Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да създам ефективна тренировъчна програма?
Кои са някои препоръчителни тренировки?
Как да изберете подходяща тренировъчна програма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да създам ефективна тренировъчна програма?
За да създадете ефективна тренировъчна програма, можете да изберете от различни източници, като руски уебсайтове с разнообразни видове тренировки, минималистични или кросфит програми, както и тренировки на различни треньори като Румяна Илиева, Джаки Уорнър, Боб Харпър , Джилиан Майкълс, Шаун Т и Аутъм Калбрезе. Важно е да изберете тренировки, които отговарят на вашите индивидуални нужди и цели, като вземете предвид и физиката на тялото си.
-
Кои са някои препоръчителни тренировки?
Някои препоръчителни тренировки включват различни видове упражнения, като кросфит, минималистични тренировки, силови и кардио упражнения, динамични кардио и силови тренировки, упражнения със собствено тегло и цялостни тренировъчни програми. Тези програми се предлагат от треньори като Румяна Илиева, Джаки Уорнър, Боб Харпър, Джилиан Майкълс, Шаун Т, Аутен Калбрезе и други.
-
Как да изберете подходяща тренировъчна програма?
За да изберете подходяща тренировъчна програма, вземете предвид вашите индивидуални цели, физическо състояние и лични предпочитания. Помислете за целите си за мускулен растеж, загуба на мазнини, издръжливост или гъвкавост и изберете рутинни упражнения, които отговарят на тези нужди. Уверете се също, че избраните от вас тренировки са подходящи за вашето фитнес ниво и цели.
-
Какви са някои препоръки за упражнения след раждане?
-
Какви са някои домашни упражнения за начинаещи?
да тренирам сутрин и го правя вече 1 година ! Чувствам се идеално 

Днес 19-ти ден от 90-дневното на Руми +20 мин.кардио.Закуска-две филийки с пастет и малко кашкавал.С гордост искам да споделя,че вече имам видим ефект от тренировките
Гадният корем бавно и славно се прибира,а в горната част се поаказаха плочките.Въпреки това не съм сигурна,че тренирам правилно,но е нормално за абсолютно невежа като мен.Чета ви и се опитвам да схвана нещо.Хубаво е,че ви има
колкото повече ме мъчи, толкова повече я заобичвам тая програма
И аз много се радвам на работата, много ми е добре там.
Първи ден от Фит30 за долна част, не помня името на тренировката. Утре някой няма да може да ходи
Но поне вече имам изграден план - ще следвам 4-дневния календар, че да не се озорвам много и ще тренирам сутрин преди работа. Така няма да имам оправдание и да пропускам...или поне така си мисля. Но вечер ми е почти невъзможно да се организирам, а и скоро ще се захващам с дипломната работа и ми се струва, че тя ще си иска вечерите
Днес пробвах да тренирам изцяло върху постелка, почти няма шум, така се надявам да не притеснявам и съседите.
, а аз дори не притежавам такова.
. Горда съм. Преизпълних плана. Утре ще публикувам цялостен седмичен отчет.
мазалооо стана -днес имам мускулна треска на места където не подозирах,че има мускули хихи

днес цял ден ме боли слънчевия сплит -нито ми се яде ,нито ми се тренира,нямам желание за нищо,разпределих тортата в две кутии и я раздадох на фемилито ,че да не и видя сметката сама
оставих си само три парчета ,хапнах малко печено пиле и трушия при майката на ММ ,за закуска 2 яйца ,купих си капки мента ,глог и валвриан-ударих 20 и спах 1 час с малкия-обаче се събуди преди малко и сега жуля мастичка и си ближа раните,болката продължава (не ме е боляло от 4 години,когато минах през месеци на стрес и ме болеше постоянно
Както винаги и това ще мине ,целувки