"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №4

• 59 853
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • ГО
А и мен много ме подразни това с разхождането на Дани по хавлия?! Това е толкова просташко, наистина като в някакъв бардак.
Същото е, както Галя се разхожда по пижамка пред Дани. Еднакви са си.
Никакъв свян, че в къщата й има мъж, с който нямат интимни отношения. Тя и Рая се разхождаше пред  Марио по нощница, пък после се оплакваше, че й налитал.
Всичко е толкова абсурдно, че....

# 46
Дани прекалява с това разхождане само с кърпа около кръста. Ясно, демонстрира тяло. Но и вратата почна да отваря полугол в чужд дом. И после се извинява на Галя, че момчето си отиде. И разправя, че него мъжете все го вземали за нечие гадже и съсипвал връзките на приятелките си.

# 47
Рая, какво? Сега ще започне да ревнува и да се цупи, за това че съквартирантите й си имат някакви отношения? И то при все, че тя сама каза на Галя, че няма нищо против ... hahaha

# 48
Това, че Галя го целува пред Симона не означава, че са заедно, а че е успяла да изиграе един хубав театър пред малката пикла, с който се опитва да помогне на Дани да се отърве от нея Peace
Така е, но като нищо сценаристите ще го използват за начало на взаимоотношения м/у тях, това имах впредвид  Wink Blush

# 49
Рая е голям бурсук, все нацупено говори и  все някой друг ѝ е виновен...

# 50
  • I Love You 3000
Здравейте момичета,
 Реших да се запиша в темата с едно предположение за този новия. Защо си мисля, че този може да излезе бащата на Симонка. Нали майката ще идва на вечеря и ми се струва, че там ще го види и ще се сети. Странно предположение е , знам. Но нещо, тъкмо си виках , къде се изгуби тая жена. Сега пък и тоя се появи от онези години. Един гузен ми изглежда. И къде е бил толкова години. Мисля, че сценарно така са го замислили. Все някак трябва да сдобрят Боби и Дани., а и Софчето трябва да се развихри като великата утешителка. Въпреки, че имам ли такава утешителка по- добре да се гръмна.

# 51
Рая, какво? Сега ще започне да ревнува и да се цупи, за това че съквартирантите й си имат някакви отношения? И то при все, че тя сама каза на Галя, че няма нищо против ... hahaha

Точно така ще направи. Уволнена е, сварва ги да се целуват и отново ще е Геновева.  Mr. Green
А си личи, че е театър, защото на края на целувката тя го пуска и застава в поза Р.  Whistling

Не знам обаче Симона на кой говори да й помогне с майка й. Сигурно на Сабина, няма на кой друг. Моли й се да не казва, че Симона е неблагодарна мързелива ненормална преследвачка на Дани.  Joy

# 52
  • Варна
Здравейте момичета,
 Реших да се запиша в темата с едно предположение за този новия. Защо си мисля, че този може да излезе бащата на Симонка. Нали майката ще идва на вечеря и ми се струва, че там ще го види и ще се сети. Странно предположение е , знам. Но нещо, тъкмо си виках , къде се изгуби тая жена. Сега пък и тоя се появи от онези години. Един гузен ми изглежда. И къде е бил толкова години. Мисля, че сценарно така са го замислили. Все някак трябва да сдобрят Боби и Дани., а и Софчето трябва да се развихри като великата утешителка. Въпреки, че имам ли такава утешителка по- добре да се гръмна.

Според мен тоя новият ще извърти номер на Боби с автомовката отсреща сервиза... Или ще му я вземе под носа, или ще предложи услугите си за посредник и ще избяга с парите. Нещо ще се извърти там...
Образа на Софчето малко като от идийски сериал - на всяка манджа мерудия значи! На всички акъл дава и винаги тя знае най-добре!
Дани... Дани си е Дани! Ако не е по хавлия, ще е по боксерки или разкъсана риза - малко ревю, тяло да покаже...

# 53
Онзи разкъсан разпарчатосан потник/риза и лентата за коса. Класическият му вид.  hahaha
Най-вероятно точно с автомивката ще го завъртят, защото много се заинтересува като каза София в промото "Какво стана с автомивката?"  Twisted Evil

# 54
Според мен и с апартамента, и с автомивката нещо ще се опита да го прецака, защото като влезе питаше колко квадрата е. Thinking

# 55
  • Варна
Според мен и с апартамента, и с автомивката нещо ще се опита да го прецака, защото като влезе питаше колко квадрата е. Thinking
Още като влезе и веднага "Аз съм зле, а Боби прави пари!". Ей това завистта е голямо зелено чудовище!  Naughty

# 56
Каза, че Боби правел пари, той добро впечатление или нещо от тоя род. Преди това обясняваше, че е зле с парите. И според мен ще го прецака, язък му за прякора.

# 57
Боби ме дразни много, изживява се като някакъв "шеф" на всички. Много ме издразни, че снощи пак налетя на бой на Дани в клуба. Какво той определя кой къде да ходи ли? Смешник. Кой му е виновен, че не може да си усмири разнонената дъщеричка?!?

Дани пък защо все ходи гол не е ясно. Глупаво се получи с Галя, но пък мъжът , с когото тя щеше да излиза ми се стори голям сухар. Mr. Green

Хареса ми постъпката на Рая снощи. newsm10

И все повече започвам да харесвам Марио и Сабина!

# 58
Най - вероятно, защото Рая мн ме дразни, но Диди ми е симпатична.

Аз мисля, че този новия може да се свали със Софи и Боби да ревнува.

А Данито още малко дибидюс ще почне да се разхожда.

# 59
 Новопоявилият се приятел на Бобко може да прави всичко друго, но не и добро впечатление, особено с този вид на добре рендосан пандизчия..... . Laughing А и появата на този субект ме накара да гледам с други очи на Боби, тутакси ми заприлича пак на мутра. Не знам той защо толкова му се зарадва, но когато си променил живота си в положителна посока и някоя такава сянка от миналото изскочи отново, не мисля, че е особен повод за радост.

В анкетата гласувах за София, Симона и Сабина. Първите две са особено неприятни и дразнещи, Сабина  - не колкото тях, но предполагам, че самата изпълнителка на ролята продължава да ми е особено антипатична.

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 15:24 от Mesmunda

Общи условия

Активация на акаунт