"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 20

• 53 345
  • 761
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте момичета.  Wink С приятеля ми правихме секс в края на менструацията ми и той свърши в мен, два дни по-късно отново свърши в мен. Според мои изчисления цикъла ми е около 21 дни. От вчера имам силни болки в яйчниците, преди 2-3 дни ми се появи обилно бяло течение, но от вчера е намаляло. Въпроса ми е има ли вероятност да съм забременяла? newsm78

ПС: Честит Празник, мили дами. Бъдете обичани и щастливи ! newsm51

Здравей,

1)Колко дни е целия ти цикъл, включително дните на кървене?

2) Ако реално цикъла ти е 21 дена ( включени дните на кървене) овулацията ти трябва да е на около седмия ден. ( 21-14=7)

Спермацоидите живеят няколко дена, така че ако сте правили секс на 4 й 6 тя ден от твоя цикъл, тогава вероятноста да забременнеш е голяма Simple Smile

Благодаря за бързия отговор. balloon
Кървенето ми продължава 7 дни. Мисля, че с него общо е 21 дни, но и аз не съм сигурна точно как се изчислява. Embarassed Embarassed

# 751

Къде и как се прави този кръвен тест?

Там където се правят кръвни изследвания, в лабораториите. Има такива частни като Кандиларов, Цибалаб о пр. (в чужбина не може да няма). Отиваш и заявяваш, че искаш този тест, плащаш и те ти взимат кръв. Тук до следобед вече резултатите са готови.

Благодаря.

Да, разбира се има лаборатории на всякъде.

Трябва ли да се ходи на гладно, за да знам да не ме върнат?

# 752
Здравейте момичета.  Wink С приятеля ми правихме секс в края на менструацията ми и той свърши в мен, два дни по-късно отново свърши в мен. Според мои изчисления цикъла ми е около 21 дни. От вчера имам силни болки в яйчниците, преди 2-3 дни ми се появи обилно бяло течение, но от вчера е намаляло. Въпроса ми е има ли вероятност да съм забременяла? newsm78

Здравей,

2) Ако реално цикъла ти е 21 дена ( включени дните на кървене) овулацията ти трябва да е на около седмия ден. ( 21-14=7)

Спермацоидите живеят няколко дена, така че ако сте правили секс на 4 й 6 тя ден от твоя цикъл, тогава вероятността да забременееш е голяма Simple Smile

Кървенето ми продължава 7 дни. Мисля, че с него общо е 21 дни, но и аз не съм сигурна точно как се изчислява. Embarassed Embarassed

21 с включени 7 дена кървене, означава че ти идва през две седмици?

Не е невъзможно, но e много къс цикъл.

Можеш да забременееш единствено по време на овулацията, която е около 48 часа. По много прост начин се смята като вземеш целия си цикъл и извадиш 14 дена, но разбира се тялото ти нe е калкулатор и може да варира 2-3 дена спрямо, твоите сметки.

забременява се по време на овулацията, спермацоидите могат да оживеят около 4 дена, така че ако сте правили секс до 4 дена преди овулацията,  може да забременееш.

Аз на твое място, първо бих си направила обикновен тест уринарен след като минат 10тина дена от деня в които сте правили секс за последно.

И при всички случаи отиди на гинеколог за да ти потвърдят че толкова къс менструален цикъл е нормален. Ако дефакто имаш по 7 дена кървене през две седмици, най малкото трябва да имаш сериозна анемия на желязо.

Wink

# 753
Здравейте момичета.  Wink С приятеля ми правихме секс в края на менструацията ми и той свърши в мен, два дни по-късно отново свърши в мен. Според мои изчисления цикъла ми е около 21 дни. От вчера имам силни болки в яйчниците, преди 2-3 дни ми се появи обилно бяло течение, но от вчера е намаляло. Въпроса ми е има ли вероятност да съм забременяла? newsm78

Здравей,

Спермацоидите живеят няколко дена, така че ако сте правили секс на 4 й 6 тя ден от твоя цикъл, тогава вероятността да забременееш е голяма Simple Smile

Можеш да забременееш единствено по време на овулацията, която е около 48 часа. По много прост начин се смята като вземеш целия си цикъл и извадиш 14 дена, но разбира се тялото ти нe е калкулатор и може да варира 2-3 дена спрямо, твоите сметки.

забременява се по време на овулацията, спермацоидите могат да оживеят около 4 дена, така че ако сте правили секс до 4 дена преди овулацията,  може да забременееш.

Аз на твое място, първо бих си направила обикновен тест уринарен след като минат 10тина дена от деня в които сте правили секс за последно.

И при всички случаи отиди на гинеколог за да ти потвърдят че толкова къс менструален цикъл е нормален. Ако дефакто имаш по 7 дена кървене през две седмици, най малкото трябва да имаш сериозна анемия на желязо.

Wink
Охх, съжалявам...28 дни е с кървенето.  Embarassed Embarassed

# 754

Здравей,

Wink
Охх, съжалявам...28 дни е с кървенето.  Embarassed Embarassed

Ок, няма проблем Simple Smile
Тогава направи отново сметките, но съм почти убедена че не си бременна.

Разбира се, тялото може да избърза или да се забави с овулацията, така че можеш да си направиш тест за твое спокойствие.

лек ден

# 755
Благодаря.  thumbsup

# 756
  • София
Моля избягвайте огромните цитати.

# 757

А ЧХГ направи ли?

ПП: Честит празник  bouquet и някой да направи нова темичка ако е възможно.  Mr. Green
Не, не съм,след дълго чакане съм на лекар тази седмица в четвъртък.Надявам се да получа конкретен отговор при прегледа или поне на това се надявам... Честит празник и от мен Дами!!!!!!☺☺☺

# 758

Трябва ли да се ходи на гладно, за да знам да не ме върнат?

Не, миличка. И тук му казват бета ЧХГ.  Може би ако отидеш по-късно през деня, просто резултатит ти ще излязат на следващия ден. Simple Smile

# 759
Здравейте дами и честит празник!
При мен ситуацията е следната: Закъснява ми втори ден.Последния ми цикъл беше на 11.02 като трябваше да ми дойде на 07.03 . Правих два теста шуър чек един два дена преди очакваната М и един вчера т.е на първи ден от закъснението.И двата са с по две чертички макар и не толкова наситени като цвят. Днес правих кръвен и резултатът е 372.1 при референтна стойност 5. Не знам какво да мисля кога трябва да посетя лекар според вас? Благодаря ви предварително!

# 760
Здравейте дами и честит празник!
При мен ситуацията е следната: Закъснява ми втори ден.Последния ми цикъл беше на 11.02 като трябваше да ми дойде на 07.03 . Правих два теста шуър чек един два дена преди очакваната М и един вчера т.е на първи ден от закъснението.И двата са с по две чертички макар и не толкова наситени като цвят. Днес правих кръвен и резултатът е 372.1 при референтна стойност 5. Не знам какво да мисля кога трябва да посетя лекар според вас? Благодаря ви предварително!
Здравей,честит празник мила,и тихичко честито.Бременност се вижда с добра апаратура при чхг над 1000 единици.Според  мен бебче би се видяло още в Петък,защото ЧХГ се удвоява на всеки 2 дни,следователно на 10 ще е към 750 ЧХГ,на 12 в Събота ще е  близо 1500,значи Петък ЧХГ ще е над 1000 вече,и ще видиш най-малкото плоден сак на добър ултразвук,за най-сигурно иди в Понеделник.Желая ти успех и да се похвалиш след  прегледа!  Praynig Hug Hug Hug bouquet

# 761

Общи условия

Активация на акаунт