Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 378
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Някой ми е сменил мъжа... Crazy
Joy Joy Joy пу, пу, пу!  Laughing

# 46
Мери,мерси за темата:)
БИ Честит рожден ден пожелавам ти всичко най хубаво,най вече здраве,щастие,много спортни, лични и професионални успехи. bouquet

Движение-разходка

Храна
1 6 мини палачинки с банан,овесено брашно и чиа
2 Картофи с пилешко, и сметана на фурна
3 Сьомга и салата
Ще дописвам

добавям
2 банана,1 портокал
4 парче здравословна баница
5 кюфтета от риба,зеленчуци на грил,и няколко кокосови бонбони

# 47
Привет, момичета!

Би, честит рожден ден!  bouquet Прекрасен празник и много щастие ти желая! Hug

RainDanceMaggie, поздравления за холандския курс! Пожелавам ти бърз напредък и успех! Hug

Боб4енка, нали казват, че с какъвто се събереш такъв ставаш.  Laughing

ВивHug. Нахлузвай боксовите ръкавици и пребий някоя круша. Помага много.

Отчетът ми за днес е бокс (mitt work) и въже.
з- три бъркани яйца, 5 маслини (нямах повече Twisted Evil), 2 доматчета, гоуда (голям глад след тренировка  eat)
о- салата: рукола, сирене, домати
в- Жерве 62гр, три жълтъка (останали от дребния, който не ги яде), домати
снак- фъстъчено масло 100 гр. Буркана свърши и няма да купувам няколко месеца.

# 48
Вчера почивка;храната оскъдна-2 яйца ,печени чушки и сирене за закуска и чак вечерта  1 1/2 телешка пържола и някакви гадни домати ,малко маскарпоне с какао и мед .
Днес тренировката: 35мин разбиващ пилатес с ластик -3 -4 км градско с пежо петстотин и  пеш и неспортни обувки  гроги съъъъм
Храната-пак яйца и чушки и за вечеря кюфтенца от телешко и агнешко -страхотни бяха  и зелена салатка .
После ще си забъркам и десертче -маскарпоне,банан,какао....обичайното
Вече започвам трети месец водене на дневник  и редовни тренировки и един месец абсолютно чисто хранене(без боклуци,захар и брашно,почити никакви картофи и ориз) и задника ми изглежда значително по-добре

# 49
No frame, браво за задните части и дисциплината!

Би, честит рожден ден! Много здраве, все повече фитнес и всичко да ти се нарежда!

Маги, ти кога ще завъртиш БР? Нищо чудно да си правим компания, но няма да мога да съм така постоянна като първия път, защото уикендите пътувам и почивам.

Значи, любопитството ме загложди и изпробвах Х&Ч. Първата тренировка добре, докара ми очакваната глутеусна мускулна треска. Обаче нещо ме притеснява, че на втората, а гледам че и на третата, са нужни повече уреди. Аз разполагам само със стол и модифицирам. Но на упражненията с лост и набиране имах чувството, че не се натоварвам изобщо с моите ластици на бравата.

Виви, Льоли, горе главата. Аз си повтарям, че след Атанасовден уж зимата си тръгвала. А и денят много бааавно става по-дълъг.

# 50
Dana, лоста/ластика го ползват предимно за гръб, спокойно може да го правиш и с гири, дори в същата поза като с ластика. Много коварно влиза, точно където трябва  Mr. Green ластика по принцип трябва да е по-високо от бравата на вратата, а ако е там, трябва да си на колене на земята. Общо взето може да правиш тренировките с тежести и един стол Simple Smile не е мисия невъзможна.

# 51
Да, сега на Iso strength го правих така и добре го усетих. Peace Но вчера на Hammer plyo така бързо се сменяше темпото между бърпи и набиране, че ми се стори малко половинчата работа.

# 52

Значи, любопитството ме загложди и изпробвах Х&Ч. Първата тренировка добре, докара ми очакваната глутеусна мускулна треска. Обаче нещо ме притеснява, че на втората, а гледам че и на третата, са нужни повече уреди. Аз разполагам само със стол и модифицирам. Но на упражненията с лост и набиране имах чувството, че не се натоварвам изобщо с моите ластици на бравата.

От коляно ги прави. Или както ти е казала Мери с гири, дръж ръцете високо и насочи вниманието си върху мускулните групи, които трябва да натоварваш. Спирай и пробвай движението докато не го усетиш там, където трябва. Това е модификацията.

# 53
  • Sofia
Благодарности на Мери за хубавата тема!
Честит Рожден Ден, Би!  bouquetБъди здрава, обичана и все така прекрасна! Нека имаш много поводи за усмивки и незабравими мигове с любимите ти хора!
Вивка  Hug
Благодаря на всички, които споделиха интересни статии за типа тяло и подходящите тренировки. Каквото и да тренирам, ако ще до припадък,  манджата е най- определяща за начина по който изглеждам. Пуста храна, трябва да затягам коланите ако искам да се харесвам.
Днес отчитам БР11, смених 8 от БШ заради травмата на ръката.
Храната: З: протеинов шейк, О: сьомга със салата зеле и моркови, СЗ: протеинов шейк, ред  млечен шоколад и един бонбон, по- късно кисело мляко с мед, В: гъби с яйца на очи в масло и салата айсберг.

# 54
По повод на структурите - на мен нито бедрата, нито талията са ми ок. Имам разлика точно по трийсет сантиметра в мерките на талията и ханша, та визуално го докарвам на женски извивки, но не при база 60-65 сантиметра талия Laughing
Мислех си, че след вчерашната тренировка ще имам мускулна треска, защото като усещане доста се поизморих, но съм ок. След малко отивам на фитнес за едночасово кардио.
Аз почнах да спортувам по-активно като антистрес терапия. Миналата година по това време, след един тежък вирус  си бях докарала, не знам на психическа основа или реални физически болки, разни невралгии, стягания, коремни болки /изобщо усещане за генерално недобре положение/. Буквално си мислех, че умирам и ме е настигнало нещо много тежко, от което няма излизане. Така постепенно възстанових тренировкитевкъщи с цел да се измъкна от ужаса. Тренирах преди това по-активно с Руми по време на двете майчинства  и успях почти да върна качените и двата пъти по 30 килограма Embarassed Но с  по-старите й тренировки в блога. От лятото почнах да ходя и на фитнес с една приятелка. И антистрес терапията подейства.
Сега обаче ми се иска освен терапията, да постигна и друг тип резултати.

# 55
  • 1st floor
ЧРД със закъснение на Би!!! bouquet Да е жива и здрава, все така спортна и мотивираща! Hug

От вчера имам лека мускулна треска на ръце и рамене, не очаквах. За днес отчитам Ab Intervals. Това надграждане на упражненията е много коварно! Mr. Green Уж почваш с нещо лесно и после Шон ти го връща тъпкано! Laughing

Някой каза БР! Grinning Ех, как ми се прави и Джилиян! Laughing

Вив, чакаме те с отчет!!! Laughing

# 56
Дана, точно това с бърпито го правих с гири, защото си нямах и на представа как ще дърпам ластици, да си натаманя трудността, ще ги пусна, ще направя бърпи и пак ластици Shocked Grinning

За днес Total Body Hammer - чисто силова тренировка, утре 100% ще имам МТ на гръб, рамо, бицепс, трицепс и още какво ли не Grinning Grinning Grinning на долната част ме съмнява, ама знам ли. Използвах гири по 4кг и 6кг.

# 57
Дана, точно това с бърпито го правих с гири, защото си нямах и на представа как ще дърпам ластици, да си натаманя трудността, ще ги пусна, ще направя бърпи и пак ластици Shocked Grinning

Хич не съм пускала ластика. Моят е по-дълъг.
Отчет - Hammer iso speed.

# 58
Лидзи, и това е вариант, но моя е трудно дърпаем  Laughing а и нямам място точно там, където закачам ластика, за да правя и бърпи. Абе сложна работа, ама никво предаване Grinning

# 59
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аmanda аманда, аз съм хипохондрик и то голям, моето се отклЮ4и преди 12 години след едно стресово лято с много работа в Германия, което ми докара такива болежки, 4е си мислех 4е 6те ритна камбаната. Както и да е. Боря се постоянно с това, е отварям статии за тежко болни хора, проу4вания и статии за рак и тн.(заривам си главата в пясъка буквално..), за6тото на момента запо4вам да изпитвам симптомите и си бях подлудила ли4ния лекар по едно време. Опитах на психолог да ходя тук, но не помогна изоб6то, за6тото те се опитват да намерят какво е отклЮ4ило тази фобия, а аз знам какво, но това не променя не6тата. Както и да е...
Откакто тренирам редовно, грижа се за себе си, ходя на профилактики и се храня правилно и аз като теб успявам да контролирам не6тата  Peace. Спортът е страхотно не6то и искам когато остарея да съм като тука6ните баби на по 80 години- постоянно в движение, ходе6ти по разходки, ка4ва6ти се по планините и кара6ти колелета. Толкова са витални, една баба или дядо с наднормено тегло няма. Планирам да си правим с внуците тренировки на стадиона  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт