"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 20

• 53 371
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Adelina Boneva, не, щом вече си и с цикъл не си бременна, понякога БТ се поддържа висока до 3-4-5 от цикъла. За всеки случай проследи и температурата под мишницата през деня, да не е завишена и тя, заради скрита инфекция, зъб и т.н.

# 676
  • София
Шана, може да си направиш кръвен вече, а може и да пробваш с престото! Късмет!

# 677
  • София
Шана, може да си направиш кръвен вече, а може и да пробваш с престото! Късмет!

Направих Престото - болезнено отрицателен  ooooh! А пък вече си имам и всички симптоми на ПМС, така че ще си чакам спокойно лелката. В случай, че нещо закъснее ще направя втория от опаковката... Успех на всички, които чакат Баба Марта да ги зарадва  bouquet А аз продължавам да следя темата за следващата щафета  Laughing

# 678
http://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3ByaWthY2hpLmNvbS9pbWFn … jbXNnMzI2NDY1MDg=
Здравейте,настоящи и бъдещи мами.Честита баба Марта.Исках да ви попитам за мнение.Имам един тест с тънка чертичка.В темата за бледите чертички с Брайда го обсъдихме и малко по-късно ще ходя за нов тест,но ми се щеше да чуя и други мнения,за да е по-малко разочарованието.Та този тест го направих с доста капки и нямаше нищо.Гледах го поне 15-20 мин.Зарязах го в кутийката и след два дни го погледнах и видях тази чертичка.Незнам кога се е показала,но не е във времето за отчитане.Чертата ми се струва мнооого тънка.Гледах снимки на други тестове с бледи черти и да,бледи са,но са по-дебели.Някоя имала ли е такава черта и да е била фалшива?Благодаря.

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 10:37 от mihaela838

# 679
  • София
http://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3ByaWthY2hpLmNvbS9pbWFn … jbXNnMzI2NDY1MDg=
Здравейте,настоящи и бъдещи мами.Честита баба Марта.Исках да ви попитам за мнение.Имам един тест с тънка чертичка.В темата за бледите чертички с Брайда го обсъдихме и малко по-късно ще ходя за нов тест,но ми се щеше да чуя и други мнения,за да е по-малко разочарованието.Та този тест го направих с доста капки и нямаше нищо.Гледах го поне 15-20 мин.Зарязах го в кутийката и след два дни го погледнах и видях тази чертичка.Незнам кога се е показала,но не е във времето за отчитане.Чертата ми се струва мнооого тънка.Гледах снимки на други тестове с бледи черти и да,бледи са,но са по-дебели.Някоя имала ли е такава черта и да е била фалшива?Благодаря.
Здравей, не искам да ти разбивам надеждите, но самата чертичка ми се струва и доста по-странична от мястото, на което трябва да е. Ако не се лъжа, това е Шур Чек, при него втората чертичка е точно под Т, независимо колко е бледа, тънка и прочие. Вземи си за всеки случай още един тест, пък дано да повлечеш крак за мартенски чертички  Hug Praynig

# 680
Благодаря за мнението.И аз това забелязах като гледах снимки на други момичета.А имала ли си подобна изпарителна черта на Шуър чек?

# 681
  • София
Ами не, но аз имам лошия навик да хвърлям всички тестове след 10-тата минута. Дори и тези за О и сега ме е яд, защото не мога да си сравнявам чертичките...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 682
Според мене е на правилното място,защото е по в дясно контролната.Късно появила се черта е или изпарителна,или означава много ниско ниво на хормона.Повтори теста...

# 683
Това май е добър навик,за да не се чудиш после като мен.Аз имах един съмнителен Клиър тест,два отрицателни Престо и след два дни този Шуър чек.От както го направих минаха няколко дни,така че днес ще се разбере. Praynig
Обаждах се в лаборатория да попитам за кръвен тест,но резултата ще излезе чак във вторник,ако го направя днес.Били почивни дни

# 684
  • София
Това май е добър навик,за да не се чудиш после като мен.Аз имах един съмнителен Клиър тест,два отрицателни Престо и след два дни този Шуър чек.От както го направих минаха няколко дни,така че днес ще се разбере. Praynig
Обаждах се в лаборатория да попитам за кръвен тест,но резултата ще излезе чак във вторник,ако го направя днес.Били почивни дни
Хайде, стискам много палчета, мартенички и всичко, което мога да стискам за късмет! Да пишеш после с резултата Hug

# 685
Здравейте, вчера си направих два теста и двата имаха втора черта, макар и бледо розови. Проблема е че ги направих преди да ми закъснее. Цикъла трябва да дойде на 3 март. Имам и болки в корема като все едно всеки момент ще ми дойде, гади ми се и имам болки в гърдите. Знам, че трябва до изчакам, но дните са като месеци. Какво мислите?

# 686
На мен не ми прилича на изпарителна, нито е по-далеч, просто е по-тънка, но след като се е появила извън времето за отчитане, не я зачитай. Направи друг и не ги пазете тези тестове все едно са спомен от любим човек Simple Smile

# 687
Възможно ли е да имам симптоми за бременност два, три дни преди дата на МЦ? С първата ми бременност мисля, че симптомите се появиха чак след седмица, две след датата, аз сега ми се струва твърде рано, за да се надявам на положителен тест. И си спомням, че много силно и болезенено беше усещането ми за гърдите, а сега това усещане не е чак толкова неприятно.

# 688
Възможно ли е да имам симптоми за бременност два, три дни преди дата на МЦ? С първата ми бременност мисля, че симптомите се появиха чак след седмица, две след датата, аз сега ми се струва твърде рано, за да се надявам на положителен тест. И си спомням, че много силно и болезенено беше усещането ми за гърдите, а сега това усещане не е чак толкова неприятно.
Всичко е възможно,всяка бременност е различна сама по себе си..Щом имаш съмнения направи тест,2-3 дена преди датата би бил достоверен,освен,ако не си била с късна овулация,успех и да се похвалиш  ,стискам палци за две черти Simple Smile

# 689
Благодаря ви!Приключих работа.Отивам за тест.  Mr. Green Ще взема два един за днес и един за резерва.Ще пиша по-късно. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт