"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 20

• 53 509
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
Ива,радвам се за чертичките и благодаря за отговора.Малко смешно изглежда,че се панирам от първия месец,но реално не е първи,аз така го определих,но дълго е за обяснение.Иначе придърпванията продължават,но поне вече не е болка и се редуват ту в яйчниците,ту в корема.А и гърдите ме болят от три дни вече и някак вътре,а не както по принцип,но не смея много да се надявам,защото тези признаци,макар и странни,може да са от билката,която пия.Имам чувството,че дните са месеци.

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 19:36 от Кари861

# 46
Добър вечер на вс мамчета и се извинявам ако въпросите ми са неуместни или не намясто😔С приятеля ми правим от известно време опити за бебче..мин месец ми дойде на 28/12/15..нормално..изчислих си Ов.и за да сме сигурни направихме "белята"1 ден преди'на деня и 1 ден след датата..трябваше да ми дойде на 25/1/16..закасня ми но днес ми дойде в началото кафяво "течение",но сега(след 4-5 часа)е ярко червна кръв:(( не тече обилно,но много ме е страх..ако можете да ми дадете съвет много ви благодаря 

# 47
Добър вечер на вс мамчета и се извинявам ако въпросите ми са неуместни или не намясто😔С приятеля ми правим от известно време опити за бебче..мин месец ми дойде на 28/12/15..нормално..изчислих си Ов.и за да сме сигурни направихме "белята"1 ден преди'на деня и 1 ден след датата..трябваше да ми дойде на 25/1/16..закасня ми но днес ми дойде в началото кафяво "течение",но сега(след 4-5 часа)е ярко червна кръв:(( не тече обилно,но много ме е страх..ако можете да ми дадете съвет много ви благодаря 
ами ако се съмняваш направи тест,аз съм в по голяма дилема БТ мериш ли?

# 48
Зравейте, на 21 години съм и по принцип цикълът ми идва между 25-30 дни. Минали месец ми закъсня с 6 дена, а този ми подрани с повече от седмица и продължава да ми тече вече 14 ден.. Въпросът ми е възможно ли е да съм бременна и ако си направя тест по време на менструация ще отчете ли вероятната бременност ?

# 49
Извинявам се предварително че въпроса ми не е в правилната тема. Пия Жанин за първи път от първи ден на менструацията. Никога досега не съм пила ОК. Приемам хапчето в 20 часа вечерта, но днес някак си се отплеснах и го пих в 22 часа. В опаковката пише "Ако са минали по-малко от 12 часа от обичайното време на прием на таблетката: контрацептивната зашита остава надеждна. Вземете таблетката веднага щом се сетите, а следващата таблетка вземете в обичайното време". Това означава че съм защитена, нали? Защото пише и за забравени след 12 часа таблетки, което адски ме обърка ...... Аз съм закъсняла с два часа ..... Извинявам се отново за въпроса но за пръв път ги пия и ми е притеснено.

# 50
  • Телиш/Плевен
Отиди на гинеколог още утре. 14-дневно кървене едва ли е менструация.

# 51
Ще отчете, но задължително отиди на лекар.

# 52
извинявам се но съм много нова и нз оште как да се оправя във форума:))от мн скоро си меря БТ и е37,1..37,0..

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 23:21 от Marinellou

# 53
да, ще отида, но просто за всеки случай да попитам

# 54
Безсмислено е. Peace
Успех другия месец. Следи овулация и прави секс точно тогава и ще стане много бързо.

# 55
Благодаря и лека:))xxx

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 23:23 от Marinellou

# 56
  • Телиш/Плевен
Няма как да си бременна и да имаш менструация. Peace
Успех с прегледа, така ще се разбере всичко и няма нужда да се чудиш за тестовете.

# 57
  • София
На който му е дошло с ярка кръв нормален цикъл не е бременен.
За хапчетата - 2ч не е проблем и си защитена

# 58
paradise86, аз пиех 4 години.
Това означава, че ако си се забавила по-малко от 12 часа все още си защитена.  Wink

# 59
  • SOFIQ
http://prikachi.com/images.php?images/822/8602822W.pn . днес е 10-ти ден от О. Правен е с втора сутрешна урина от 4 дни имам БТ 37,0 а цикъл не очаквам на 06.01 според вас положителен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт