Пътеки към щастието/ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon - Тема 3

• 101 580
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте  Hug и аз съм забелязала къната, даже имам спомен че и рисунката беше друга  Grinning. А пък те двамата бяха прекрасни както винаги, толкова много любов, страст и обещания си дадоха с погледи  Heart Eyes. От вчера ми се е набила в главата една сцена и ми се иска да чуя вашето мнение   Grinning. Става въпрос за сцената когато Кушито танцува на Арнав и после той я заведе да и покаже изненадата, която и беше приготвил. Въпросът ми се отнася за това, че когато Куши целуна Арнав и ги дадоха в близък план, очите му бяха на сълзени и една сълза се отрони. Как я тълкувате тази сцена?  Grinning

.......от щастие...може би /АРНАВ Heart Eyes newsm78
или  от тъга..../Барун Heart Eyes #Crazy

# 61
То и аз така си мисля  Grinning. Но за едно съм сигурна това е единственият филм, в който изиграват толкова страстна първа брачна нощ, просто нямам думи да опиша усещането с което оставаш, след като изгледаш сцената  Heart Eyes

# 62
Кога най-после ще се разбере, че зад всички беди на Анжали стои Шиам и най-вече на бабата да й стане ясно, та да престане да го защитава? Всъщност разбират ли, че стъклата са посипани от Шиам? И защо му беше нужно Анжали да пометне? Голяма жестокост...въобще толкова безсмислени действия, за да раздели Арнав и Куши  ooooh! Само някой тъп индиец може да измисли такова нещо  Mr. Green

# 63
  • Пловдив
Кога най-после ще се разбере, че зад всички беди на Анжали стои Шиам и най-вече на бабата да й стане ясно, та да престане да го защитава? Всъщност разбират ли, че стъклата са посипани от Шиам? И защо му беше нужно Анжали да пометне? Голяма жестокост...въобще толкова безсмислени действия, за да раздели Арнав и Куши  ooooh! Само някой тъп индиец може да измисли такова нещо  Mr. Green
Ами бабата така и не разбира какво чудовище е защитавала.Тя изчезва от сериала и от живота на семейство Райзада преди да се разкрият гадориите на Шиям.А те се разкриват,включително посипването на стъклата,по един много зрелищен,по индийски маниер,начин.Всъщност целта на Шиям е Анджали да пометне и да е нещастна,за да може той да се направи на любящ съпруг и така да се смилят и да го върнат в Шантиван,за да я утешава.Иначе като се погледне мащабно върху всички действия на този герой,които освен прекалено жестоки, са и доста нелогични,се стига /поне за мен/до един извод-тоз човек не е добре с главата! Rolling Eyes Определено си има психически проблеми.Лудо влюбен в Куши,чак до маниакалност,но когато се разбра за ролята му в отвличането на Арнав,забрави за тази си любов в опит да спаси собствената си кожа и изкара Куши мръсница и интригантка.Сега пък в желанието си да си върне  лукса и охолството на живота в дома на  Райзада е готов да стигне до нови мерзости.А че е луд най-ясно си пролича в сцената,когато го изобличиха и си призна всичко.Изпадна в някаква ярост и издрънка всичко,пък после се сети,че не трябвало Laughing и взе да хленчи на Анджали.Абе,на места сценарият си куца,особено в това как все му се получават нещата на Шиям Wink,ама ние  не обръщаме много внимание.Защото една сцена с  дългите погледи на Арнав и Куши,в добавка с  Rabba Ve стига,за да забравиш всички недостатъци на филма.

# 64
Всички разбират за злодеянията на Шиям, без бабата тя напуска имението преди да бъде разкрит гадняра Шиям. Човекът неможе да приеме факта че Куши изобщо не го понася и е готова да даде живота си за Арнав. Както не може да приеме и факта, че няма пукната стотинка и не може да живее в имението и да бъде човек със статус на богаташ.

# 65
Pomeranche, много точно го каза   Simple Smile

# 66
  • Пловдив
Всички разбират за злодеянията на Шиям, без бабата тя напуска имението преди да бъде разкрит гадняра Шиям. Човекът неможе да приеме факта че Куши изобщо не го понася и е готова да даде живота си за Арнав. Както не може да приеме и факта, че няма пукната стотинка и не може да живее в имението и да бъде човек със статус на богаташ.
Ами с професията,която има /адвокат/,Шиям определено не би живял без пукната стотинка,но не  би бил и богаташ.И понеже е неспособен сам да постигне това богатство,е готов на всичко да го получи на готово,което го прави още по-отвратителен.Защото не е в безизходица-не е като да не може  да си купи един хляб,нали?Може да води един достоен и  скромен живот,ама това не му е достатъчно! Naughty В крайна сметка си получи заслуженото,ще прекара остатъка от живота си зад решетките,въпроса само е къде по-точно-в затвора или в лудницата hahaha

# 67
Аз снощи изгледах сериите напред,добре че бързо се разбира какви ги е сторил Шиам и го арестуват,но ме изкефи Анджали, когато му се развика,тоест вече застана срещу него,и все пак си беше тъжно,питайки го защо е убил дъщеря й.
Обаче да ви кажа изпаднах в един шок снощи,като се усетих,че остава много малко до финала на сериала,аз с такова нетърпение си го чакам и гледам събота и неделя.

# 68
Благодаря за разясненията  Hug

Тая баба защо въобще я вкараха в сериала?  newsm78 И пак низ от случайности майката на Куши и бабата да не се видят лице в лице на светло  Mr. Green

# 69
Бабата я вкараха, за по -голяма интрига, и за да се разплете тайната от миналото на Арнав и да разберем какво точно е станало в детството му.  Simple Smile

# 70
Кога най-после ще се разбере, че зад всички беди на Анжали стои Шиам и най-вече на бабата да й стане ясно, та да престане да го защитава? Всъщност разбират ли, че стъклата са посипани от Шиам? И защо му беше нужно Анжали да пометне? Голяма жестокост...въобще толкова безсмислени действия, за да раздели Арнав и Куши  ooooh! Само някой тъп индиец може да измисли такова нещо  Mr. Green
Ами бабата така и не разбира какво чудовище е защитавала.Тя изчезва от сериала и от живота на семейство Райзада преди да се разкрият гадориите на Шиям.А те се разкриват,включително посипването на стъклата,по един много зрелищен,по индийски маниер,начин.Всъщност целта на Шиям е Анджали да пометне и да е нещастна,за да може той да се направи на любящ съпруг и така да се смилят и да го върнат в Шантиван,за да я утешава.Иначе като се погледне мащабно върху всички действия на този герой,които освен прекалено жестоки, са и доста нелогични,се стига /поне за мен/до един извод-тоз човек не е добре с главата! Rolling Eyes Определено си има психически проблеми.Лудо влюбен в Куши,чак до маниакалност,но когато се разбра за ролята му в отвличането на Арнав,забрави за тази си любов в опит да спаси собствената си кожа и изкара Куши мръсница и интригантка.Сега пък в желанието си да си върне  лукса и охолството на живота в дома на  Райзада е готов да стигне до нови мерзости.А че е луд най-ясно си пролича в сцената,когато го изобличиха и си призна всичко.Изпадна в някаква ярост и издрънка всичко,пък после се сети,че не трябвало Laughing и взе да хленчи на Анджали.Абе,на места сценарият си куца,особено в това как все му се получават нещата на Шиям Wink,ама ние  не обръщаме много внимание.Защото една сцена с  дългите погледи на Арнав и Куши,в добавка с  Rabba Ve стига,за да забравиш всички недостатъци на филма.
Замислих се за сцените с погледите на Арнав и Куши и по колко пъти са ги повтаряли, за да се получи накрая нещо, което ние приемаме за истина. А това е благодарение на режисьорите, снимачния екип, на директора на продукцията, на музиката и най-вече на изиграването от самите актьори. Повторенията са довели и до умората на самите артисти. Прекрасно играят всички в този сериял.

# 71
  • Пловдив
Да,понякога в тези сцени като дават Арнав в лицето как изпива с поглед Куши,която е с гръб към камерата,се усеща,че това всъщност е дубльорката на Саная/косата й е малко по-светла /.Обаче Арнавчо си я гледа все с този негов разтреперващ краката поглед. newsm03 И като се замисля по колко дубъла понякога им се налага да правят на тези сцени,може да отиде и половин ден в гледане на  партньора/дубльора. Rolling EyesНо това по никакъв начин не се забелязва в готовите сцени,затова  се възхищавам и на двамата колко добри актьори са,както и на целия екип. Peace

# 72
  • Пловдив
Благодаря за разясненията  Hug

Тая баба защо въобще я вкараха в сериала?  newsm78 И пак низ от случайности майката на Куши и бабата да не се видят лице в лице на светло  Mr. Green
Опитите да не срещнат бабата с Гарима продължават и днес.Уж за да държат в напрежение,но  оправданието на Гарима за лекарството на мъжа й,което свършило,взе да се изтърква... Laughing и звучи все по-неубедително.

# 73
 Hug Здравейте! Grinning
Замислих се за сцените с погледите на Арнав и Куши и по колко пъти са ги повтаряли, за да се получи накрая нещо, което ние приемаме за истина. А това е благодарение на режисьорите, снимачния екип, на директора на продукцията, на музиката и най-вече на изиграването от самите актьори. Повторенията са довели и до умората на самите артисти. Прекрасно играят всички в този сериял.
И като се замисля по колко дубъла понякога им се налага да правят на тези сцени,може да отиде и половин ден в гледане на  партньора/дубльора. Rolling EyesНо това по никакъв начин не се забелязва в готовите сцени,затова  се възхищавам и на двамата колко добри актьори са,както и на целия екип. Peace
Peace Понякога и доста дубъла правят. То едно голямо разнасяне на ръце пада  Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=cAfYCTuWpu4
Ама не винаги  Laughing hahaha Понякога и Барун го носят...https://www.facebook.com/1605845982969779/videos/vb.160584598296 … ype=2&theater

Миха, Flowers Rose  за оформянето на темата . Мен лично ме кефят гифчетата  Peace

# 74
Скрит текст:
И като се замисля по колко дубъла понякога им се налага да правят на тези сцени,може да отиде и половин ден в гледане на  партньора/дубльора. Rolling EyesНо това по никакъв начин не се забелязва в готовите сцени,затова  се възхищавам и на двамата колко добри актьори са,както и на целия екип. Peace
Peace Понякога и доста дубъла правят. То едно голямо разнасяне на ръце пада  Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=cAfYCTuWpu4
Ама не винаги  Laughing hahaha Понякога и Барун го носят...https://www.facebook.com/1605845982969779/videos/vb.160584598296 … ype=2&theater

Миха, Flowers Rose  за оформянето на темата . Мен лично ме кефят гифчетата  Peace
[/quote]
Да не се окаже накрая, че най- хубавите сцени между Арнав и Куши са правени с дубльорите им! А ние гледаме готовия продукт, така както  филма са го монтирали.
Интересни са всички филмчета зад кадър!

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 20:08 от Лукреция

Общи условия

Активация на акаунт