Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 413
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
бобченка, а сусамов тахан може ли, че в темата за този тип хранене обсъждат лешников, а на мен ми идва скъп. Аз не смея там да се включа, защото оставам с усещането, че приемат хора, които са решили до живот да се хранят така, а при мен по-скоро това хранене е с цел отключване на отслабването, но не мога да си представя да ограничавам завинаги плодове, бобови и ориз.
Ядки хапвам, но не всеки ден, защото заради любовта ми към плодовете, предпочитам приемът на въглехидратите да идва от там Simple Smile
Дези, аз също имам някакви стомашно-чревни проблеми, но още съм в процес на търсене какво ги отключва. Суровите плодове и зеленчуци не са, мисля. По-скоро млечните... Факт е обаче, че и аз при високовъглехидратно хранене, дори и при малко калории, не отслабвам. А при този режим резултатите са светкавични. Тъй като ям всичко, се лутам между двете крайности Laughing- или да изключа съвсем месо и млечни или обратното. Много съм ориентирана.....
За днес в зала - двайсет минути кростренажор, тренировка за гръб и ръце и петдесетина балкански клекове с гири по пет килограма.
Големият ми син /осемгодишен/ нещо се е запалил и той да тренира и непрекъснато вдига гири по три килограма и нещо взех да се страхувам да не му стане нещо......

# 166
Аз метнах едно кардио от Т25 и се сетих защо я зарязах тази програма преди време. Просто мразя скачането, това е  Joy Засега за кардио ще си остана с бягането и следобедните тренировки в залата, които са със степ обикновено, прилича малко на танц, със определени стъпки и нахъсваща музика.

# 167
Добро Утро!

Аз без отчет.  Blush Мислех от понеделник да започвам с нови сили, но дребосът ми ,милия още е болен . Влача се по корем, макар  аз да съм без вирус  Mr. Green , че редовно ставаме в 3-4 сутринта. Мога да се насиля да тренирам, но от това няма смисъл.

Дези, много се радвам за теб.

Дилянка,Дели,Дана,
 Hug

Хармони,  Nature Sunny

И аз като Смоук си ви чета за мотивация. Mr. Green

# 168
Вив, те нали знаят, че тренираш? Хич не трябва да те е срам Simple Smile захващай се и това е. Току виж се запалили покрай теб и те да клекнат няколко пъти Grinning

Дана разбрах, че е с 3кг и не усеща новата програма, а ти, Лидзи? Не може само на мен да ми идва добре, че и яко да ме поти, че и да я псувам от време на време Grinning Grinning Grinning ама и аз съм свикнала тренировката ми да не е повече от 30 минути и напълно ме устройват. Повече от 40мин са ми тягостни. Тежестите, които ползвам, са по 4-5-6 кг. 10 за суингове ползвах. А и тя програмата спокойно може да е и лесна, и трудна, в зависимост от тежестите. На мен ми влиза доволно Grinning

# 169
Аз още не съм стигнала до същинският Саги Калев. Изометричната ми се стори малко палачорска. Chisel  endurance също, имах вътък за още един кръг. Максималната тежест, която мога да си позволя за сега е 11 кг. на ръка. Клековете и нападите ще ги правя с 4-6-11 кг. Като се замисля може би само милитърито и 2-та флайс ще са с по-малко килограми.
Просто не съм свикнала с толкова кардио. Не се чувствам все едно влак е минал отгоре ми. Бързо се възстановявам и в края на тренировъчната седмица изпадам в една летаргия. Но няма да спирам в никакъв случай, защото системно пренебрегвам някои неща. Може и да си въобразявам, но виждам промяна.

# 170
  • София
Вив цаката е да ги потресе6 о6те пове4е  Mr. Green Mr. Green-

Ох, Бобче, изкушаваш ме да опитам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Направо ме засърбя да им видя физиономиите.  Joy
Мани, в къщи е голямо шоу тия дни  Joy Не е истина. Само се опитват да ме убедят колко полезен е хлябът и как трябва да си хапвам от всичко по малко. Аз пък им обяснявам обратното и въобще ... много са потресени ....  hahaha Това са хора, които дори не са виждали интернет, камо ли отваряли, най-достоверният им източник на информация е вестник Трета възраст или нещо такова беше  Crazy

Аманда, заповядай във ВМ темата, няма такова нещо, че се приемат хора, които са решили да се хранят така доживот. Друг е въпроса, че повечето го решават в последствие  Wink като видят резултата  Mr. Green
Иначе по-сериозните ограничения, като отстраняване на плодове, бобови, млечни, би могла да ги правиш в периода на отслабване, но когато поддържаш тегло, можеш да ги хапваш, ако желаеш. ВМ-НВХ не изключва тотално въглехидратите. Всичко зависи от целите, както и от здравословното състояние (ако то изисква ограничаване). Аз например отстранявам плодове, ориз, картофи, млечни, когато чистя, иначе си ги хапвам.  bouquet

# 171
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аманда, разбира се, 4е сусамов става, той е и изна4алният тахан  Grinning Без него не мога да живея, поеми мога да напи6а за тахана, така го оби4ам  Crazy

# 172
Бобче, аз съм така с фъстъченото масло.  Crazy

Качих се на кантара днес и се оказа, че съм свалила 2,5 килограма за две седмици  Party

# 173
Бобче, аз съм така с фъстъченото масло.  Crazy

Качих се на кантара днес и се оказа, че съм свалила 2,5 килограма за две седмици  Party

Ех, този спининг! Браво! smile3501

Закусих яйца с масло и кашкавал
О сирене по шопски
в ще е също като обяда

Отчитам предварително бокс групова тренировка довечера.

# 174
Вивиан, благодаря за поканата Hug. На този етап ми е достатъчно да чета. Ако успея да издържа по-дълго и постигна добри резултати, ще се включа Simple Smile
Според мен си прави тренировките и не се съобразявай. Хората може и да се учудват, но пък сигурно ги и забавляваш Laughing. Имам две баби над 80 години и за тях също звучи абсурдно, че хлябът е вреден, най-малкото, защото цял живот са го яли , пък, да чукам на дърво, все още са живи, и като за възрастта си, здрави.
Децата обожават сусамов тахан, но в комбинация с мед, чист не ядат. Аз също го харесвам, но не знам защо си мислех, че има доста въглехидрати. Сега проверих съдържанието - то даже белтъчините са повече Simple Smile
Фъстъченото масло не е ли фрашкано с трансмазнини, поне това, което продават в България?
Аз се заинтригувах за програмата със скачане, че на мен пък това ми е любимо Simple Smile Пък и казвате, че добри резултати се постигат.... Може и да почна от утре.

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 17:32 от Аmanda

# 175
  • Stavanger,Norway/ Varna
Правете си фъстъченото масло сами- фъстъци бол в България, с тук ги издирвам. Става за 10 мин., чисто е и излиза много по- евтино.

# 176
Lidsy, разбирам, че кардиото ти е в повече Grinning Абе имаше си и чистак силова тренировка, тотал боди ли беше, ще те излъжа, май да. Едната тренировка беше по-кратка и можеше да се врътне още веднъж. Но някои тренировки са по-трудни, други по-леки, има баланс. Не е нужно да се тормозиш до такава степен, че след всяка тренировка да се събираш от пода буквално. Не знам защо някои хора остават с такова впечатление, за да се чувстват тренирани Simple Smile

Аманда, продава се и чисто фъстъчено масло, но не го търси в кварталните малки магазинчета - там ще срещнеш и със захар, и с палмово масло.. това определено не е фъстъчено масло Simple Smile В по-големи супер маркети или в така наречените био магазини може да намериш фъстъчено масло, в което няма добавки. Е, според мен има някакво масло, защото аз като си направя, определено не става такова като купешкото и не отделя толкова мазнина отгоре, но.. както и да е Simple Smile

Както Бобчето е казала - купуваш си фъстъци и си го правиш сама Simple Smile аз отдавна не съм купувала, сама си го правя, а и знам, че е само с фъстъци  Peace

# 177
  • София
Ох, онзи ден си купих един буркан фъстъчено масло, изядох половината и сега като ви чета, май ще изям другата половина ...  ooooh!
Аз не мога с малко, не знам вие как се сдържате.
Гледам и тахан от кашу, освен лешниковия, който е феноменален. Предполагам и този от кашу ще е страхотен, но не смея да си купя, защото знам, че ще изям наведнъж целия буркан, както стана с лешниковия  Embarassed

# 178
Сигурна съм, че тахана от кашу е 87927687468417517 пъти по-вкусен от лешниковия и фъстъчения Grinning Опитах се да си направя, като предварително ги киснах, трябваше ли, не трябваше ли.. трябваше ли да ги изпека после, не знам, обаче не стана. Успя да стане на гъста кремообразна консистенция, обаче ми се зореше чопърчето, милото Grinning и не посмях да го мъча повече, даже пропуши. Направих го на торта това, което се получи Grinning

# 179
А защо се налага да се приемат ядките под формата на тахан? За да се постигне по-висок прием на мазнини ли? Шепа ядки не е ли достатъчна? Или просто ви е по-вкусно?
Мери, аз последно в Билла търсих, отново провокирана от онази тема и всички видове бяха с палмово масло. Ще проверя в Балев дали има.

Общи условия

Активация на акаунт