Любители на котки – Тема 102

• 56 534
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Танче, вървите по утъпкана пътека с Наско. Както вече съм ти писала, с моите котешки чавета точно по този начин се разви голямата ни любов. В скоро време ще почне да наобикаля, когато си седнала и не се движиш, а като мръднеш, ще духва от място с двеста Joy Joy Така е, трябва му време, за да те приеме за негова котка, при тези ти необичайни за котка размери Joy

Момичета, не се плашете да  давате сърчица на котките си, те (сърцата, а не котките hahaha) съдържат ТАУРИН, който е жизнено важен за тях. Обратно на дробчетата, от сърцата е добре по-честичко да им давате.

plqsak, котките много ги привлича миризмата на хлор, затова твоят хубостник така е налитал на банята. Но имай предвид, че хлорът е много вреден за тях. Добре е да затвориш вратата и да му отрежеш достъпа, когато чистиш Peace

# 316
Да си платя данъка с една лапа

# 317
Лапичка Heart Eyes Любимата ми част от една котка Blush

# 318
Пълен провал с моята домашна супичка. Сложих всичко по "форумски" и му сипах. Дойде , помириса и врътна опашка на другата страна. Оставих я за през нощта като си мислех че като му прискърца няма къде да ходи, ще яде. Ядец. Не беше я пипнал. И така пак стана неговата. Сипах консервата на Аплаус пиле, тиква и ориз и ги яде с кеф.
Нашето коте също като беше малко имаше винаги в паничката храна и ядеше с мярка. След кастрацията стана ужасно. Не успявах да уцеля паничката, буташе ми ръката с главичка. Сега минаха 6 месеца след процедурата и пак апетита му намаля така както беше в началото. Аз дори споделих че се бях притеснила, че няма апетит, но вет каза че е здрав.
Да попитам за тази храна Ягуар. Не съм чула за нея, какъв клас е тя. Аз давах първо РК, после казаха че не била кой-знае колко добра, после Аплаус, уж за по-добра, но последният пакет смърди ужасно и Муцан не я яде. Сега сме на Хилс. Коя всъщност наистина е най-добра?
Извинявам се ако сте писали вече.
Скрит текст:
2 през нощта

От светкавицата е малко като Вампирче.

# 319
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Муцан е много сладък нощен ТВ-вампир  Laughing. Heart Eyes Hug
Чери, за храните просто погледни предната страница.

# 320
Чери, за котките, които са свикнали на гранули, е нужно голямо постоянство от твоя страна Grinning Не става от първия път. Отначало не си играй да правиш сложни манджи, просто имай винаги сварено, печено или сурово (предварително поне 15 дни да е стояло във фризера) месо и му давай, когато е гладен. И така лека-полека. Лесно отказване от гранули няма-като наркотик са значи Crossing Arms
За Хилс знам, че е от нивото на Роял Канина.

# 321
Утре ще кастрираме Анаис. Стискайте палци всичко да мине бързо и безпроблемно. Много ми е притеснено, маалко ме успокоява това , че упойката ще бъде инхалационна. Някой има ли опит с този вид упойка? Наистина ли е по- добра? 

# 322
 Ола дружина,
страхотни лапи и мустаци видях Heart Eyes Heart Eyes
Болните да се оправят бързо.

Мацата, избяга и два дни и нощи я нямаше, дойде си гладна и уморена, та бързо замина за кастрация. Един път отложихме заради нейното бягство. В къщи си е от няколко дни, добре е, играе, храни се и т.н. Извинете глупавите ми въпроси, но какво да очаквам сега? никога не съм гледала женска котка. Ще бушуват ли хормони, цикъл, ще се разгонва ли? Това, че няма да има бебета е ясно, но не знам останалите неща в периодите на разгонване дали ще се случват.

п.п. Дъсти и ближе ушите и гушката Laughing
освен това имаме проблем с името, всеки и казва различно и тя изобщо не реагира на повикване.

# 323
Въобще не очаквай да се разгони Wink Същата маца ще си е, само че без разгонването.
Кога порасна Анаис!? Спомням си каква мишчица беше! Ще я мисля, така че утре да пишеш как е минало, Нели Hug

# 324
Много бързо мина времето. На втория преглед при ветеринар тежеше 130 гр. Crazy Вече е голямо момиче на 10 месеца. Но пък още си е мъничко и слабичко. Явно ще си остане такава фина.
 Утре задължително ще пиша как е минало всичко  Hug
Между другото вече са в Русе. Голям стрес им беше пътуването, но вече свикнаха с новия дом.

# 325
Покажи я тази прекрасница Анаис, че много съм се затъжила за нея. И аз си я спомням. Много силно впечатление ми направи

# 326
  • Варна
Хоризонтално, 7 букви, първата "К"  Mr. Green

# 327
  • Варна
Мирааа, ох!  Party Heart Eyes
Женето има нова игра-"скочѝ в кашона за игра със засилка и го мръдни на поне 20 см-заради теглото и засилката"  hahaha
Таня, как е Насето?  Hug
Стис палци за операцията на Анаис!
Соу уот, много се зардвах, че котката шеф показва приятелски чувства! Бързо възстановяване и на твоята котчица от кастрацията! Hug

# 328
  • София
Касита, Епона, как са вашите красоти?

Стискам палци за Анаис.  Praynig

Соу уот, ще улегне сега и ще спре да бяга вероятно.  Wink

Да ви питам- някой ползвал ли е сместа за тоалетна на Лидл и става ли?

# 329
milasara, на мен тоалетната на Лидл ми харесва. Не е най-доброто на пазара, но за тази цена е повече от добра.

Мъртока е добре ... Всъщност той никога не е бил зле, освен кръвта в урината. Така е огладил косъма и само играе.

Общи условия

Активация на акаунт