"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 20

• 53 357
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
♥Принцеса♥ , благодаря! Пропуснала съм да напиша, че сега от два дни съм с лека умора,гадене и усещане сякаш се разболявам. Такива усещания имах и с първата бременност, но гаденето се появи по-късно, а сега ми се струва твърде рано за него. За тест се въздържам, за да няма големи разочарования, понеже ми се е случвало да показва беременност, която не се разви след седмици по добър начин.

# 691
  • Троян
Здравейте мили момичета! С моя приятел правим опити за бебе вече втори месец, искам да попитам дали това може да се отрази на цикъла, понеже трябваше да ми дойде в неделя на 28ми, но ми закъсня и се появи днес сутринта..И има ли някаква вероятност за бременност или по-скоро не?

# 692
  • София
Здравейте мили момичета! С моя приятел правим опити за бебе вече втори месец, искам да попитам дали това може да се отрази на цикъла, понеже трябваше да ми дойде в неделя на 28ми, но ми закъсня и се появи днес сутринта..И има ли някаква вероятност за бременност или по-скоро не?
Може, може - моят се скъси с около 3-4 дни и доста ме обърква.  Laughing Щом ти е дошло вече (приемам, че няма разлика с нормалното ти кървене и не говориш за зацапване), вероятността за бременност е наистина минимална. Успех този месец!  Flutter

# 693
  • Троян
Благодаря ти за бързия отговор Shana777 . Толкова се надявах като ми закъсня, но уви  Sad

# 694
  • София
За всички - уринарните тестове почнете да правите 1-2дни преди датата на цикъла най-рано Simple Smile

# 695
Е,момичета,прецакана съм.Отрицателен е.На 5-6 мин започна да се бледнее нещо,но даже камерата не го лови.Явно моите тестове дават отклонения.Взела съм още един тест.Ако не ми дойде до няколко дни ще го направя.Едно време неизлизаха такива черти.Аз никога не ги хвърлям веднага и винаги съм ги зяпала по няколко дни.Може би нещо заради войниците на ММ,знам ли.Благодаря ви за подкрепата и дано март донесе повече късмет за вас. Hug

# 696
  • София
Какво е забледняло на 5-6мин?
После стана ли по-тъмно?
Все пак намаш закъснение.
Ако и другия тест е неопределен, отиди един кръвен да пуснеш.
Снимай ни го Simple Smile
Не се отчайвай... Ако имате съмнение, пуснете едба спермограма

# 697
Бледнее се сива изпарителна черта.На снимка не се вижда.Това за мен е критерия.Спермограма имаме,нормална.Проблема е,че моята О е непредсказуема.Следиме я и се появява,когато и е кеф.От 4-5ти почвам да броя закъснение и дано да има какво да броя.Ако не ми дойде,в петък правя другия тест и дано има нещо,че ММ има рожден ден в събота  Whistling

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 21:17 от mihaela838

# 698
Честита Баба Марта! Желая на всички скоро да видят най- хубавата мартеничка с двете червени лентички!  bouquet Hug

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 17:39 от 💘amore 💘

# 699
Здравейте, вчера си направих два теста и двата имаха втора черта, макар и бледо розови. Проблема е че ги направих преди да ми закъснее. Цикъла трябва да дойде на 3 март. Имам и болки в корема като все едно всеки момент ще ми дойде, гади ми се и имам болки в гърдите. Знам, че трябва до изчакам, но дните са като месеци. Какво мислите?

Кръвен тест и след 48 часа още един, а след седмица преглед при док. Simple Smile

Благодаря за бързия отговор. Снощи вечерта бях на доктор,той ми направи трети тест ,който беше от тези дето са като хартиени лентички и той показа отрицателнен резултат. Докготра спомена,че този тест показва след 4-тата седмица и може просто още да не го отчита. След два положителни и един отрицателен нямам идея какво да мисля.

# 700
  • София
Кръвен тест

# 701
Здравейте, вчера си направих два теста и двата имаха втора черта, макар и бледо розови. Проблема е че ги направих преди да ми закъснее. Цикъла трябва да дойде на 3 март. Имам и болки в корема като все едно всеки момент ще ми дойде, гади ми се и имам болки в гърдите. Знам, че трябва до изчакам, но дните са като месеци. Какво мислите?

Кръвен тест и след 48 часа още един, а след седмица преглед при док. Simple Smile

Благодаря за бързия отговор. Снощи вечерта бях на доктор,той ми направи трети тест ,който беше от тези дето са като хартиени лентички и той показа отрицателнен резултат. Докготра спомена,че този тест показва след 4-тата седмица и може просто още да не го отчита. След два положителни и един отрицателен нямам идея какво да мисля.

Казах ти вече, Brayda също. Кръвен тест. Пикливите я засекат, я - не. По принцип се чака закъснение, след това тест, след това кръвен и след седмица поне - доктор. В началото, още първите дни от закъснението е твърде вероятно и на УЗ нищо да не се види, никой няма да ви върне от кабинета разбира се... едни 50 лв. са си пари. За това търпение и положителни мисли. Аз си видях положителния тест на 4 дни закъснение, а на гинеколог отидох 15 дни след теста... но видяхме и сърце и ембрион и всичко. Не казвам да чакаш толкова, при мен беше невъзможно, защото беше Нова Година и Коледа... нямаше как.

# 702
Здравейте,
Незнам дали въпроса ми е за тук но ще питам.
Правим опити за бебе, вече трети месец, но неуспешни защото май има някакъв проблем newsm78- в каквато и поза да сме, колкото и време след това да не ставам(лежа средно между 2-4 часа), щом стана всичко изтича, незнам дали някакво минимално количество отива по предназначение?
Още веднъж се извинявам ако въпроса ми не е за тук,  но се надявам на някакъв отговор или съвет от вас.

# 703
  • София
Здравейте,
Незнам дали въпроса ми е за тук но ще питам.
Правим опити за бебе, вече трети месец, но неуспешни защото май има някакъв проблем newsm78- в каквато и поза да сме, колкото и време след това да не ставам(лежа средно между 2-4 часа), щом стана всичко изтича, незнам дали някакво минимално количество отива по предназначение?
Още веднъж се извинявам ако въпроса ми не е за тук,  но се надявам на някакъв отговор или съвет от вас.
15-20 минути лежане са напълно достатъчни, не е нужно да прекарваш деня в леглото  Laughing Принципно на теб ти е достатъчен само 1 бърз олимпиец, а не всички, така че е нормално да изтича излишното - все пак не си гъба, за да го попиеш...  newsm78

# 704
  • София
Нормално е да изтича... то къде да отиде... Още повече, че след 30мин спермата се втечнява.
както са ти казали 15-20-30мин лежане са достатъчни, после може да се измиеш Simple Smile
На всеки изтича...

Общи условия

Активация на акаунт