Боя за коса - Вlond 39 - Клуб на блондинките

• 97 473
  • 788
  •   1
Отговори
# 690
  • Europe
О не, adelinda. Това е съвсем изкуствено розово, като на детска кукла, но ти благодаря все пак. Твоето е готино за тинейджърка, не че съм престаряла, но аз търся нещо като това http://freezonebg.com/wp-content/uploads/2016/02/rozovo-466x500.jpg. Като русото може даже да надделява с една идея над ягодовото, т.е ягодовото да е малко по-убито, по-прикрито от русото.

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 23:08 от aleina

# 691
Аз също бях ползвала виолетово русо на Лакме,но не бях доволна въобще..за розово-златно русо най-добра беше на Гарниер,имаха точно този нюанс и стоеше страхотно,но я спряха от производство.Моята фризьорка ми добавяше съвсем малко червена боя към русата боя при боядисване и ставаше много нежно розово,в никакъв случай натрапчиво,но след 3-4 измивания се отмиваше.Друг вариант в домашни условия е да си сложиш малко тониращ балсам на Престиж цвят вишна,размит с маска или балсам,стои се много малко,хваща за минути

# 692
  • Europe
Аз също бях ползвала виолетово русо на Лакме,но не бях доволна въобще..за розово-златно русо най-добра беше на Гарниер,имаха точно този нюанс и стоеше страхотно,но я спряха от производство.Моята фризьорка ми добавяше съвсем малко червена боя към русата боя при боядисване и ставаше много нежно розово,в никакъв случай натрапчиво,но след 3-4 измивания се отмиваше.Друг вариант в домашни условия е да си сложиш малко тониращ балсам на Престиж цвят вишна,размит с маска или балсам,стои се много малко,хваща за минути

А балсамчето на Престиж отмива ли се бързо, ако евентуално не ми хареса?

# 693

Момичета помагайте Simple Smile На горната снимка е моята коса, а на долната желаният цвят. Много съм близо, но все нещо не ми достига. Какво ми липсва...повече златно, повече русо, по-силен оксидант, какво мислите?
Боядисвам се в салон и ми смесват бои, сега мисля да опитам макадамия 9.34

Някакви предложения?
Мерси

# 694
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

А балсамчето на Престиж отмива ли се бързо, ако евентуално не ми хареса?
Балсама се отмива по-бързо от боята,там липсват агресивните съставки.

# 695

Момичета помагайте Simple Smile На горната снимка е моята коса, а на долната желаният цвят. Много съм близо, но все нещо не ми достига. Какво ми липсва...повече златно, повече русо, по-силен оксидант, какво мислите?

Някакви предложения?
Мерси

Блясъка на косата, прическа и фотошоп. Иначе цвета го виждам същия.

# 696
  • Чукарландия
Скрит текст:

Някакви предложения?
Мерси

Блясъка на косата, прическа и фотошоп. Иначе цвета го виждам същия.

+1. Peace

# 697
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз не намирам разлика.

# 698
И аз не намирам разлика.
И аз съм на това мнение  Peace

# 699
Благодаря, и фризьорката ме убеждава, че е същият и да не гледам снимки, защото там има светлини и обработка, но на мен моят цвят все някак по-кафеникав и не достатъчно златист ми изглежда.

# 700
  • В полите на Пирин планина
Благодаря, и фризьорката ме убеждава, че е същият и да не гледам снимки, защото там има светлини и обработка, но на мен моят цвят все някак по-кафеникав и не достатъчно златист ми изглежда.

Тогава може леко да я изсветлиш - да кажем с половин тон.

# 701

Според мен и направи глос ли как се казваше, че нямаш блясък никакъв. Подрежи и краищата и тогава вече на следващото боядисване кажи малко по-светла да е.

# 702
Не съм ползвала светкавица и затова е такава без блясък. Но и като цяло ми е с много дебел и груб косъм и наистина не е от най-бляскавите. Ще опитам 9.34 на макадамия следващия път и цяло боядисване. Много ви благодаря за вниманието.

# 703
  • София
Офф момичета последните ви постове и двете снимки ми дадоха отново тема за размисъл.
Аделина какво значи глос, с какво помага за блясъка?
От година редовно се боядисвам, да не говорим че използвам и преса много, и така хем искам да съм по светла, хем изправена, хем ми се иска да имам блясък, а май само естествените и нетретирани коси имат, аз до този извод стигнах. Та дайте идеи предложения как поддържате блясък на косата, като всъщност боядисваш ли се, особено изсветляването води до точно обратното. Реално аз се боядисвам не заради бели коси, а заради това че искам по-светла коса, да не съм толкова скучна Simple Smile И често се замислям за пускането на естествената ми коса, въпреки че вече май не я помня Simple Smile

# 704
Често боядисаните коси седят сухи и без блясък, но с поддръжка си има блясък. Малсените маски за много важни, но свалят от цвета, аз правя едно миене преди да се боядисам. Който иска здрава коса си прави маски. Правила съм и преди да започна да се боядисвам, правя и сега. Имаше нещо като боя, което се маже за блясък, една потребителка по-назад беше давала инфо. Също готови маски и балсами трябва да се ползват. Последно си взех от Зара, маска за боядисана коса, която се слага след боядисването, да неутрализира боята, да фиксира цвета. Не всички фризьори ги ползват. В готовите бои обикновено ги има.

Общи условия

Активация на акаунт