Съвместно съжителство или брак

• 38 750
  • 804
  •   1
Отговори
# 750
Извинявай за нетактичния въпрос, но при мои познати беше същото, но той беше и още по-груб. Остави я защото е ялова, както той каза.
Съдбата му го върна!
 А на теб - късмет bouquet!

# 751
Даже си мисля, че е хубаво да има разговор, в който да си кажете в прав текст как ще се разделяте, ако се наложи.

Ех, Сирен, те намеренията са едно, действията съвсем друго. Дадох и преди пример със себе си. Смятам се за цивилизован човек, нагледала съм се в работата на простотии, които категорично не одобрявам. Но в моментите, когато съм ядосана на моя, съм си мислела, ако изпитвам същото като в момента и се разделим (а за разкош например е замесена и друга жена, заради която ни напуска), дали ще запазя човешкото в себе си? Дали ще реагирам така, както смятам за редно или ще се поддам на емоциите?

# 752
.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 01:00 от Magdalena1978

# 753
Никога не бих се виждала ежедневно с някого, ако няма съжителство. Изхабява мистерията прекалено бързо, овъртолването се ускорява.

Ми нека си иска, това не значи, че ще се случи секс.

Ако е по-рядко от 1 път седмично, това при условие, че живеете в различни населени места, се оказва накрая, че нещата са толкова мистериозни, че харесвате взаимно образите си във фейсбуката, а не самите вас. Поне в началото, ако има някакво привличане, а не пресметливост, всички са във фаза, че мислят постоянно за другия, и държат да бъдат заедно колкото се може по-често. И да, и двамата искат секс в такива случаи. Поне при нормалните хора липса на секс 6 месеца, ако говорим за връзка, е огромна червена лампа.

# 754
  • София
Имах предвид съвсем в началото на връзката, ей така да споменете- ако се наложи да се разделяме, какво става. Да подпиташ раздяла и развод дали ще се приемат или ще стане невероятна драма. За мен в доста случаи хич няма да е драма, но за други не е така. Та хубаво е да има план и визия и за това, ей така между другото. Говори се примерно и за финанси...
Както виждам, при теб се говори за всичко, което изключва любовта и спонтанността.
Аз, благодаря на Бога, че не ме е осакатил така, винаги съм делила интимния живот от сделките.

# 755
Тест дали сте се обичали е дали ще си правите мръсни номера.

В интерес на истината сегашният ми съпруг не може да ме провокира за мръсни номера от никакъв вид. Но първият имаше такива данни.

# 756
.

# 757
  • София
Ми затова не бързаш и 6 месеца го даваш критично, вкл. и без секс.
Joy  И след това шест месеца тестваш само секса.

# 758
Lady Stardust , дали ти се струва възможно или не, е маловажно. Това е пример от практиката ми, не съм го чула от някой, а бях пряк свидетел. А мъжът с папагалчето е роднина на мъжа ми. Това, че ти не си видяла нещо, не значи, че него го няма.  Peace
П.П. Пак от практиката ми. Родителите се развеждат, но прехвърлиха общия си апартамент на детето, то да е подсигурено. Разделиха се повече от цивилизовано.
Защо така с рогата? Къде прочете, че не ти вярвам? Казах, че примера е краен, демек едва ли под път и над път се срещат подобни индивиди. Тук само с черни краски се рисува, но предполагам, че поне половината семейства се разделят що годе по нормален начин.

# 759
Lady Stardust , не е било нарочно (това с рогата  Mr. Green). Точно за тази жена още ме е яд. Интелигентна, хубава, добра и за съжаление наивна до безобразие. Може би затова реагирах по-остро, защото те разбрах , че на теб ти се струва малко вероятно да се е случило.  Blush
Ще се изненадаш колко малък е процентът на разделилите се цивилизовано. Поне сред тези, които минават през нас.

# 760
.

# 761
Изтрещяват, и като добавиш нелекувани и недиагностицирани психични болести, каквито в БГ са много, в повечето случаи има поне някаква драма.

Но може да се избегнат по-тежките неща. Не е романтично, но си е реалност, какво да се прави. И не съм "оперирана" откъм романтика, ами съм минала през това, та затова ми е важен въпрос.

# 762
Мен ако питаш най-страшната, най-широко разпространена и нелечима психична болест е АЛЧНОСТ Simple Smile
Понякога се проявяват нейните симптоми, но понякога може дълго време да остане недиагностицирана Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 16:51 от Magdalena1978

# 763
Lady Stardust , не е било нарочно (това с рогата  Mr. Green). Точно за тази жена още ме е яд. Интелигентна, хубава, добра и за съжаление наивна до безобразие. Може би затова реагирах по-остро, защото те разбрах , че на теб ти се струва малко вероятно да се е случило.  Blush
Ще се изненадаш колко малък е процентът на разделилите се цивилизовано. Поне сред тези, които минават през нас.
Това исках да кажа и аз - и той кретен, но и тя наивна.
Добре де, не се разделят нормално дори и половината. Но жена да си загуби родителските права, съгласете се не се случва често.

# 764
здравейте, темата малко е утихнала, но от вчера имам въпрос каква е мъжката гледна точка за съжителство или брак, какви са причините да не искат , това повече ме вълнува, някои казват че нямало разлика, според мен това си е измъкване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт