра.
Ако това е така - поднасям извиненията си към баща му."

# 560
Азис се самопровъзгласил за "Циганския Лени Кравиц"
Скрит текст:

newsm62 newsm62 newsm62
Отдавна не се бях се смяла така чак през сълзи! Не мога просто  Joy Ще падна  smile3544

Божинов разгневен  Joy
http://hotarena.net/bojinov-izrigna-shte-sadia-kotkite-koito-si- … -piar-na-moi-grab

# 561
  • bad@ss

"Плюс това – не аз им пиша, а те на мен. Аз като един възпитан човек им отговарям. А те после тръгнали да си правят реклама“,
възмущавал се Валери.

Joy Joy

# 562
Между другото точно същото каза мъжа ми като се шегувах с глупостите на Божинов "защо да не си пише с малолетните, млад е, хубав, футболист и много богат, те му пишат".

# 563

"Плюс това – не аз им пиша, а те на мен. Аз като един възпитан човек им отговарям. А те после тръгнали да си правят реклама“,
възмущавал се Валери.

Joy Joy

И статията завършва "Божинов смята да съди малките котета"  Joy Joy

# 564
  • Бургас

възмущавал се Валери.

Joy Joy
И като още по-възпитан им купувам билети за Сърбия и си лягам с тях. Това ми напомни как един ми обясняваше, че изневерявал на жена си, защото не можел да отказва на поканите за секс. Иначе му било много гадно да спи с други и хич не му харесвало, ама как да обиди жената. 30 минути цвилих от смях след това признание.

# 565
  • Варна
Нито харесвам тялото на Амал,
Нито дължината на роклите й,
Които сами по себе си са много хубави,
Но дори да бяха с дължина около коляното,
Не са за жена над 23-25 години.

# 566
Ще съди малките котета  Joy Joy Joy Joy Joy Joy неее, болна съм, но ми оправихте деня!!!  bouquet bouquet bouquet

# 567
Прекрасна Амал, и аз очаквах да видя коремче  Heart Eyes

Какво коремче, тия са пред развод и сега замазват положението пред журналистите...

# 568
  • София
Аз продължавам да смятам, че това е един изключително бутафорен брак.

# 569
  • Sofia
Да им е честито на Пулеви, много са свестни Heart Eyes
Да им е честито,но не мога да забравя как пъхаше ръка под хавлията на Лияна, като бяха в Вип Брадър ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт