"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №4

• 59 850
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
На Стела няма ли кой да и каже да си изтъни малко веждите, прилича на първобитен човек.

# 31
след днешния епизод, айде още някой да каже че Боби не бил мутра ooooh!

# 32
Тоя и на мен ми е мн съмнителен, нещо ще се случи.

София мн дразни как все ръси акъл и забележки.

# 33
Тоя и на мен ми е мн съмнителен, нещо ще се случи.

София мн дразни как все ръси акъл и забележки.

Да, и на мен ми изглежда съмнителен. До колкото разбрах, май не е много добре с парите. Може нещо да се случи в тази връзка.

# 34
Гласувах за Рая,  Симона и Софи.

И да си оправят звука, че кънти направо, дори да усилвам нищо не се разбира.

Интересно ми е как ще реагира онзи охлюв Светлин.

# 35
За пореден път ще се възмутя от наглостта на Дани да се разхожда по една хавлийка из апартамент, където живее с две момичета и където е със статут на временно пребиваващ. Просто е изключително нахално и безочливо това...а и вратата така ще отваря  ooooh! момчето с цветята си беше абсолютно прав  Peace
Обаче пък ми хареса как се опъна на Боби, той пък за какъв се мисли  Sick , трябваше да си тръгне ли, какво ? Той какво е виновен, че Симона е мега нахална  Crossing Arms
Кражбата на парите на Коки и според мен беше организирана от купувача, дожаля ми и на мен. В тази връзка София много ме подразни - Коко е ядосан и разочарован, тя му вика " Не ми стой такъв на масата" или нещо от сорта...може ли чак пък капка човечност и съчувствие да не проявиш  Tired. Разбира се, Коко си е Коко - чу за почерпка и веднага му светна  Confused
Сабина напоследък и на мен ми харесва как се държи, хареса ми как я оправи оная малката нахалница  Peace.Ще ми се да се вземат с Марио  Blush, взех да ги харесвам като двойка.
За разлика от Галя и Дани - сега гледах кратко промо, в което Симона е у Галя и казва, че не вярва Галя да му е приятелка, същевременно Галя го целува показно  Sick Нея я харесвах, но това ѝ събиране с Дани ще ме накара да преосмисля колко е "печена"  Laughing
Иначе ми хареса Маргото как отряза Стела - първоначално ми се стори малко пресилено, но след това си викам - уж приятелка, а се усъмни веднага в нея и толкова време не ѝ се обади...даже ако Дани не ѝ беше казал да го направи, тя нямаше въобще да се сети  Confused Можеше и трябваше като разбра как стоят нещата, веднага да се извини  Peace

# 36
Звука е отвратителен.Направо се напрягам да чуя какво говорят,особено като започне Боби да говори нищо не му разбирам.По устните трябва да чета.
Симона е като муха на ла*но.Толкова нахална,не го остави тоя Дани.Супер нагла пикла,не се намери кой да й забуче 2 шамара.Много ме издразни и поведението й към Сабина.Ама Сабинчето ми се струва ,че и тя има нещо към Марио.От него такава пълна промяна изведнъж не съм очаквала.
Рая и тя много важна стана,взе адски да ме дразни.Сега пък Дани й е виновен.Иначе ми хареса какъв номер врътна на противната Диди.В промото даваха ,че Диди я уволнява.Светльо къде се затри в Австралия...май ще изчезнат и те от сериала.
Кокиии пълен неудачник.И физиономията я докарва на такъв ,много ми е анти.Преди ме дразнеше ,сега вече не мога да го гледам.На мен ми се струва,че беше умишлен грабежа от този ,който даде парите.
Галя и Дани грам не са ми интересни.Не знам защо пък точно тях двамата се опитват да направят двойка.

# 37
Съгласна съм, че Стела още като разбра кой е откраднал парите трябваше да звънне на Марго и да се извини. От туткане или просто защото не се е сетила, загуби приятелка. При това единствената, която имаше.
Новият и на мен ми е съмнителен. Отначало реших, че е някой авер от мутренските години на Боби. Такъв вид има. София става все по-критикуваща, досадна и намусена.
Почти съм сигурна, че обирът е организиран от въпросния шеф, дето плати на Коки. Ама и това момче...образът му става прекалено абсурден. Лоши неща му се случват, вечно е без работа, с момичетата не му върви, нищо не му е в ред. И същевременно нищо не приема сериозно, минава му точно за няколко минути или ако някой предложи поредният купон.
Сабина и Марио са ми симпатични вече. Интересно Марио колко ще чака Сабинчето да склони...засега добре се справя.

# 38
  • Пловдив
Светльо какво прави в чужбина? Не разбрах в Австрия или Австралия . Тя Рая изпрати ли му клипа или само го записа? Как ли ще реагира той? А Диди просто е... ужасна, както и приятелите й.
За Симона - по- нахално същество не съм срещала.
Кокито - голям калитко е.
На този новия не му е чиста работата, но какво ли ще стане...

# 39
Аз разбрах, че Светльо е в Австрия. Относно клипа, мисля, че го прати Рая. Предполагам ще разберем в новия епизод.
Диди и компания са ми по-анти и от Симона. Противни, нахални и със самочувствие до небето. Диди не ми харесва никак и визуално, не заради отрицателната й роля.

# 40
И аз не разбрах прати ли клипа?Как ли ще реагира Светльо като разбере ,че сестра му уволнява Рая?Не стана ясно всичко приключи ли между Рая и Светльо...
Тоя детектив какво стана с него ?Много ей такива неяснотийки има.
И на мен  новия ми е много съмнителен.Ще направи някоя поразия и той.Може да налети на Симончето и тя вече да си седне на г*за  newsm78

# 41
Рая изпрати клипа, дадоха как го праща по вайбър  Mr. Green

А и мен много ме подразни това с разхождането на Дани по хавлия?! Това е толкова просташко, наистина като в някакъв бардак.

# 42
За разлика от Галя и Дани - сега гледах кратко промо, в което Симона е у Галя и казва, че не вярва Галя да му е приятелка, същевременно Галя го целува показно  Sick Нея я харесвах, но това ѝ събиране с Дани ще ме накара да преосмисля колко е "печена"  Laughing
Това, че Галя го целува пред Симона не означава, че са заедно, а че е успяла да изиграе един хубав театър пред малката пикла, с който се опитва да помогне на Дани да се отърве от нея Peace

Видя се как Рая праща снимки във Вайбър, вероятно и клипа е пратила Peace
На мен ми е интересно как ще реагира Светлин на това?
Вероятно ще се скара с Диди, а тя от своя страна ще започне да обяснява как наистина е виновна, но видиш ли Мики се опитала да ги спре Whistling Така и така гледа да й спечели точки отвсякъде.

# 43
  • Gotham City
Като Галя целува Дани и Рая ги вижда

http://vbox7.com/play:6d697679ce

# 44
Това промо не съм го гледала  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт