Пътеки към щастието/ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon - Тема 3

• 101 573
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
 Hug Hug Hug Hug Hug

Като не ни дариха с обща снимка на двете семейства хората започват да фантазират както им се иска! ooooh! ooooh! ooooh!

# 46
И ако някой е мярнал снимка на Барун,Пашмин,Саная и Мохит заедно в сватбения ден моля да я помести,щото аз не открих такава  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 18:51 от Keskinowa

# 47
Новата тема е супер ,а и както се казва нова тема ,нова булка ,и двете са страхотни и да им върви по вода.

# 48
Здравейте момичета,аз чак сега да открия,че има тема на любимият ми сериал.
Бясна съм,тоя Шиам как може да е такъв нещастник,да убие собственото си дете.Ужас.
Сега гледам сериите на руски да видя как ще го изгонят,въобще Анджали каквато е мила и сладка как е попаднала на тоя изрод.

# 49
  Марк Тишман  "Наш танец"  изпълнителя и името на песента, според You tube.

# 50
  • Пловдив
Миха, Hug благодаря за клипа с любимата ми песен "Tum Hi Ho".И клипът  е страхотен,и песента-също.Тия дни само тя ми е в главата и непрекъснато си я тананикам  Grinning
Добре дошла на skofiild! Hug
И понеже стана дума за Шиям...Ей,той бил мултифункционален мъж!Тази вечер се оказа,че и от видеокамери разбира,и електротехник го раздава,че и от музика отбира!Я как задумка по барабана без  да е репетирал и една минута с останалите музиканти! Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 21:53 от pomeranche

# 51
А знаеш ли името на песента?

Звезда моя, послушай и не злись . Изпълняват Доберман и Настя. Иначе и Марк Тишман я пее, но точно в този клип мисля, че Доберман и Настя
Ако искате текст :
Скрит текст:
Звезда моя, послушай и не злись
Мне больно от того, что с нами стало.
Мы за руки держась взлетали ввысь,
Теперь друг к другу сходим с пьедестала.
И помним слишком мало нежных слов...
Припев: Давай станцуем наш танец?
С красивых лиц сотрем глянец
И станет видно,
Что на свете ближе всех друг другу ты и я
Но все же мне уйти надо
Нам слишком тяжело рядом
Но только не уснуть,
Но только не уснуть мне больше без тебя

Во что мы превратили нашу жизнь?
Смотри во что вдруг жизнь нас превратила.
На вспышки фотокамер улыбнись,
А просто улыбнуться мы не в силах
А помнишь, ты просила нежных слов?

Припев: Давай станцуем наш танец?
С красивых лиц сотрем глянец
И станет видно,
Что на свете ближе всех друг другу ты и я
Но все же мне уйти надо
Нам слишком тяжело рядом
Но только не уснуть,
Но только не уснуть мне больше без тебя Без тебя...
Но все же мне уйти надо
Нам слишком тяжело рядом
Но только не уснуть,
Но только не уснуть, мне больше без тебя
Мне больше без тебя... Без тебя...

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 22:33 от Дарья

# 52
Права си, моя грешка! Simple Smile

# 53
  • София
Новата тема е супер ,а и както се казва нова тема ,нова булка ,и двете са страхотни и да им върви по вода.

Благодаря boobi Hug Hug Hug
Даа , хубава ни е булката Laughing Heart Eyes

# 54
  • София
Здравейте момичета,аз чак сега да открия,че има тема на любимият ми сериал.
Бясна съм,тоя Шиам как може да е такъв нещастник,да убие собственото си дете.Ужас.
Сега гледам сериите на руски да видя как ще го изгонят,въобще Анджали каквато е мила и сладка как е попаднала на тоя изрод.

Добре дошла при нас skofiild Hug Hug Hug

Миха, Hug благодаря за клипа с любимата ми песен "Tum Hi Ho".И клипът  е страхотен,и песента-също.Тия дни само тя ми е в главата и непрекъснато си я тананикам  Grinning
Добре дошла на skofiild! Hug
И понеже стана дума за Шиям...Ей,той бил мултифункционален мъж!Тази вечер се оказа,че и от видеокамери разбира,и електротехник го раздава,че и от музика отбира!Я как задумка по барабана без  да е репетирал и една минута с останалите музиканти! Joy Joy Joy

За нищо pomeranche Hug Hug Hug Чудех се с какво още да ви зарадвам и се сетих за един от любимите ми клипове. Песните, всичките са ми на сърце Laughing Heart Eyes

Бреей този Шиям, скъса ми нервите. Crossing Arms Все едно, че не съм го гледала сто пъти до сега Laughing Много добре си играе ролята Laughing Попадението ти е точно Laughing специалист по всичко е той Mr. Green

Едни от любимите ми епизоди, Арнав и Куши по влюбени от всякога, покрай тях феромоните сигурно са ги усещали във въздуха Laughing Хареса ми как и показа, че въпреки всичко и той си е къносал ръката Mr. Green Да не забравя и Дади, изяви се и тя Wink Гарима гледаше като уплашен заек, ноо гърмян.  Действието се развива много бързо в тези епизоди, драмата и любовтта се преплитат постоянно. В най-хубавият момент Анджалка, с тези наранени крака и с това падане. Нямаше как да не я съжаля Embarassed, загуби детето си на празника за него Cry милата пати от главата си  ooooh!Heart Eyes

И тук, като и припомни, че и този ритуал вече са го правили. Спомени:  Той- Каква е тази буква,.. Тя- и в името ми има буквата "А" Joy Joy Joy

Не мога да не сложа и погледите на Арнав Heart Eyes

# 55
  • София
МИХА, Hug Heart Eyes Hug bouquet

# 56
По типично тъпия за индийците начин майката на Куши и бабата отново не се видяха, а Анджали като видя, че има стъкла на килимчето можеше поне да го дръпне на връщане или да си обуе нещо. Сцената с падането по стълбите въобще не искам да коментирам  ooooh! Как пък все му се получават нещата на Шиам  ooooh!

# 57
По типично тъпия за индийците начин майката на Куши и бабата отново не се видяха, а Анджали като видя, че има стъкла на килимчето можеше поне да го дръпне на връщане или да си обуе нещо. Сцената с падането по стълбите въобще не искам да коментирам  ooooh! Как пък все му се получават нещата на Шиам  ooooh!
Като на филм!

# 58
   А забелязахте ли къната - докато А. връзваше връзката къната беше черна и К. не смееше нищо да пипне, а след това и къната не беше черна и тя го прегръщаше без да пази ръцете.
  И на мен ми направи впечатление как Анджали вместо д седне на леглото да види какво я боде, хвърли GSMа на леглото и тръгна да излиза - сценаристите май доста са бързали, щом са сътворили това недорасляче. newsm78 Mr. Green

# 59
Здравейте  Hug и аз съм забелязала къната, даже имам спомен че и рисунката беше друга  Grinning. А пък те двамата бяха прекрасни както винаги, толкова много любов, страст и обещания си дадоха с погледи  Heart Eyes. От вчера ми се е набила в главата една сцена и ми се иска да чуя вашето мнение   Grinning. Става въпрос за сцената когато Кушито танцува на Арнав и после той я заведе да и покаже изненадата, която и беше приготвил. Въпросът ми се отнася за това, че когато Куши целуна Арнав и ги дадоха в близък план, очите му бяха на сълзени и една сълза се отрони. Как я тълкувате тази сцена?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт