Пътеки към щастието/ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon - Тема 3

• 101 581
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Джули Hug видях, че докато съм писала, си пуснала и ти от рускините.
Но ще си го пусна  smile3534 да не ми отиде превода напразно.

Миха, лошо няма  Hug

imgupload  

image url upload

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 20:50 от july_

# 16
МИХА Heart Eyes Hug Благодаря ти, за поредната приказка която си ни сътворила, в много уютен дом ще си пишем  love001  smile3525
Благодаря и за превода на клипчето bouquet

В момента и аз съм на вълна, сватбени вълнения. Много е красиво нашето момиче, финно и грациозно като газела Heart Eyes Хубава двойка са с Мохит, по кадрите които изгледах, си личи че доста са се забавлявали всички. Нека да са щастливи младоженците, пък знае ли човек. Може и бебе да се появи на хоризонта. Grinning

Мъжът от ляво, не беше ли партньорът и, от танцувалното шоу newsm78

# 17
    Ей, здравейте - да се включа и аз в поздравите за новата тема. Сигурна съм, че и в нея ще се забавляваме както и с предишната. Много е красива - темата. А и Саная - също. Мисля, че съпругът ми вече ревнува, ама между нас да си остане. Joy Joy Joy
   И благодаря за положения труд - не знам как се прави, но сигурно не е лесно.

# 18
Добър вечер  Hug Hug Hug Hug

Миха,отново прекрасна темичка-да си я изпишем с много настроение и хубави новини за нашите любимци и сериала ни! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

https://www.facebook.com/sarunfan/videos/1518829188420977/

# 19
  • Русе
Здравейте!  Hug

Миха Hug и аз благодаря за новата тема!  bouquet

Така се забавлявам тези дни с реалната сватба, която следим и с коментарите тук -  не по-малко.  Peace

Аз изобщо не се съмнявам в любовта на Саная и Мохит - видях ги в сериалът им и още там си личеше, а и толкова години са все заедно, в многото клипове с тях..., та и сега на сватбата. Страхотни са, влюбени и малко луди, даже и ритуалите им не са това, което е очаквано.

Нали знаете как се правят  Wink ''обиколките'' - ту единият води, ту другият.
А за ръце държат ли се?  Wink

hahaha Е, тези си имат собствена версия  Simple Smile

[i
Скрит текст:
] МИХА Heart Eyes Hug Благодаря ти, за поредната приказка която си ни сътворила, в много уютен дом ще си пишем  love001  smile3525
Благодаря и за превода на клипчето bouquet

В момента и аз съм на вълна, сватбени вълнения. Много е красиво нашето момиче, финно и грациозно като газела Heart Eyes Хубава двойка са с Мохит, по кадрите които изгледах, си личи че доста са се забавлявали всички. Нека да са щастливи младоженците, пък знае ли човек. Може и бебе да се появи на хоризонта. Grinning
[/i]

Мъжът от ляво, не беше ли партньорът и, от танцувалното шоу newsm78

На снимката е Арджун приятел на Саная и Мохит и колега от сериалът им, както той казва и свидетел на любовта им от началото до днес, затова и е един от централните гости.

А ето и друг колега на Саная - не е присъствал на сватбата, но... я поздравява. Ашиш от ''Цветовете...''

https://twitter.com/AshishChowdhry/status/692183767033708544

# 20

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 21:27 от Keskinowa

# 21

Зетя много палав и нетърпелив Joy Joy Joy

# 22
И щастливият брат на Саная.

# 23
  • плевен
И от мен едно огромно благодаря за темата smile3525 smile3525 smile3525

# 24
Здравейте и от мен чета ви с огромен интерес. Следя филмчето от самото начало и още от първата серия ме грабна. Толкова силно че до 4 сутринта съм гледала епизоди на хинди и то по няколко пъти. Радвам се че тук намерих и други болни от моята болест. Но за съжаление имам един проблем. В чужбина съм и не мога да гледам филма от нова или бокса, но успявах да ги тегля от бокса.  И така започнах да си правя колекцийка на лаптопа. За целта се наложи да изтрия и прехвърля доста неща на  носители, от тук може да се дадете сметка колко съм болна, но за съжаление някои серии не мога да ги изтегля и направо се побърквам. Знам че само вие ще ме разберете и помогнете. Епизодите които ги нямам са -51, 55, 60, 147, 148. Моля помогнете ми. Cry Cry

