Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 380
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Хихи Бобче, много ме кефиш  bouquet
Аз започнах с тренировките когато отказах цигарите, преди около 3г и половина. Те са ми ок, обаче пустото ми хранене е винаги с временен успех. Все пак благодарение на спорта, без да съм го целяла умишлено, психически съм на светлинни години от това, което бях. А тогава дори не осъзнавах колко по-добре мога да се чувствам.
За днес час кардио/силови в залата. Направо ми извади душучката, обичам я тази треньорка  Grinning

# 61
  • here, there, everywhere
Добро утро,

Отчитам за загрявка 4км бягане и после 30 мин. Джо Дилън. Ако ми е кеф следобеда мога и Спийд 1 да направя. Тя беше всъщност за вчера, но имах страхотно главоболие и повръщане целия ден. Нямаше начин да тренирам в такова състояние.

Наистина спортът е добра терапия за главата. Потвърждавам.

# 62
Ооо, вие вече сте започнали нова тема, а аз къде спя  Wink

Тъй де, вчерашно отчитам един Спартак 2 с 5 кг. гири да отбележа рожденния си ден подобаващо и сега отивам да ви чета  Hug
Много ви благодаря за прекрасните пожелания  Hug Heart Eyes

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 13:22 от ~Би~

# 63
Планирам да си правим с внуците тренировки на стадиона  Crazy
Много добър план  Peace
А аз открих спорта на стари години. Започнах да тренирам след като ми откриха инсулинова резистентност. И се запалих Heart Eyes Ходила съм на различни групови тренировки, пробвала съм с домашни тренировки, а в момента съм заложила на фитнес и плуване. От февруари трябва отново да включа йогата в ежедневието си. Тази вечер ще плувам. Събота ще почивам, а в неделя още не съм решила какво ще правя.

# 64
Дана, точно това с бърпито го правих с гири, защото си нямах и на представа как ще дърпам ластици, да си натаманя трудността, ще ги пусна, ще направя бърпи и пак ластици Shocked Grinning
Хич не съм пускала ластика. Моят е по-дълъг.
Е значи си представяте какво Юркане беше. Горко им на съседите - ластика го пускам, той се отстрелва и удря във вратата, аз рипам бърпи на пода, тичам пак за ластика... Място имам, но реално съм направила сигурно 6-7 бърпита при това темпо.

# 65
  • Sofia
Бобче, харесват ми плановете ти за бъдещето bouquet
Днес отчитам БР Кардио 3 и 5 км на кростренажора
З след събуждане:портокал,  12 бадема
след тернировката протеинов шейк
О: дюнер без пържени картофи с много зеленчуци
СЗ: ред шоколад
Протеинов шейк
За вечеря планирам яйца с гъби.
Усмихнат ден от мен! Отивам на масаж! Йухуууу!

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 15:24 от Margi

# 66
Бобченка
Скрит текст:
не знаех, че и ти си в клуба на хипохондриците  Hug И аз съм в него. При мен е от около 2 години, но последните месеци усещам подобрение. Силно вярвам, че това състояние може да се премахне напълно!

Би, честит рожден ден и от мен, със закъснение  newsm59

Аз съм пас и днес, хрема ме мъчи сега и почти не чувам от заглъхнали уши  Grinning

# 67
  • Пловдив
Ето ме и мен, появявам се не точно така както ми се иска, но
Скрит текст:
тази седмица ми е кошмарна. Малкото пипна някакъ вирус и 5 дни не можем да свалим Т. Събират ми се сумарно около 3-4 ч.сън на денонощие. С ММ се караме постоянно, предполагам, защото съм доста изнервена. Баткото си иска и той неговото, а аз не успявам да му обърна нужното внимание.
На всичкото отгоре ще сменям училището на големия (бях споменавала за проблемите в сегашното) и съм в тотална паника да не направим втора грешка.

Сега извън скрития текст мога да потвърдя, че една тренировка определено те вдига и зарежда.
Отчет за днес с това и завърших с корем на Cassey Ho

# 68
Иги, дано бързо да оздравявате.

Би, майстор си на тортите.

Да е здрава и щастлива и дъщеричката на Агентката ( на патерици).

Аз сколасах да направя и Спийд 1 та ми се събраха към час и половина днес. Голям кеф, но няма да имам време всеки ден да го правя.

Другата седмица ще съм по-нередовна с отчетите. Племенниците ми идват на гости и ще обикаляме страната. За първи път ме посещават, много се радвам и вълнувам.

Бобче, и аз се надявам да тренирам с внуци, но хич не бързам. На пролет моето момче става на 23 и много се надявам да не бърза да ме изненадва. Ама каквото сабя покаже...

# 69
Нуклеар (асоциирам ти ника с Нутела  Embarassed) ти твоя син на колко си го раждала? На 12 ли?  Shocked И преди си споменавала, че имаш дете, ама мислех, че е не повече от 10  Laughing
Сори за офтопика. Аз днес мислех да тренирам ама много ме домързя  Sunglasses навън времето е едно такова смотано иии цял ден съм увита в едно топло одеало и гледам филми  Laughing

# 70
За днес се отчитам с 30 минути Prenatal Strenght Workout http://youtu.be/gNGOGWnvMqQ

Мислех и някаква йога да направя след тренировката, но нямам сили и ще я оставя за утре Simple Smile

# 71
Днес отчитам 6км в парка + Боб Super Strength Pure Burn. Много по-добре се справих, не очаквах да дръпна толкова бързо.

И един гаф на обяд- ядох карфиол със сос от задушени гъби, чушки, лук и доматен сос. Така се подух, сякаш ще раждам- не съм яла ненормално количество, но стана нещо страшно. Няма да вечерям- абсурд да намеря място. Какво стана?!

Изпуснах си йогата заради тоя карфиол! Но абсурд да се понеса натам с този шкембак. Искам да легна и умра, не да стоя в стойка на глава и да се въртя като тирбушон.

Иги, оздравявайте скоро! Hug

# 72
Дези, може карфиола нещо да не ти е понесъл, може да е и от някой от другите продукти. Аз, например, или по-скоро моят стомах Grinning не понася суров стар лук.. готвен мога да го ям, но суров - подува ми се стомаха, боли ме много странно. С червения нямам проблеми. Като цяло обичам лука, ям го, но вече не смея точно поради тази причина. Трябва да намериш кое точно не ти понася и да го ограничиш или да не го ядеш в тази му форма.

# 73
Goede avond Маги Hug. Кога започваш холандския? Не е труден език. Аз така и не го научих добре просто защото с английски се оправям навсякъде. А в магазина ми трябва само банковата карта. Само с децата на половинката говоря холандски.
Днес ядох, ядох, ядох... Как се не спрях не знам.

# 74
Здравейте  bouquet

Днес имах хубав ден, накупихме доста неща за малките. Най после и количка взехме много е хубава.Днес си направих пилатеса и се почувствах много добре.Доста пообикаляхме и се уморих добре,че бяхме с колата всъщност:Д
Ето и менюто ми за днес

1 4 палачинки с яйце,кокосови стърготини,какао, намазани с фъстъчено масло,чаша компот
2 Протеиново парче,2 портокала
3 Порция макарони на фурна със закачена сметана,сирене,пуешко Месо.Порция салата от айсберг и моркови
4 Свинска Пържола+кафяв ориз с къси

5 2 бананови мъфини(банан,яйца и овесени ядки)

6 Телешко задушено, задушени зеленчуци, 4 яйца

7 и последно хранене за днес :Д цедено мляко с ядки и какао..

Лека нощ:)

Общи условия

Активация на акаунт