Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 647
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
  • 1st floor
ЧРД на Любчето на мамчето на Вив! Да са живи  и здрави, винаги усмихнати и щастливи!! bouquet

Аз съм от тия дето могат да хапна просто ей така 4 яйца + още нещо друго. Crazy И трудно се побирам само в 1500 ккал. Направо завиждам на тия, на които им е много... Blush Общо взето количеството на храната никак не ме затруднява, по-скоро ограничаването му. Blush

# 406
Любче, честит рожден ден! Много щастие и весело изкарване!

Четири яйца ама с бекон и салата  Wink Не съм си  смятала калориите, но определено са над 2000, че и по 4 ям на ден Laughing

Та днес фитнес, че два дни не тренирах, понеже имах гости. Размазах се!
Сега ме чакат 15 кг. да ги мъкна около километър. Колата е на ремонт, а днес пристигна храната за дзверовете ми в зоомагазина и ще мъкна. Ми за какво дигам тези щанги, ако не са ме подготвили за това.
Приятни тренировки, момичета Hug

# 407
  • София
Днес треньорката направо ни размаза. Правихме по три упражнения с 5 повторения, всяко по 10 сек без пауза помежду им.

Румяна има такива тренировки, много са страхотийски, вярно е  Crazy Кратки, но ефективни, за 30 мин. тренировка си тренирал идеално!

# 408
Люба, честит рожден ден! От всичко хубаво по много ти пожелавам  bouquet

Вчера изневерих на Саги с чичо Тони. Нещо много еднотипни взеха да ми стават тренировките от Hammer and Chisel.
Гледам в сайта на бийчбоди, че скоро ще има нова програма с 22 минутни тренировки на Тони https://www.beachbody.com/product/fitness_programs/22-minute-har … -corps-workout.do. Дано е измислил нещо Дзверско  smile3508

# 409
Отчет Chisel Agility. Официално вече съм 70 килограма  Peace

# 410
Люба, честит рожден ден! ura Желая ти прекрасен празник и много нови пътувания! bouquet

Относно калории и истории, направи ми впечатление, че не коментираме изобщо ръст и възраст. А има значение.
Дребосъчка на 40 има нужда от друг калориен прием отколкото висока мацка на 20. На 20 нямах проблемите които започнаха след 35, и още им сърбам попарата.

# 411
Това https://www.youtube.com/watch?v=fothY0uSQ3o
Правих го в пет сутринта, не съм в добра форма -запушен нос и т.н и последните десетина минути си ги спестих.
Днес съм с едни дънки, които са по мен и поне петима човека ми казаха, че съм отслабнала страшно много. Явно не трябва да се притеснявам чак толкова много за килограмите....
Аз винаги съм се стараела да се ограничавам в калориите. За мен не е проблем да ям и много Laughing, но не бива да си го позволявам, тъй като всички жени в рода ми по майчина линия са от пълни до дебели. Всяко отпускане води до напълняване.
Честито на всички, които имат повод да празнуват bouquet Здраве и любов.

# 412
За днес отчитам тренировка за гръб,40 мин.

Любче, ЧРД! Бъди здрава, спортна и все така откровена и прекрасна!  Hug  bouquet

Вивче, честита рожденичка и на теб!  Hug

# 413
А така!!! Каза ви го пак Свети!!!  Grinning

И Любата и майката на Вив да са ни живи, здрави, енергични и пълни със изненади като всеки Водолей! Като чух, че ше ставам майка на Водолей имах сериозна криза на смисъла  Mr. Green Онзи ден обаче РД на БИ съвпадна с РД на мойта щерка и видях светлина в тунела  Crazy

Не знам какви 2000 кал къдрите, като аз си ги докарвам до 3000 по най-табиетлийския начин!  Пак добре, че остарях, като бях на вашите години ядях и повече и с по-голям кеф (когато не бях на диета, естествено!)...

Lids, мила, как 70!?!? Ясно, че мускул, ясно, че си 2 метра дълга, ама цифрата пак ме стресира!!!

Отивам да правя тотал боди + кардио... чудесни са тренировките, но наистина къси идват, ИМХО велико се допълват със още 30 мин вечер (например от 21 фиксовете)
Само да не ставах вир вода от тях  Crazy с тази дълга коса е супер досадно.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 18:10 от Agent Provocateur

# 414
Честит празник на всички рожденици  Hug
За днес предно бедро + боди баланс. МП ми изготви програма за фитнеса, голям кеф  Peace
Вярно е, че височината и годините са от значение, аз съм на 22, ама като съм 157, хич не ги виждам 2000+ калориите  Peace

# 415
Гледам в сайта на бийчбоди, че скоро ще има нова програма с 22 минутни тренировки на Тони https://www.beachbody.com/product/fitness_programs/22-minute-har … -corps-workout.do. Дано е измислил нещо Дзверско  smile3508
Ooooo, тая програма я чакам от миналата година!  Crazy Crazy И се чудех ли, чудех как се казваше.. много ти благодаря Grinning

# 416
  • au bout du monde
Аз съм по план: 2-ри ден и на Клаудия Шифър - fit buns.

# 417
Честит Рожден ден , Любче!
И аз съм от втората половина - мога да погълна огромно количество храна на ядене, че и за още да питам  Laughing.

# 418
Day 11/88 Week 2A Total Body Circuit/T25 + Cardio/T25 + 6 600 крачки интервално.

# 419
Ей, Мери мислех те. Надявам се всичко при теб да е повече от наред  Heart Eyes Hug

Агент  Hug
А ти знаеш ли пък как точно днес си мислех какви дивотии съм вършела и как ми се иска моите маймуни да са по-благоразумни от щурата ми водолейска глава  Laughing Crazy
Но Анджи е много мъдро дете, личи си в очите и  Heart Eyes

Любче наша, бъди много здрава, енегрична, позитивна т.е. бъди себе си  Heart Eyes Hug

Вчера този стомашен гад ме нокаутира и мен, добре че без екстри както при децата. Не мръднах от леглото и карах на вода, 1/4 ябълка и домашен джинджифилов бъркоч с билки (пълна импровизация, но днес мърдам)  Grinning
Реших да го доизгоня вируса с това - https://www.youtube.com/watch?v=PL9m8spuMQ4

Yoya, след онази черна серия есента, чак сега боледуват дребните. Благодаря за съчувствието Hug

Оооо искам да ги видя тези 70кг. върху Лида  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт