Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 388
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Ехоооо.... sohappy

Завърнах се.  Mr. Green Да се отчета за ваканцията- за 9 дни имам 5 тренировки. Носих си ластиците и когато имах възможност ( да се разбира когато следобед ММ заспеше, а дребоса гледаше детско  Mr. Green ) си спретвах по някоя лека тренировка 30-40 мин колкото да не си загубя навика.

Една плажна снимка от мен. Лятото идва , дано ни подейства мотивиращо.  Mr. Green На мен в това число, че съм далеч от добрата форма.

Вивче,
  Hug

Ноу Фрейм,  Hug скоро всичко да е наред. Радвам се, че тренировките са ти свършили работа.

Дана,Дива,  Hug

Мери, радвам се да те видя пак редовно пишеща в темата. Бобчето също.

Май този есенно-зимен сезон на болшинството ни се отрази някак странно тази година.  newsm78  Дано от тук нататък слънцето се показва по-често, а с това и нашата мотивация и ентусиазъм.

Петък, събота и неделя ще почивам. Малкият ми  хвана някакъв стомашен вирус и да не разказвам каква картинка бяхме. Сега ми вдига малко температура. И общо взето имам нужда да си почина от почивката.  Mr. Green Тъкмо приключих с прането.

В понеделник с нови сили.  Mr. Green Да видим до къде ще я докараме.  Mr. Green

# 91
Ех, че хубава плажна снимка. Прииска ми се море.
Тази сутрин йога с Лесли. Харесва ми тази жена, силна и гъвкава, без тялото й да изглежда външно в границите на невъзможно постижимото за такива като мен Simple Smile
Вчера си правих някаква моя си тренировка със скачане на въже, бърпита, скачащи напади и лицеви опори.
Deziderata , забавна статия. Промених си напоследък мнението за хората, които се занимават сериозно с фитнес. Мислех си, че повечето са глуповати, но май хич не е така Laughing

# 92
Здравейте,момичета!Аз съм от мн години активно спортуваща,но в последно време заради емоционални
 проблеми трупнах няколко килца.Тъй като в момента нямам възможност да ходя по зали,бихте ли ми препоръчали тренировки,но да са доста натоварващи.Благодаря ви предварително!

Пробвай Bob Harper Super Strength Pure Burn:
https://www.youtube.com/watch?v=3xFI5CT5GYA

Celevra, честити плочки!

Svetty1980, ее, браво! На това му казвам организираност!  cheers Да оздравявате бързо.  Hug
Снимката е прекрасна!

Amanda, като отгледана от краен интелектуалец дълго бях с промит мозък относно спортистите. Сега обаче съм на другия полюс. От интелектуалци бягам с пълна пара (от криворазбрани, пушещи, втренчени себе си егоманиаци, каканижещи за философия и изкуство ми е дошло до  Sick. ) Дайте насам  пълни с живот спринтьори и триатлонисти.  Laughing

# 93
Добро утро

За днес - йога с йога камп от Ейдриън (Дези, я кажи малко за тези мантри, че хич не ги разбирам. Днес мантрата беше I am alive и какво да я правя- да си я повтарям през цялото време ли?) + дневните упражнения от приложението на Емили Скай (бяха със собствено тегло - клекове, напади, вариации на коремни преси).

# 94
Най-накрая си направих палачинка с ябълка ала Вив   Crazy Heart Eyes Малииии, голяма вкусотия!  Mr. Green
Днес мисля да почивам или някоя йога да направя, ама ще видим Grinning

# 95
  • WonderLand
Здравейте спортуващи Simple Smile

Включвам се с въпрос относно старата класика Shape your body на Синди Крауфорд. Искам да попитам дали случайно някой има наблюдения как ви се отразява като отслабване и тонизиране и колко често я правите. Аз лично имам да сваля към 15кг, които качих от работа в офис за 3 месеца, като преди това стренирах страшно много. От 2 седмици речих да започна с тези упражнения отново, тък като съм ги правила и преди и са адски приятни. Идеята ми е да ги правя до края на февруари като "прелюдия" към по-тежки и силови тренировки, които всъщност много обичам, но искам първо да вляза във форма с нещо по-леко. Тъй като не помня какъв ефект имаха върху мен преди време когато ги правих с цел психическо разтоварване, питам сега вас Grinning

Скрит текст:
Освен това искам да добавя, че съответно спазвам и някакъв "режим", тъй като се чувствам по-добре когато не се храня с вредни неща от сорта на чипсове и вафли, готвя много и смея да кажа доста здравословно. Стремя се да не похапвам късно вечер и да пия много вода.

Ще се радвам да чуя отзивите ви. Хубав ден от мен и приятна тренировка Simple Smile

# 96
Добро утро

За днес - йога с йога камп от Ейдриън (Дези, я кажи малко за тези мантри, че хич не ги разбирам. Днес мантрата беше I am alive и какво да я правя- да си я повтарям през цялото време ли?) + дневните упражнения от приложението на Емили Скай (бяха със собствено тегло - клекове, напади, вариации на коремни преси).

