"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 20

• 53 353
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
Винаги около 90% от спермата изтича,но все пак това са милиони сперматозоидчета.Най-силните от тях достигат до отвора на цервикса.От там също голяма част от тях измират и така на татък.Можеш да потърсиш информация за пътя на сперматозоидите.Има и интересни клипчета.Не се притеснявай.Това е нормално.И не означава,че няма да зобременееш.То и един смелчага е достатъчен за целта.Потърси "The magic of life"

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 14:28 от mihaela838

# 706
3 месеца не са толкова много време Simple Smile Опитай да вдигнеш краката горе за няколко минути, а друг път да легнеш по коремче пак за няколко минутки... не стой часове, няма смисъл. Simple Smile Ще стане.

# 707
Здравейте,от известно време доста се ровя тук,но едва днес се регистрирах,писах за това,което ме притеснява и в друга тема,реших да го споделя и тук.Имам дете на 6 годинки,половин година след раждането си сложих спирала-не от хормоналните.На 30.12.2015 реших да я махна,тъй като 5 годишният и срок изтече,при махането и доктора ми каза,че всичко е наред.На 10.01.16г.ми дойде менструацията,която си беше съвсем нормална,след като отмина с моят приятел решихме да си направим второ бебче и от тогава до днес не се пазим изобщо.И така до днес менструация не се появи а два теста за бременност-отрицателни Sadинтересното е,че имам и някои признаци на бременност-болки ниско в корема и гадене сутрин,но почти никакво напрежение в гърдите.Не зная дали това е вследствие на свалянето на спиралата или имам някакъв друг проблем.Ужасно съм убъркана и притеснена,ще ходя на лекар,но чак другата седмица.Някой имал ли е подобен проблем,ако да нека сподели ще бъда благодарна!!!!

# 708
  • София
Здравейте,от известно време доста се ровя тук,но едва днес се регистрирах,писах за това,което ме притеснява и в друга тема,реших да го споделя и тук.Имам дете на 6 годинки,половин година след раждането си сложих спирала-не от хормоналните.На 30.12.2015 реших да я махна,тъй като 5 годишният и срок изтече,при махането и доктора ми каза,че всичко е наред.На 10.01.16г.ми дойде менструацията,която си беше съвсем нормална,след като отмина с моят приятел решихме да си направим второ бебче и от тогава до днес не се пазим изобщо.И така до днес менструация не се появи а два теста за бременност-отрицателни Sadинтересното е,че имам и някои признаци на бременност-болки ниско в корема и гадене сутрин,но почти никакво напрежение в гърдите.Не зная дали това е вследствие на свалянето на спиралата или имам някакъв друг проблем.Ужасно съм убъркана и притеснена,ще ходя на лекар,но чак другата седмица.Някой имал ли е подобен проблем,ако да нека сподели ще бъда благодарна!!!!
От 10-ти януари до днес си е доста време... Кога прави тестовете? О засичала ли си? При такова закъснение, ако има нещо, ще може да се види и от гинеколог.  #Crazy newsm78

# 709
Нямах търпение и първият тест го направих на 11.02 а вторият вчера ми го направиха в гинекологичен кабинет.Не съм засичала О. Тъй като до края на декември бях със спирала.До този момент никога преди и по време на спиралата не ми се е случвало да имам пропуск на менструация.

# 710
Т.е ти си била на преглед вече? Кръвен тест пуснала ли си? На видеозон гледаха ли те?

Аз на първо време щях да пусна ЧХГ, ако е отрицателен, преглед при гинеколог ще хвърли малко повече светлина, може да е киста. С тези контрацпетиви, все  си мисля, че организмът има нужда от малко време да влезе в час, а другото, което е често срещано... при опитите за бебе, в началото се случва цикъла да се намести, да изостане, да избърза. Но, все пак преглед, най-лесното е. Simple Smile

# 711
Здравейте, аз искам да попитам възможна ли е бременност при положение, че сме ползвали презерватив, но в началото(за около минута) не сложихме, за което горчиво съжалявам, понеже сега четох за предеяркулационната течност и че съдържала спрематозоиди и се наплаших,млади сме още и не желаем деца на този етап.Много се притеснявам, а до цикъла ми има още около 10 дни, рано ми е за тест Sad

# 712
Според мен не си бременна мила...
Брайда може ли да погледнеш,9 дни съм след ову..
Скрит текст:
виждаш ли и ти нещо http://prikachi.com/images/556/8669556Q.jpg  Cry Cry Cry страх ме е да не е поредното разочарование

# 713
Според мен не си бременна мила...
Брайда може ли да погледнеш,9 дни съм след ову..
Скрит текст:
виждаш ли и ти нещо http://prikachi.com/images/556/8669556Q.jpg  Cry Cry Cry страх ме е да не е поредното разочарование
Да, аз виждам нещо.
Нали щеше да ми изпратиш изследванията ти?

# 714
Здравейте, аз искам да попитам възможна ли е бременност при положение, че сме ползвали презерватив, но в началото(за около минута) не сложихме, за което горчиво съжалявам, понеже сега четох за предеякулационната течност и че съдържала спрематозоиди и се наплаших,млади сме още и не желаем деца на този етап.Много се притеснявам, а до цикъла ми има още около 10 дни, рано ми е за тест Sad

Съдържанието на сперматозоиди в тази течност е твърде нищожно, но ако си сигурна, че е само такава течност - ОК. Казваш, че сте млади... при превъзбуда може и друго да стане, така че не 1 минута... никога не почвайте без презерватив, ако не искате да ставате родители още. Познавам такъв случай, първо без презерватив, после със и накрая аборт. Не всички мъже си признават ако направят фал, ти носиш отговорност за себе си - не позволявай такива неща.

С две думи, да възможно е да забременееш ако правиш секс без презерватив.

# 715
shalqlqq,аз съм доказателството,че е възможно.Точно така съм зачената.Бъди отговорна и не чакай момчето да носи презервативи.Аз като по-малка винаги си купувах.А момчетата постоянно се пазарят да го направите без презерватив.Все казваха,че нямат.Но изненада,аз винаги имах.Но те винаги могат да вдигнат ръце и да кажат оправяй се.После ти ще трябва да правиш аборт и има голям процент вероятност на по-късен етап,когато решиш да имаш дете да имаш проблеми със забременяването.Носи отговорност за тялото и бъдещето си.Този път може и да ти се размине,но трябва да си вземеш поука.

# 716
Не се е пазарял без презерватив, просто така стана, че в първия момент не сложихме.Иначе момчето с което съм е сериозно, живеем заедно от две години и съм сигурна, че е отговорен.Убедена съм, че е само тази течност, със сигурност не е станал фал, но четох за доста жени забременели по този начин.Относно, ако стане нещо приятеля ми не би ме накарал да го махна, от двамата аз не се чувствам готова..Прави сте, че е глупаво, повече не бих си направила този експеримент, но за съжаление се случи Sad

# 717
Честно казано,аз реших че сте тинейджъри,но щом живеете заедно от две год. ,явно не сте толкова малки.Не се притеснявай,малък е шанса.Говори с гинеколога си за вариантите за предпазване,за да не се притесняваш.

# 718
Здравейте, имам въпрос.Трябваше да ми дойде на 28 при което ми капна две капки и до там.А имах симптоми ,че ще ми идва.След 5дни закъснение, целия ден болка в кръста и яйчниците пак лекичко на капки.(никога не беше ми се случвала,винаги имам супер редовен цикъл,точно на денят ми идва)А секс правя само с презерватив може би първите 5-10мин без.после си го слага.
От какво може да е ?

# 719
Прави ли си тест за бременност?

Общи условия

Активация на акаунт