"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 20

• 53 342
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
Ако увеличим малко снимката, се вижда че теста от дясно е започнал да се мокри, а от ляво е сух.Реално тази черта е от границата между двете състояния, поне според мен  Peace Ако и след 10 мин си е останал така, то значи теста е невалиден и трябва да го повториш.Какво се случи с теста след изтичане на минутите? Ако имаше реална черта, то тя най-вероятно щеше да се насища с всяка следваща минута  Peace Съжалявам, Кошута, дано скоро видиш истински розови черти  Hug

# 31
  • Пловдив
Добро утро и от мен! Да споделя, че нещо се напрегнах Tired Тази сутрин имах леко розово зацапване, а утре по принцип ми е 11 ден след О и трябва да ходя на кръвн тест. Изобщо има ли смисъл или това е предупреждение за МЦ? Чувствам се ужасно:-(

# 32
Ох, щом е била веднага го повтори.
Ацикъла в началото обилен ли беше?
ми тръгна по-малко после втория ден нормално на третия съвсем малко и днес нищо имах две кафеникави капки,като пръсканията,това е не знам момичета,много съм притеснена и ме р страх от резултати и ще помисля какво ще правя

# 33
Момичета,незнам дали мога да попитам тук,но питам.Притеснявам се малко,защото работя в магазин за хр.стоки и има доста влачене на тежки каси,присвиване и стоене на крак.Та се чудя,ако случайно съм забременяла,дали е опасно или,ако има бебе,то си е на сигурно място?Притеснявам се защото преди години,майка ми загуби близнаци след едно основно почистване на апартамента.За щастие след два месеца забременя отново и се роди брато.Та как мислите,опасно ли е?

# 34
Гордана, ако искаш изчакай да видиш дали зацапването ще се усили и ако това не се случи, пробвай с едно тестче след 2 дни.Може да е М, а може да е имплантация  Peace Пожелавам ти второто  Hug
Ако все пак има някаква мед причина да хванеш по-рано Б, си направи кръвния тест.
Кари, има много непланувано забременели жени с много по-тежки натоварвания, така чи аз не мисля, че това е проблем.Но виж, както казваш, ако си вече доказано бременна, трябва много да внимаваш и да се пазиш  Peace Въпреки, че аз имах приятелка, която забременя непланувано и беше твърде малка за дете. Работеше като сервитьорка и умишлено вдигаше по-тежки каси, натоварваше се допълнително и се надяваше, че ще падне самичко, но в крайна сметка се наложи абразио.Така че, всичко е Божа работа  Peace

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 13:12 от Cookie reall

# 35
Момичета,незнам дали мога да попитам тук,но питам.Притеснявам се малко,защото работя в магазин за хр.стоки и има доста влачене на тежки каси,присвиване и стоене на крак.Та се чудя,ако случайно съм забременяла,дали е опасно или,ако има бебе,то си е на сигурно място?Притеснявам се защото преди години,майка ми загуби близнаци след едно основно почистване на апартамента.За щастие след два месеца забременя отново и се роди брато.Та как мислите,опасно ли е?
  пусни си кръвен ако имаш съмнение,защото не е хубаво да вдигаш тежко,една позната беше бременна и вдигна др дете и го загуби,за щастие сега пак е бременна

# 36
Благодаря за отговора.За съжаление е рано още за тестове.Днес ми е 9 ден от доказана ову.Май ще трябва да се постарая да се пазя,поне до като стане ясно

# 37
  • Пловдив
Куки, мерси за отговора:-) По принцип доки ми каза да отида на 29 за кръвен, може би има нещо впредвид, а и пия Дуфастон, мислех, че не би трябвало да прокървя. Нали точно той се изписва за прогестерона, или бъркам newsm78

# 38
Щом док ти е казал така, си го послушай  Peace Най-малкото ще си знаеш какво се случва.Дано има нарастващо ЧХГ и да ти честитим.Ако зацапването ти е еднократно, има голяма вероятност да е от имплантация   Hug

# 39
  • Пловдив
И аз мисля да го послушам, но пустия страх от разочарованието.... Вече една година ме тормози ooooh!

# 40
Кари, чак като разбереш че си бременна се притеснявай за това. Докато не се имплантира хубаво няма от къде да изпадне, образно казано. Пази се естествено, но аз съм от съвсем скоро бременна и продължавам да вдигам понякога като няма друг вариант детето си (12 кг е). Минимално трябва да е натоварването наистина, но на много хора им се налага да вдигат тежко.

А между другото вече си имам хубави две черти и свърши драмата ми с бледите втори. Прегръдки от мен!

# 41
Гордана, ако искаш изчакай да видиш дали зацапването ще се усили и ако това не се случи, пробвай с едно тестче след 2 дни.Може да е М, а може да е имплантация  Peace Пожелавам ти второто  Hug
Ако все пак има някаква мед причина да хванеш по-рано Б, си направи кръвния тест.
Кари, има много непланувано забременели жени с много по-тежки натоварвания, така чи аз не мисля, че това е проблем.Но виж, както казваш, ако си вече доказано бременна, трябва много да внимаваш и да се пазиш  Peace Въпреки, че аз имах приятелка, която забременя непланувано и беше твърде малка за дете. Работеше като сервитьорка и умишлено вдигаше по-тежки каси, натоварваше се допълнително и се надяваше, че ще падне самичко, но в крайна сметка се наложи абразио.Така че, всичко е Божа работа  Peace
Чак сега видях отговора.Не съм доказано бременна,чакам още.Права си че е божа работа.Дано всичко да е ОК ,да има бебе и да се държи здраво  Joy

# 42
Здравейте. Цикъла ми закъснява с 7 дни и вчера посетих гинеколог, но не се вижда нищо. Днес си направих кръвен тест който е с резултати 31,07 IU/I и искам да попитам това положителни стойности ли са ?

# 43
Дени, положителен е! Честито и лека до финал  Hug
При такава стойност все още няма как да се види нещо, може би си имала късна О  Peace По опитните момичета ще ти кажат кога да посетиш пак лекар Hug

# 44
Много благодаря. Дано наистина е така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт