Любители на котки – Тема 102

• 56 594
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
Оу, ама те тез тоалетни имали размери, бре!
Аз се чудя що на първите линкове едната беше 26 лв, а на втория - 60, пък същия дизайн ooooh! .
Майко, добре че не поръчах.

За котак 5 кг (с тенденция да надебелее след кастрирането), май по-добре по-голяма, а?

# 631
При един такъв случай гостът попита дали храним котката с кисело зеле hahaha Joy
Мда, това си го спомням - паднах от смях тогава Joy

# 632
  • София
А пък нашата тоалетна е най-хубава, защото е пълна със съдържание  smile3534

Тук е все още без вратичка. Това не му пречеше да се крие вътре по цял ден.

Аз я купих от борсата в Хаджи Димитър. Но имаше само 2 вида - обикновена и ъглова. Ъгловата заемаше много място и избрахме тази.

Бързо възстановяване на Лео!  Hug

Siete, бях чела, че системите за приучване към човешка тоалетна не издържат тежки котки. Както се очаква Амурчето да стане голям котарак, май не бива да чакаш дълго.  Wink

BeeJuis, и филтрите са различни. Нашата е с просто дунапренче, което се пере и е евтина.

# 633
И нашата тоалетна има филтър, но не го ползвам, защото концентрира миризмата вътре в тоалетната на котката и после тя иска да се чисти по-често. Да не говорим, че така не я усещам кога е за чистене и разбирам с изненада по килима, че е дошъл моментът. Но това е, защото съм си мързел Joy

# 634
Таня, този Наско и в тоалетна изглежда като нарисуван. Голям красота, голямо нещо! Всички котаци са прекрасни, но Наско е уникален. Поне в моите очи Simple Smile А Амурчето наистина расте.  На 4 месеца е 3300 гр. и може би наистина после да стане прекалено тежък. Имам в телефона една снимка на дъщеря ми с него, като котето е колкото детето :$ Ще пробвам да я кача.
Има ли някой, който е постигнал нещо с тези системи или с другите (по-безплатни Stuck Out Tongue) начини?

# 635
  • София
Привет!

По колко дни са ви разгонени котанките?
Първият път беше само 4-5 дни. Сега отиваме към 7-8 и не му се види краят...

Порода - най-обикновена.

Шани, а защо не я кастрираш? Така я обричаш на много голям риск от няколко опасни болести: пиометра (гноясване на матката, заплашващо разгонващи се и нераждащи впоследствие котки) - опасна болест, която освен че е много болезнена, често лекарите не могат да спасят котката, въпреки операция и скъпо лечение след това. Както и рак на матката и ма млечните жлези, който е последица от хормонални изменения, поради ненастъпваща бременност след разгонването. Ако си мислиш, че отказа от кастриране е някакъв вид жалост към котката, за да не й бъде направена операция, знай, че се лъжеш. Напротив, незнанието ти е с тенденция да й причини много страшни последици. Не ми се сърди за директното говорене, просто ми е много жал за животинчетата. Те изцяло зависят от нас, затова е много важно да взимаме такива решения, които няма да им навредят.

К А Т И, не само че е вярно, но те съветвам ако имаш такива растения, незабавно да ги изкараш извън обсега на котката. Белята веднъж става, не рискувай да съжаляваш, когато вече е късно.

Момичетаааа, какви сладурковци сте показали само! Всичките са едно огромно изкушение, крещящо в подсъзнанието: НАМАЧКАЙ МЕ ДЕ !!! А на любвеобилника Леополд, ще му нахапя муцунката любвеобилна! Бързо оздравявване му пожелавам, скоро да забрави за отнетата му мъжественост Laughing и чакам нови снимки от него, както и от всички останали калпазанчета!

Танче, гуш и цун за срамежливкото (като мимоза) Надявам се, вече напълно му е минала сценичната треска?

# 636
Ние имаме три тоалетни. Едната решишхме да я заменим със затоврена. Но едната маца отказа да влиза през вратичката. Другата нямаше проблем. Сега я държим без вратичка. Обаче камъчетата, които излизат са малко по-малко, отколкото при откритите тоалетни.

# 637
И аз да се похваля с "детето".  Mr. Green Едно старо клипче:

# 638
  • София
Шани, а защо не я кастрираш?
Защото новодомката много бързо се замоми и откакто се разгони не иска да спира.  Sad Кога ли и Наско ще ни изненада?  Mr. Green С госпожицата са наборчета както по предполагаемо раждане, така и по задомяване.

Надявам се, вече напълно му е минала сценичната треска?
Мина му. Пак се крие понякога, но повечето време е сред нас.  Grinning

Има ли някой, който е постигнал нещо с тези системи или с другите (по-безплатни Stuck Out Tongue) начини?
Имаше, но май не са от постоянно пишещите. Едната мацка се беше научила посредством доста евтина система, купена от супермаркет Лекси в Пловдив. Имаше и случай с приспособления. Може би с търсачката ще намериш нещо по въпроса.

Ice Queen, много мило клипче!  Heart Eyes

# 639
Ах, това дете за ласки е готово на всичко!

Махам снимката с щерката.
Добавям една с достойнство Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 08:45 от Siete

# 640
Едното много измъчено гледа. Joy Де и наш Томи да беше толкова търпелив. Mr. Green

# 641
Мале, каква голяма топка плюш ще стане мейнкуунчето, само за мачкане Whistling

# 642
Нашата толаетна е такава от този магазин: http://zoomagazin.eu/bg/kategorii/zakriti-toaletni-10131/savic-n … 0602258-mia-20717

А за фурминатора какво ще ми кажете? Струва ли си да купувам такъв или може и друга четка? Каква по-евтина?

# 643
 Hug Май-май за мен си говорите  Heart Eyes
Да, аз научих Мишел да ползва човешка тоалетна. Но се наложи да я оставим сама за няколко дни и тогава и предоставих и обикновена тоалетна (2 бр.!), за всеки случай. И тя направи своя избор - вече само там си ходи. Проблемът е, че след всяко ходене в човешката тоалетна някой трябва да пусне водата  Joy. Та така. Възможно е да се научи и е много лесно.
Наистина не пиша много, но ви наглеждам и ми пълните очите и душата с вашите прекрасни котейшества!
Скоро тук се обсъждаше кастрация с различна упойка от стандартната. Може ли малко повече инфо - как, къде... Вече имаме преживяно "замомяване" - няколко дни, леко мина.
Гушки на всички пухчета!

# 644
  • София
Шани, а защо не я кастрираш?
Защото новодомката много бързо се замоми и откакто се разгони не иска да спира.  Sad Кога ли и Наско ще ни изненада?  Mr. Green С госпожицата са наборчета както по предполагаемо раждане, така и по задомяване.

Надявам се, вече напълно му е минала сценичната треска?
Мина му. Пак се крие понякога, но повечето време е сред нас.  Grinning

Aаа, не знаех, че са в твоя периметър. Аз си реагирам по навик, защото много често попадам на невежи, смятащи, че ако кастрират котката си, й причиняват някаква много голяма жестокост. Най-учудващото обаче е, че съм срещала случаи (два досега), когато ветеринарен лекар казва, че няма проблем да се закъснее с кастрацията на женска котка.

Много се радвам за Насенцето, пич е той и половина Heart Eyes, само да не настане време, когато с носталгия ще си спомняш за началото, когато е кротувал зад дивана Mr. Green Е, аз на такива очи бих простила всичко Hug

Общи условия

Активация на акаунт