Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 403
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!
Напоследък не съм много редовна с отчитането , но за сметка на това тренирам редовно с Джилиян.
Днес дори ходих да потичам за първи път тази година.
Лека вечер на всички!

# 136
Агентка
Така е по рецепта не е задължително грамажите да са същите.Ние сложихме 10 примерно

# 137
Дези, направо ме разби. Браво за минусите,

Маги  Laughing Laughing
Аз от утре май ще подхващам БР.. Днес бях на спининг.

# 138
Здравейте на всички Peace
нова съм в тази тема, но да се включа, че търсех някой който ходи във фитнеса на Шон Т  Wink
Аз правя Т25. Днес започнах 3та седмица от Алфа в комбинация с режима на Дюкан. Тук, чета за доста по-сериозни натоварвания, ноооо аз съм загубила форма Cry
Преди няколко години правих Инсенити пак на Шон Т, тогава бях наистина впечатлена от резултата!
Сега след раждането, ще се пробвам с Т25 да видим какво ще стане..

# 139
Аз отчитам малко вяло поредната тренировка от Х&Ч, не й запомних името, но е с бат Саги. Май май ще я зарязвам програмата, колкото и да не ми се иска. Не искам да казвам, че не ми харесва, но моето усещане е, че не се натоварвам достатъчно за половината час дето се трудя. За което не виня програмата, а моята липса на екипировка. Мери си тренира с 6 кг, вади и 10 кг пудовка. Аз имам едни гирички по 3 кг. Sad Колкото и да модифицирам, няма как да ги направя повече, а и има доволно паузи за почивка. Програмата си е силова и за фитнес студио сигурно е идеална. Замислих се дали да не действам само по Chisel календара, защото на Autumn тренировките определено повече ми харесват.
От това, което пробвах до тук и за моите домашни условия, 21 Фикс и фикс екстрийм ми допадат повече.

Добре завърнала се, плажна Свети!
Дези, ти си се стопила!

Хубава вечер, момичета!

# 140
Пак само на отчет, но утре ще гледам да дочета пропуснатото  Wink
За днес 45мин. от Cathe Friedrich - High Reps

# 141
  • WonderLand
Поздравления за минусите момичета. Аз днес не съм тренирала, имам малко мускулна треска от упражненията на Синди, но утре сутрин ще започна деня с Боди Революшъна. За сметка на това храната ми е добре и не съм хапвала нищо сладко от 2 дни, което за мен е постижение. Започнах своето приключение със 78кг на 172см преди 2 седмици и ще се премеря отново на 1 март, но към момента имам леко намаляне на целулита, забележимо е по дупето, също така и в бюста. Предполагам, че това се дължи на повишеното количество вода което пия - минимум 2л всеки ден, като 2 чаши сутрин след ставане преди кафето, което също съм намалила значително.

Храната ми днес:
закуска: сандвич с кашкавал, краставица, домат и зеле (закусвах навън) + капучино
обяд: 3 малки пълнозърнести филийки с домашно кьопоулу + 2 сварени картофа без нищо
следобеден снак: 2 сурови чушки със сирене + малко кисело мляко
вечеря: парче мусака с кисело мляко + чаша вино

След вечеря хапнах и малко пуканки  Embarassed , домашно опукани, без много сол и мазнина разбира се.

Скрит текст:
Искам да добавя, че всико което съм изброила (освен сандвича навън) приготвям сама и се стремя да е максимално безсолно, немазно и полезно. Дори навън се стремя да се храня добре, въпреки че не ми се налага често, нося си храна в повечето случаи когато мога и е удобно.

Утре със събуждането ще тренирам, обожавам колко е енергизиращо усещането след това. Желая ви минусова седмица  Mr. Green

# 142
Силвър в менюто ти почти няма протеини, замисляла ли си се? Протеин на прах приемаш ли? Повечето протеини ще ти помогнат хем да си сита за по - дълго време, хем по - лесно да направиш мечтаното тяло Wink
Аз се чудя дали утре да не метна една БР  newsm78 мислех Шалийн екстрийм, едно 50'' видео с кардио и силови, но...  Mr. Green
Ох надявам се скоро да се оправи времето за да може да изляза да тичам. Гледах си снимките, които съм пускала във фб групата от април мин. година (трябва да видя как съм тренирала тогава), и си спомням, че редовно тичах и бях посмъкнала доста. Тъпото е, че колкото и да смъквам не се харесвам, чак като надебелея си давам сметка, че преди това съм била по - слабичка  Laughing Както и да е, днес с храната бях горе - долу добре, надявам се да нямам много издънки и за напред, днес добре започнах месеца  Peace

# 143
  • WonderLand
RainDanceMaggie Не се бях замислила за това днес  newsm78, права си, днес не съм приела много протеини. Протеин на прах пия понякога след тренировка ако нямам време да хапна веднага нещо. Утре ще се поправя - смятам да хапна пиле с ориз, а за закуска яйчица. Има дни през които просто умирам само за плодове и зеленчуци и не ми се хапва друго.

Аз не обичам много да тичам, кардиото не ми е по вкуса. Преди си свалих 17те килца само със силови тренировки, но сега с удоволствие бих покарала колело и бих се разходила из планината.  Simple Smile

# 144
  • Stavanger,Norway/ Varna
SilverDream тъкмо щях да коментирам, че ти е малко протеина и доста шъглехидратно храненето. Замени този хляб с един хубав омлет, включи сурови ядки, овесени ядки за закуска (внимавай с количествата с тях).
В този ред на мисли, Аманда- ядките са режимни за високо-мазнинната, не ги виждам в менюто ти, засищат доста и са полезни. С тахана (моята любов  Heart Eyes) в какви отношения сте  Grinning?

Аз днес се разбих на работа. Много работа с това приключване на месеца, срещи, край няма. Не успях да ям  Shocked, а това за мен е ненормално направо и се прибрах и викам- Чакай да се разтоваря на пътечката, та навъртях 13 км и после 4х50 ходещи напада направих. Насилих се да хапна малко пъстърма и сега отивам в леглото. Утре сутрин ще вия от глад, но сега не мога и да погледна храна.  Shocked (това не ми се е случвало от години, дано не е вирус).

Дези- страхотни резултати, браво!

Лека нощ....

# 145
Браво на всички за минусите!! Дези, това -5 над коляно за 1 седмица ме остави зелена и серизоно завиждаща!!!  Mr. Green

О, моите джоланчета хич не са за завиждане.  Embarassed Имам мегдан за още.  Hug

Благодаря на всички за поздравленията! Hug
Аманда, честити минуси и на теб! С еднакви резултати сме, явно ни се отразява добре режима.

Вив, аз пробвах ВМ-НВХ преди година и нещо, и в адаптационния период нямах никак енергия. Треньорът ми ме насмете (той е като танк) на няколко поредни тренировки да си призная какви ги върша и ме отказа.
Оттогава насам обаче пробвах различни хранения, които нямат добър ефект върху мен- подуват ме, задържам вода, а лятото суровоядната храна ми направи беля на стомаха.
На много хора им понася, а само аз извънземно! Писна ми!
След 40 дни почти веганско хранене (ядох риба) си отгледах автомобилна гума около кръста (не съм набивала хляб и вегански сладкиши). Болките в стомаха пак се появиха. Явно организмът ми се опитва да ми каже нещо.

При мен работи драстично намаляне на въглехидратите и нищо друго. Сега да видим как ще се развият нещата. Ще съм желязно стриктна и няма начин мазнините да не си идат. И няма да казвам на никой как се храня, освен на ММ. Съмнявам се за ИР, а мисълта за диабет ми изправя косата.

Вчера за първи път направих Сирене по шопски- страхотно беше, ММ е очарован и той. Това ще се прави често. chef

# 146
...но моето усещане е, че не се натоварвам достатъчно за половината час дето се трудя...
 на Autumn тренировките определено повече ми харесват.

Подкрепям с две ръце казаното. При мен идва от това, че съм свикнала само с тежко, с по-дълги тренировки. Има моменти, в които наистина ми се запалват определени мускулни групи. Ще изкарам още малко.
Отчет - H&C Total body hammer + Ab Hammer.

# 147
  • 1st floor
Дези, браво за минусите! Наистина страхотни резултати! Peace

Аз да се оплача, че нищо не мога да бутна от сантиметрите, които си закачих преди нова година. Cry В Шон ми беше надеждата, вече седмица с него и към 1500 ккал на ден, и пак нищо!!! Crossing Arms Значи, ще намалявам още калориите... Tired Tired Tired Омръзна ми да се гледам с тия паласки!
След малко, като си изпия кафето, че днес се поуспах, мятам Крадио-то от Т25.

# 148

За вчера тренировката  кардио по пресечен терен -45мин .Храната яйца,бекон на фурна,риба,зеленчуци.

# 149
  • на 90 км от морето
Здравейте, момичета Simple Smile

Скоро не съм писала, но Ви чета.
При мен се наложи доста дълга принудителна почивка заради болките в рамото. Личната ми каза, че е възпалена става, изписа ми лекарства. Уви, обаче не.. Накрая отидох на чакръкчия и се оказа, че ми е разместено рамото. Сега трябва още малко да се пазя. А нямам търпение да започна отново с тренировките, че едни паласки, едни чудесии съм заформила.  #Crazy
Опитвам се с храната да се огранича, но нещо не ми се отдава към момента.

Скоро и аз започвам  с отчетите  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт