Боя за коса - Вlond 39 - Клуб на блондинките

• 98 501
  • 788
  •   1
Отговори
# 30
Lady Brinne, alex.viki, благодаря ви  bouquet

# 31
Клуб на Блондинките  Joy Joy
Между другото, в София има един салон, които е специално за блоднинките . Нещо като част от политиката.  Може да не си тръгнеш баш блондинка, но със сигурност с поне с по един тон по-светъл отколкото си отишла  Simple Smile

# 32
От преди минути, новият цвят на Златка:
Скрит текст:

# 33
  • Чукарландия
Много е хубав! Харесва ми. Peace

# 34
Според мен много бързо ще се отмие,  Tired

# 35
А ето и от други ъгли:
Скрит текст:

# 36
Какъв е номера на боята?

# 37
Изпуснала съм ви.
Утре ще ходя да се боядисвам и са пуснали някакъв нов цвят на Кюн, та май с него ще опитам да видим какво ще се получи. Ще споделя резултат, ако постигнем някаква промяна.

# 38
  • В полите на Пирин планина
На мен пък такива измислени, изкуствени нюанси изобщо не ми харесват. Предпочитам нещо, което имитира естествен цвят.  Peace

# 39
  • Чукарландия
А ето и от други ъгли:
Скрит текст:

Страхотно розово-русо! Прекрасен цвят! Сега и ако разбера, как да го постигна в домашни условия! Mr. Green
Точно това му е красивото - че не е като естествен (жълтите, жълтеникавите и жълтеещите тонове въобще не харесвам), различен, запомнящ се! Heart Eyes

# 40
  • Пловдив
А ето и от други ъгли:
Скрит текст:

Страхотно розово-русо! Прекрасен цвят! Сега и ако разбера, как да го постигна в домашни условия! Mr. Green
Точно това му е красивото - че не е като естествен (жълтите, жълтеникавите и жълтеещите тонове въобще не харесвам), различен, запомнящ се! Heart Eyes

Това не е ли новия цвят на Keune - 9.15 - Махагоново русо?  newsm78

# 41
  • Чукарландия
А ето и от други ъгли:
Скрит текст:

Това не е ли новия цвят на Keune - 9.15 - Махагоново русо?  newsm78

Незная. Има ли някъде онлайн каталог на боите Кюн? Къде можем да видим тези нови цветове? Hug

# 42
  • София
На мен на Хилари Дъф розовото ми хареса:
http://cdn-img.instyle.com/sites/default/files/styles/684xflex/p … jpg?itok=8F9b9M4g

# 43
  • Чукарландия

Това е по-кичуресто. Mr. Green
На Златка е равномерен, преливащ цвят.

# 44
  • Пловдив
BBeLLa,     http://www.keune.uk.com/tintacolor ,   като знаем и златисто-медната основа на Златка...

Всичко все пак е в сферата на моите предположения. Търсих онзи ден някакви цветове и тези нюанси ми направиха впечатление, и я запомних тази девятка, за да попитам моята фризьорка  за нея когато я посетя.

Общи условия

Активация на акаунт