Работата на мантрата е да подпомага концентрацията, и да не позволява на ума да бяга. Обиковено е сричка. I am alive навява толкова асоциации, че бих го зарязала. Избери си нещо- символ, цвят, дума- каквото ти харесва. Когато мисълта тръгне нанякъде (онези обувки, какво да обядвам...) я върни обратно към избраната дума или символ.  Това е всичко, общо взето. Peace

# 97
За днес пауър йога и след малко излизам да навъртя поне 10000 крачки  Peace

Свети, добре дошла  Hug

# 98
Момичета,някоя от вас има ли изтеглени тренировките на Шон Alisum и Т5,че нещо не ми ги отваря на мен.И какво ви е мнението за програмата Real Time 30 на BodyRock?Благодаря ви предварително!

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 14:13 от ddididd

# 99
Най-накрая си направих палачинка с ябълка ала Вив   Crazy Heart Eyes Малииии, голяма вкусотия!  Mr. Green
Днес мисля да почивам или някоя йога да направя, ама ще видим Grinning
Може ли рецептата?:Д

# 100
  • Sofia
Свети, добре завърнала се! Завидях благородно за ходенето на плаж! Много обичам лятото  и го чакам с нетърпение!
Игги, радвам се, че сте по- добре. Стискам палци да улучите с училището този път
ddididd, T25 я има качена във Vk.com. Би могла ако имаш добър нет да гледаш тренировките онлайн. Аз така правя с Боди Шред. Препоръчвам ти обаче програмата на Шон Max Out, нали искаш нещо натоварващо. В rutracker.org има всички тренировки.
just_dream, вече не се притеснявам за твоето хранене HugЧестити придобивки за бебоците! Колко остана?
Дези, много весела статия!
На всички, които са изпаднали във временна дупка пожелавам бързо излизане от нея. bouquet
Днес тренирах с Джилиан, започнах бонус тренировката от Боди Шред, но на 15 мин се отказах, не е за мен с моите травми на коляно и рамо.Направих Боди Революшъна 10. Екстра тренировка се получи.
Планирам плуване и спа след 1 час:)

# 101
just dream, намазвам тигана с много малко масло, колкото да е намазан, настъргвам ябълка по цялото дъно и оставям леко да се запече, отделно съм накиснала 2 ч.л. кокосови стърготини с 2 яйца (и съм ги оставила за 10тина минути преди това), изливам върху ябълките, намалям котлона до край и пека Simple Smile когато се запече хубаво, обръщам за малко и другата страна и после си облизвам пръстите Grinning
(Вместо ябълка може да се сложи тиква, круша.)
Когато вече я изядох, се сетих, че можех да сложа канела в яйцата. Следващите път така ще ги направя Simple Smile

# 102
Включвам се с въпрос относно старата класика Shape your body на Синди Крауфорд. Искам да попитам дали случайно някой има наблюдения как ви се отразява като отслабване и тонизиране и колко често я правите. Аз лично имам да сваля към 15кг, които качих от работа в офис за 3 месеца, като преди това стренирах страшно много. От 2 седмици речих да започна с тези упражнения отново, тък като съм ги правила и преди и са адски приятни. Идеята ми е да ги правя до края на февруари като "прелюдия" към по-тежки и силови тренировки, които всъщност много обичам, но искам първо да вляза във форма с нещо по-леко. Тъй като не помня какъв ефект имаха върху мен преди време когато ги правих с цел психическо разтоварване, питам сега вас Grinning

Аз ги правя сутрин , всяка една част повтарям по 10 дена понеже знам ,че тялото за 10 дена свиква с упражненията . Чувствам се бодра ,много приятно ме зарежда и съм в супер настроение и форма  и са много тонизиращи  Peace поне на мен така ми действат  Wink
Стягат ми тялото и да отслабнах .. Да и на мен идеята ми е такава от тях да премина към по - тежки упражнения и ги ползвам след почивка като загрявка за тялото  Wink

# 103
  • here, there, everywhere
Свети, уелкъм бак:).

Влизам със скромен отчет от 4км + 30 минути Джо Дилън.

Мери, и аз ги харесвам палачинките. Вивката  направи голямо откритие с тях. Патент трябва да иска.

Утре не знам още какви ще ги къдря.

# 104
  • Sofia
Silver Dream, аз лично бих ти препоръчала вместо Синди да си избереш да следваш някоя програма, която ще ти предостави разнообразие от тренировки, които през 2 седмици се усложняват.  Идеята е , че тялото бързо свиква с натоварването и трябва да бъде изненадвано. Прекрасна програма е Body Revolution на Джилиан Майкълс. Голям плюс е , че е само 30-35 мин на ден. Съчетана с хранителен режим, съм сигурна , че ще постигнеш чудеса. Можеш да я изтеглиш от rutracker.org или да я гледаш онлайн във kV.com. Обещавам ти , че няма да съжаляваш ако последваш съвета ми. Успех!
Мери, мерси, че ни напомни за тази рецепта. На вълна палачинки съм трябва да я пробвам. Вивката като я пусна, така и не я направих, защото много не харесвам палачинки с кокос. Но с ябълката в комбинация може би ще е съвсем различно. Ще пробвам и с овесени трици, както напоследък ги правя. Много са вкусни и тази седмица често това ми беше закуската. Дъщеря ми също ги хареса, което ме зарадва, защото не искам да се тъпче с боклуци.

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 20:26 от Margi

Общи условия

Активация на акаунт