Париж 12

• 96 963
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Много надъхващо и емоционално звучиш светлана Hug
Ние сме двама с дете на 9.Търся малко чисто студио на добра цена
https://www.booking.com/hotel/fr/du-commerce-paris.bg.html?aid=3 … 9d4aee3b1771aa8ba

# 601
Ние ползвахме този хотел на 2 минути има метро и на 10 от остров Сите. Като се има предвид, че се прибираш  скапан от емоции и вървене лично на мен ми хареса. Чист е, но не е луксозен. Всъщност зависи, кой какво търси. Все пак ето линка
https://www.booking.com/hotel/fr/du-commerce-paris.bg.html?aid=3 … 9d4aee3b1771aa8ba

# 602
Благодаря ви Hug

# 603
Ние спахме в Трокадеро, и ходихме пеша до Порт Майло, 20 мин някъде, не е проблем Peace
А така да ми се ходи пак...особено с тези цени на билетите Crazy Роже, взе ли си Mr. Green

# 604
  • Варна
И ние сме в Трокадеро, до спирка на метрото Rue de la Pompe.На какво разстояние е от Port maillot пеша и как да стигна до Версай? Останалите места, които съм планирала ще посетим пеша май Simple Smile

# 605
Мариша, ние бяхме на по-отдалечената La Muette. Виж в гугъл мапс, ние го проходихме разстоянието един следобед, но сутринта в 4'30 беше по-бързо, защото нямаше хора да ти се пречкат Mr. Green иначе ползвай метрото, много е удобно, не си хаби силите за път, ще ти трябват Peace

# 606
И ние сме в Трокадеро, до спирка на метрото Rue de la Pompe.На какво разстояние е от Port maillot пеша и как да стигна до Версай? Останалите места, които съм планирала ще посетим пеша май Simple Smile

Пеша е абсурд. Метрото е удобно, с карта пък е супер изгодно. Един път съм ходила пеша - Лувър, градините Тюйлери, прощад Конкорд, Мадлената, Операта и втори път Люксембургската градина, Сорбоната, из Латинския квартал, Пантеона и абатството Клюни. Вярвай ми скъсаха ми се обувките и въпреки че бяха удобни, накрая краката ми пареха (ходя ежедневно по няколко км пеша и спортувам) и имах проблем да се прибера - едвам се дотътрих до най-близката спирка на метрото. Карта Навиго Сьомен (т.е. седмична) и всичко е наред!

# 607
  • Варна
Благодаря ви  bouquet

# 608
Здравейте на всички! Ето, че и моето пътуване наближава и имам нужда от вашата помощ. Планирам да използвам карта Навиго. От информацията в интернет стигам до извода, че с нея мога да пътувам до Фонтенбло ( доколкото виждам е в пета зона) без да е нужна покупка на допълнителни билети. Дали действително е так според вас? Всякаква информация би ми била много полезна. Благодаря предварително!

# 609
  • пак на Рив Гош
Да, можеш да пътуваш от Париж до Фонтенбло, стига да заредиш в картата абонамент за всички зони (Navigo Toutes zones).

# 610
Да, можеш да пътуваш от Париж до Фонтенбло, стига да заредиш в картата абонамент за всички зони (Navigo Toute

Тоест зона 1-5? Много благодаря!!!

# 611
Salut! Simple Smile

И на нас ни предстои пътуване след 2 седмици. След доста няколко несполуки, най-сетне резервирах и спане. Ще сме между айфеловата кула и Invalides, с идеята, че ще минем пеш не малка част от забележителностите.

Чудя се какво да планирам за дъщеричката ми (на 9 г.). Дисниленд не я вълнува особено. Засега съм набелязала айфеловата кула (естествено Simple Smile), малко Лувър, центъра Помпиду, Cite des Sciences et de l'industrie (това ми изглежда като Музейко), Люксембургските градини, Версай... Разходка с лодка примерно (аз не съм много фен, ама...)

Та ще се радвам да споделите нещо интересно за любознателно дете Simple Smile

# 612
  • София
Salut! Simple Smile

И на нас ни предстои пътуване след 2 седмици. След доста няколко несполуки, най-сетне резервирах и спане. Ще сме между айфеловата кула и Invalides, с идеята, че ще минем пеш не малка част от забележителностите.

Чудя се какво да планирам за дъщеричката ми (на 9 г.). Дисниленд не я вълнува особено. Засега съм набелязала айфеловата кула (естествено Simple Smile), малко Лувър, центъра Помпиду, Cite des Sciences et de l'industrie (това ми изглежда като Музейко), Люксембургските градини, Версай... Разходка с лодка примерно (аз не съм много фен, ама...)

Та ще се радвам да споделите нещо интересно за любознателно дете Simple Smile

Не мога да повярвам,че не я вълнува Дисниленд.  Laughing Има и музей на восъчните фигури - не знам дали ще и е интересно.

# 613
  • пак на Рив Гош
Да добавя Museum d'Histoire Naturelle с галерията на еволюцията и Аквариумът до Айфеловата кула.

# 614
Ами не обича мики, мини и сие, а Дисни принцесите са й направо бляк Crazy Да, предложих й восъчните фигури, ама и те не й предизвикаха интереса нещо. Да я оставя в апартамента с компютъра - най-много ще е навита Laughing Е, природонаучният музей ще я изкуши мисля.

Благодаря за идеите!

Общи условия

Активация на акаунт