# 25
# 26
  • София
http://daily.bhaskar.com/news/ENT-CELE-sanaya-irani-and-mohit-se … -5233447-PHO.html    О БОЖЕЕЕЕ СРАВНЯВАТ МОХИТ С БРАД ПИТ  smile3532  БОЖКЕЕЕЕЕ  Joy Joy  МОХИТ И БРАД ПИТ  Joy Joy  МОХИТ Е НА СВЕТЛИННО РАЗСТОЯНИЕ ОТ БРАД / не че и той много ми допада но определено е по добре / Joy 

# 27
http://daily.bhaskar.com/news/ENT-CELE-sanaya-irani-and-mohit-se … -5233447-PHO.html    О БОЖЕЕЕЕ СРАВНЯВАТ МОХИТ С БРАД ПИТ  smile3532  БОЖКЕЕЕЕЕ  Joy Joy  МОХИТ И БРАД ПИТ  Joy Joy  МОХИТ Е НА СВЕТЛИННО РАЗСТОЯНИЕ ОТ БРАД / не че и той много ми допада но определено е по добре / Joy  
Бърз превод:
След  като Брад Пит и Анджелина Джоли станаха Бранджелина, отговорът на Bollywood  беше "Saifeena ',получено от  Сейф Али Хан и  Kareena Капур  , просто  имената са римувани, а и защото това е новата тенденция. Оттогава всяка нова двойка, която  обявява брачните си  отношения, получава  лесен псевдоним.
 Да се присъедини към лигата на двойка nicknaming  от индийската телевизия са  Sanaya Irani и Mohit Sehgal,  известни още като Monaya. Двамата наскоро са женени на плажа на Гоа, където е била сватбата им.
  Това беше на  25-ти януари, когато Sanaya Irani се обвърза с дългогодишния си приятел  и ко-актьор от шоуто "Miley Hum Tum Jab" - Mohit Сегал в Гоа. Въпреки че, Mohit е с няколко години по-млад, за  Sanaya  това никога не е било проблем. Феновете им ги наричат Monaya. Желаем  на младоженците чудесен живот напред.

# 28
Здравейте и от мен.Рядко се включвам но пък за това ви чета с радост и се информирам.Продължавам да си качвам епизодите във фейсбук и за това не пиша тук.Само не мога да разбера защо vbox7 са блокирали някои от епизодите  newsm78?Браво за новата тема  newsm74

# 29
  • София
Скрит текст:
http://daily.bhaskar.com/news/ENT-CELE-sanaya-irani-and-mohit-se … -5233447-PHO.html    О БОЖЕЕЕЕ СРАВНЯВАТ МОХИТ С БРАД ПИТ  smile3532  БОЖКЕЕЕЕЕ  Joy Joy  МОХИТ И БРАД ПИТ  Joy Joy  МОХИТ Е НА СВЕТЛИННО РАЗСТОЯНИЕ ОТ БРАД / не че и той много ми допада но определено е по добре / Joy 
Бърз превод:
След  като Брад Пит и Анджелина Джоли станаха Бранджелина, отговорът на Bollywood  беше "Saifeena ',получено от  Сейф Али Хан и  Kareena Капур  , просто  имената са римувани, а и защото това е новата тенденция. Оттогава всяка нова двойка, която  обявява брачните си  отношения, получава  лесен псевдоним.
 Да се присъедини към лигата на двойка nicknaming  от индийската телевизия са  Sanaya Irani и Mohit Sehgal,  известни още като Monaya. Двамата наскоро са женени на плажа на Гоа, където е била сватбата им.
  Това беше на  25-ти януари, когато Sanaya Irani се обвърза с дългогодишния си приятел  и ко-актьор от шоуто "Miley Hum Tum Jab" - Mohit Сегал в Гоа. Въпреки че, Mohit е с няколко години по-млад, за  Sanaya  това никога не е било проблем. Феновете им ги наричат Monaya. Желаем  на младоженците чудесен живот напред.

Важното е забава да става  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт