Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 389
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
След раждането Обичам  Heart Eyes да тренирам сутрин и го правя вече 1 година ! Чувствам се идеално  Grinning
Програмката си я измислих Аз  Peace

Днес съм на :
230 клякания + 40 сек. plank + 140 пръсци + Cindy Craford - Next Challenge
Искам да добавя тичане

А за храненето диети не пазя. Ям от 12:00 - 16:00 ч. , а през другото време
Сутрин пия кафе или чай , вечер вода

Скрит текст:
Иска ми се да пия повече - за сега е 1л. на ден  Rolling Eyes

# 76
  • 1st floor
Отчитам Кардиото от Алфа. Този път беше по-поносимо! Mr. Green По програма трябваше да направя две упражнения едно след друго, но нямам и време, и сили. Остава за утре, че довечера съм на РД. Пак ще се омажа с храната... Embarassed Tired

# 77
Привет! Не пиша, не тренирам. Каква е тази Сатурновата дупка, не мога да се накарам нищо. Единствено правя крачки и броя калории.  Дори не съм ви прочела!Крива съм, в главата ми витаят лоши мисли... и въпреки това имах рожден ден, детенцето и то днес.

Черпя ви с високо калоричност,  нали е виртуално. С надеждата, че скоро ще се оправя!

# 78
Днес още нищо, защото съм на работа, следобед евентуално някоя по-продължителна и "подскачаща" тренировка, че това ми се прави.
Скрит текст:
Бобче, да, аз също съм в групата на хипохондриците или поне бях миналата година, но ми се струва, че точно тренирането лекува. Най-малкото запълвам свободното време с това, а не с четене на статии за болести Grinning

# 79
Аз се възползвах, че децата бяха на лека атлетика и направих един 4км джогинг, следобяд съм в залата  Grinning

# 80
Вчера времето беше разкошно - 10 км разходки и 3 км тичане на пътеката и малко колело  Peace
Днес също е невероятно  Heart Eyes - засега имам 7 км ходене + силова тренировка за цяло тяло, ако се чувствам достатъчно силна, следобяд ще отида на пилатес  Peace

# 81
Идвам да се запиша и аз в новата темичка.Не пиша,но зорко ви наблюдавам  SunglassesДнес 19-ти ден от 90-дневното на Руми +20 мин.кардио.Закуска-две филийки с пастет и малко кашкавал.С гордост искам да споделя,че вече имам видим ефект от тренировките Simple Smile Гадният корем бавно и славно се прибира,а в горната част се поаказаха плочките.Въпреки това не съм сигурна,че тренирам правилно,но е нормално за абсолютно невежа като мен.Чета ви и се опитвам да схвана нещо.Хубаво е,че ви има  bouquet

# 82
Здравейте,момичета!Аз съм от мн години активно спортуваща,но в последно време заради емоционални
 проблеми трупнах няколко килца.Тъй като в момента нямам възможност да ходя по зали,бихте ли ми препоръчали тренировки,но да са доста натоварващи.Благодаря ви предварително!

# 83
  • Пловдив
Обичам слънцето  Simple Smile! Времето днес е разкошно, открихме и велосезона. Малкото и то доста покара, хич не му личеше, че до преди 2 дни беше с Т 39 градуса.
Отчитам Lunge Madness And Butt Toning Total Body

# 84
Chisel Cardio за днес  Crazy колкото повече ме мъчи, толкова повече я заобичвам тая програма  Mr. Green Heart Eyes с 6 кг при повечето упражнения работих, с 10 при суинговете, с 3 при коремните. Вода течеше накрая от мен, понаредих мацката по едно време.. то бива, бива, ама ...  Crazy Laughing

# 85
Благодаря ви за поздравленията, момичета  Hug И аз много се радвам на работата, много ми е добре там.
Идвам с отчеееет  Party Първи ден от Фит30 за долна част, не помня името на тренировката. Утре някой няма да може да ходи  Blush Но поне вече имам изграден план - ще следвам 4-дневния календар, че да не се озорвам много и ще тренирам сутрин преди работа. Така няма да имам оправдание и да пропускам...или поне така си мисля. Но вечер ми е почти невъзможно да се организирам, а и скоро ще се захващам с дипломната работа и ми се струва, че тя ще си иска вечерите  Crossing Arms Днес пробвах да тренирам изцяло върху постелка, почти няма шум, така се надявам да не притеснявам и съседите.

Би, честит празник на патерици  bouquet  Hug
Мери, мерси за темичката  Hug

# 86
Ето ме и мен с отчет:
20 мин въже бързо боксьорско темпо, различни вариации + Боб Super Strength Pure Burn- още по-добре от вчера, голяма краста са тези силови! Хем трудни, хем зарибяващи.
И за капак почти 4 часова разходка из Зоологическата градина. Фит апликацията за Андроид ми отчете 20мин ходене и 33 мин колело Joy, а аз дори не притежавам такова. Rolling Eyes Голям боклук е тази апликация.

Похвалвам се с 4 силови тренировки тази седмица  bowuu. Горда съм. Преизпълних плана. Утре ще публикувам цялостен седмичен отчет.

Вчерашната мистерия с карфиола се разреши: Цикълът дойде. Съвсем бях забравила за него.  Rolling Eyes Той ми е като швейцарски часовник и без това, та много не го забелязвам.

# 87
Привет ,мривет  Hug
вчера направо се размазах -вкарах нов иновативен подход -комбинирах-ХИИТ с ТРХ и интервално вело-по около 4 мин всяко едно с редуване-35мин ТРХ+ 15мин ХИИТ+ 25мин интервално вело с 10мин завършващи #Crazy мазалооо стана -днес имам мускулна треска на места където не подозирах,че има мускули хихи #Crazy ooooh!
ТРХ   https://www.youtube.com/watch?v=9qoqDwJBVCs  ( свети ,благодаря  bouquet )
ХИИТ   https://www.youtube.com/watch?v=_9Wls5hni0E

Храната беше супер яйца ,салата дробчета ,вечерта направих тортата сахер на Руми без брашно и захар -стана невероятна  chef
Скрит текст:

Всичко беше добре,докато късно вечерта не  разбрах нещо,което супер ме напрегна и разочарова  Sad  днес цял ден ме боли слънчевия сплит -нито ми се яде ,нито ми се тренира,нямам желание за нищо,разпределих тортата в две кутии и я раздадох на фемилито ,че да не и видя сметката сама  Whistling оставих си само три парчета ,хапнах малко печено пиле и трушия при майката на ММ ,за закуска 2 яйца ,купих си капки мента ,глог и валвриан-ударих 20 и спах 1 час с малкия-обаче се събуди преди малко и сега жуля мастичка и си ближа раните,болката продължава (не ме е боляло от 4 години,когато минах през месеци на стрес и ме болеше постоянно  ooooh!) Мисля да почна някаква медитация .... Praynig Както винаги и това ще мине ,целувки Heart Eyes

# 88
Момичета, много се насмях с тази сладурска статия, не мога да не споделя:

http://www.livetolift.com/2015/12/07/zashto-ne-moga-da-kacha-muskuli/

# 89
Хахах, Дези, благодаря, че сподели
"И аз се страхувам! Но от мазнините на другите хора!

Изпадам от ужас, че могат да се спънат, да паднат върху мен и да ме размажат …"  Joy

Ноу фрейм, стискам палци да отмине  Hug

Общи условия

Активация на акаунт