"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 20

• 53 741
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
Ми не,не вярвам Много на тях.Мисля да отида на лекър веднага когато спре "кървенето" предполагам, че с него нищо няма да се види.Ама чак бременност...

# 721
Здравейте незнам дали трябва да пиша тук,но ще ви бъда благодарна за съвет от 1 година правим опити за бебе от 3 месеца цикъла ми идва за 2 дена и е много слаб незнам на какво се дължи и не е както обикновенно много ми е слабо и на 2 ден а на 3 ден вече нямам нищо ???

# 722
Bobito1, хубаво е да пуснеш едни хормони на 3ти ден от цикъла и прогестерон на 7 ден след овулация, а след това да се консултираш и с лекар, за да видиш какво се случва.

# 723
Благадаря за бързия отговор,но най интересното е че ми идва точно на датата

# 724
Да, но двудневен цикъл не е нормално явление, трябва да се види защо толкова се е скъсил.

# 725
Здравейте, вчера си направих два теста и двата имаха втора черта, макар и бледо розови. Проблема е че ги направих преди да ми закъснее. Цикъла трябва да дойде на 3 март. Имам и болки в корема като все едно всеки момент ще ми дойде, гади ми се и имам болки в гърдите. Знам, че трябва до изчакам, но дните са като месеци. Какво мислите?

Кръвен тест и след 48 часа още един, а след седмица преглед при док. Simple Smile

Благодаря за бързия отговор. Снощи вечерта бях на доктор,той ми направи трети тест ,който беше от тези дето са като хартиени лентички и той показа отрицателнен резултат. Докготра спомена,че този тест показва след 4-тата седмица и може просто още да не го отчита. След два положителни и един отрицателен нямам идея какво да мисля.

Казах ти вече, Brayda също. Кръвен тест. Пикливите я засекат, я - не. По принцип се чака закъснение, след това тест, след това кръвен и след седмица поне - доктор. В началото, още първите дни от закъснението е твърде вероятно и на УЗ нищо да не се види, никой няма да ви върне от кабинета разбира се... едни 50 лв. са си пари. За това търпение и положителни мисли. Аз си видях положителния тест на 4 дни закъснение, а на гинеколог отидох 15 дни след теста... но видяхме и сърце и ембрион и всичко. Не казвам да чакаш толкова, при мен беше невъзможно, защото беше Нова Година и Коледа... нямаше как.

Ясно,но понеже не съм в България в момента,а в Англия тука няма разбиране с тях. Направих трети тест след 1 ден закъснение и той също е положителен с по-ярка чертичка от другите. Исках да си запиша час за кръвни изследвания,но те не разбират защо след три положителни теста искам и кръвен. Настояват,че съм 100% бременна и нямам нужда от кръвен тест,но след дълги обяснения успях да се преборя и другата седмица чакам резултатите. Дано да се положителни ,защото много се притеснявам и съм на ръба на нервен срив. Има моменти,в които много силно ме боли корем като точно преди цикъл и имам чувството,че всеки момент това ще се окаже поредната ми заблуда от самонавиване. Работата ми е да стоя на крак 8 часа и понякога нося разни...не много тежки неща. Надявам се ,ако има нещо да не направщ сама някоя беля. Благодаря много за помощта ви! Надявам се да има с какво да се похваля другата седмица. Simple Smile

# 726
  • София
здравейте, един бърз въпрос?
бях на противозачатъчни до декември месец, когато внезапно ми дойде цикъла много болезнен и ги спрях. Ходих на гинеколог всичко се оказа наред. Дойде ми на 27 януари, всичко беше нормално. Миналия месец с мъжа ми не сме се пазили, имам предвид полов акт с прекъсване. Та очакваната дата на цикъла го изчислих 23-24 февруари, но не ми е дошло още, онзи ден направих тест, отрицателен. Възможно ли е да съм бременна при отрицателен тест след закъснение повече от 5 дни?
Благодаря,

# 727
По принцип при доказана О и закъснение от 5 дни ако има бременност теста ще отчете.Но в случая ти не знаеш кога е била и дали въобще си имала такава.Като се има в предвид,че до скоро си била на противозачатъчни и се пазите,вероятността да си бременна е много малка.Най-вероятно ти закъснява от хапчетата,трябват няколко месеца да се нормализира  Peace

# 728
По принцип при доказана О и закъснение от 5 дни ако има бременност теста ще отчете.Но в случая ти не знаеш кога е била и дали въобще си имала такава.Като се има в предвид,че до скоро си била на противозачатъчни и се пазите,вероятността да си бременна е много малка.Най-вероятно ти закъснява от хапчетата,трябват няколко месеца да се нормализира  Peace

Аз пък съм чела, че точно след хапчета се получава бум на производството на яйцеклетки, дали е така ?Аз също наскоро ги спрях  Thinking

# 729
Определено има две мнения по въпроса.Някои казват, че след противозачатъчни се забременява трудно, защото организма е свикнал да подтискаш О и ще отнеме време да се възобнови.Други твърдят, че е по-лесно точно заради бума след дългото подтискане.Не знам къде е истината.Аз също пих доста дълго такива и вече година и половина опитваме, но за сега без успех.
На мен идеята ми беше, че по скоро причината да й закъснява са хапчетата Peace

# 730
  • София
явно е от тях почнах да усещам болки, като че ще ми идва тия дни благодаря Simple Smile bouquet

# 731
Ние спряхме да се пазим от началото на тази година.Примирих се,че няма да ни се получи от първия път, но при редовен цикъл - 5 дни закъснение този месец и отрицатен тест е голяма подигравка на съдбата  Cry Закъсня веднъж в живота и то когато очаквам да закъснее..що за изпитание е това!!! Cry

# 732
Съвсем нормално явление е закъснението при бебеправенето, особено в началото, на мен първия месец ми закъсня 10 дена, така че не го мисли, вероятно е от повечкото стрес или и аз не знам, но се случва на почти всички.

# 733
Ние спряхме да се пазим от началото на тази година.Примирих се,че няма да ни се получи от първия път, но при редовен цикъл - 5 дни закъснение този месец и отрицатен тест е голяма подигравка на съдбата  Cry Закъсня веднъж в живота и то когато очаквам да закъснее..що за изпитание е това!!! Cry

Когато човек цял живот се е пазил и спре, за да прави бебе, се получава понякога цикъла да се забави или избърза, както в очакване на "не/идването" да му се появят странни ПМС симптоми, които преди не е имал и които също да отдаде на евентуална бременност, а нея да я няма. От първият път става изключително рядко, а от началото на годината до сега са минали 3 цикъла, така че няма място за притеснения или сълзи. Най-важното е да си спокойна и настроена позитивно.

Ако не ти идва и пикливите тестове са отрицателни, направи един кръвен, прави се по всяко време, не е нужно да е рано сутрин на гладно и т.н

# 734
Благодаря!Нека е божията воля!

Общи условия

Активация на акаунт