Боя за коса - Вlond 39 - Клуб на блондинките

• 97 395
  • 788
  •   1
Отговори
# 15
Сис много хубав цвят се е получил  Peace

# 16
Здравейте, понеже преди няколко дни ми хрумна, че е крайно време да се видя и руса, имам въпрос.  Grinning Косата ми по принцип е боядисана в цвят еспресо с безамонячна мус боя преди около 2 месеца и вече е почти отмита (веднъж само съм я боядисвала, тоест няма наслагване на тъмно кафявото) и сега искам да я изсветля значително и по-конкретно да получа такъв цвят .
През какви процедури трябва да премина за него и ще се наложи ли обезцветяване, блондор и т.н.? Може би е глупав въпроса, но никога не ми е хрумвало да се правя руса и ми е Тъмна Индия в момента, а много го искам ooooh!
И за този цвят, горе-долу към някоя боя да ме насочите, марка, нюанс?  Hug
П.П - а, и пропуснах да уточня, че естественият ми цвят също е леко русоляв, може би около 2-3 тона по-тъмно от това.

# 17
Колкото и да си мсилиш че боята ти е измита, при едно нанасяне на светла боя ще видиш колко червен или оранжев пигмент ще се прояви. Според мен снимката е на коса 9 или 10 и ми се струва че е на кичури. Косата в основата долу стои тъмна. Бих ти казала да си направиш кичури през няколко месеца и да изчакаш с цялостното боядисване за след това. Ако ще правиш цяла коса според мен ще ти е нужно обезцветяване. Може и да е някакъв вид омбре, не знам, но по краищата косата ми се струва доста тъмна. Внимавай ако решиши да си правиш експерименти сама да не се боядисаш с някоя боя и да се окажеш със светли корени и тъмна коса надолу, където боята може би няма да хване почти никак.

# 18
На мен също ми изглежда, че е на кичури, затова те съветвам и ти да пробваш - може би с шапка и много. Не съм ползвала досега безамонячна боя, но като съм ползвала обикновена (уж измита), винаги резултатът е бил оранжево. Затова задължително на фризьор.

Сега се сетих, че веднъж цветът ми беше подобен като на снимката, след като използвах боя за коса Лореал Преференс номер 03, но косата ми отдолу беше тъмно кестенява.

# 19
Благодаря за отговорите. Да, при фризьор ще го направя и мисля да е най-малко след 2 месеца. Мисля да пробвам с витамин Ц да махна колкото се може повече от боята. А между другото, като казахте кичури ме подсетихте за сомбре-то. Може би ще си направя нещо такова на първо време.

# 20
Мерси за темата. bouquet

Боядисвам се с Garnier Color Sensation № 111 и се получава златисто русо. Искам да стане по-пепелява. Тониращ балсам ли да ползвам и какъв?

# 21
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Престиж силвър-тониращ балсам

# 22
  • София
Взех си Гарние 9.13, обаче почти не успях да помръдна от стария ми цвят.  Sad
И стана доста рижаво.
Май ще си взема професионална боя.

# 23
  • В полите на Пирин планина
Взех си Гарние 9.13, обаче почти не успях да помръдна от стария ми цвят.  Sad
И стана доста рижаво.
Май ще си взема професионална боя.

Уф. гадно.  Crossing Arms

Пробвай да изсветлиш с маска с Вит.С. Обаче ще ти свали боята  newsm78

# 24
Здравейте,
в салона, в който ходя ме боядисват с Ревлон 8.2 русо перлено, но в корените ме боядисват с розово (то е като добавка на капки) за да не ми жълтеят корените впоследствие. Искам да попитам дали знаете някоя друга боя за розово в корените (подходящо за 8-ца ). Сега цветът ми е такъв ---> http://prikachi.com/images.php?images/279/8607279P.jpg

# 25
Здравейте,
в салона, в който ходя ме боядисват с Ревлон 8.2 русо перлено, но в корените ме боядисват с розово (то е като добавка на капки) за да не ми жълтеят корените впоследствие. Искам да попитам дали знаете някоя друга боя за розово в корените (подходящо за 8-ца ). Сега цветът ми е такъв ---> http://prikachi.com/images.php?images/279/8607279P.jpg

От тази светлина и тази снимка, трябва да хвърлям карти Таро, за цвета.  Laughing

# 26
Здравейте,

От тази светлина и тази снимка, трябва да хвърлям карти Таро, за цвета.  Laughing
Цветът е като старо злато  Peace

# 27
На снимката прилича по-скоро на сребро. Peace

# 28
Здравейте, дами 😊 Някоя ползвала ли е Лакме Хрома? 10.17 дали изсветлява добре?

# 29
Здравейте, дами 😊 Някоя ползвала ли е Лакме Хрома? 10.17 дали изсветлява добре?
Това ми е "летният" цвят. При мен 10/17 се справя добре, с уговорката, че основата ми е светла - пепелива осмица. Цветът в корените и по дължините е равномерен и най-най-важното боята се справя  перфектно с упорития ми червен пигмент. Използвам с оксидант 50/50 5.4%/8.4%.

Общи условия

Активация на акаунт