"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №4

• 59 856
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Аз пък мисля, че Рая можеше да измисли нещо по-умно за отмъщение. Светлин надали ще остане очарован, когато разбере, че заради нея сестра му е била отведена в ареста. Семейството си е семейство и кръвта си е кръв, нееднократно беше показано, че братът и сестрата са близки помежду си. Не знам какво си мисли Рая, че може да постигне, опитвайки се да го настрои против собствената му сестра. Да не говорим, че не виждам как този акт на "отмъщение" касае причината, поради която двамата са скарани. Да, тя живее с бившия си, да - не му е казала, да - и той не е прав да прави такъв проблем от това, при положение, че самият той се вижда постоянно с бившата си, но как, питам аз, този проблем ще бъде решен в следствие на един арест... newsm78

# 61
Аз също като Галя, не разбрах колко са близки с господина с цветята, няма да търпя някой да ме пита кой живее  в моя апартамент по този начин. Ако ще и чисто гол да излезе от там - може и брат да ми е, може и вуйчо да е - всякакъв може да е.
Рая трябваше да бъде честна и мн по-рано да разкаже какво се е случило. Колкото повече отлагаме толкова по-зле става.

# 62
Аз пък не разбирам защо повечето харесват Боби. 40 годишен мъж живее с 18-22 годишни, излиза и купонясва с тях, няма сериозна връзка. Дали защото не може да се задържи с никоя или просто го устройва днес с тая, утре с някоя друга. Като ходеше с Валя най-безцеремонно се натискаше с нея пред дъщеря си и я водеше към спалнята. Пък после не може да се оправи със Симона. Личният пример е най-важен.

# 63
  • Cyberspace
Аз пък мисля, че Рая можеше да измисли нещо по-умно за отмъщение. Светлин надали ще остане очарован, когато разбере, че заради нея сестра му е била отведена в ареста. Семейството си е семейство и кръвта си е кръв, нееднократно беше показано, че братът и сестрата са близки помежду си. Не знам какво си мисли Рая, че може да постигне, опитвайки се да го настрои против собствената му сестра. Да не говорим, че не виждам как този акт на "отмъщение" касае причината, поради която двамата са скарани. Да, тя живее с бившия си, да - не му е казала, да - и той не е прав да прави такъв проблем от това, при положение, че самият той се вижда постоянно с бившата си, но как, питам аз, този проблем ще бъде решен в следствие на един арест... newsm78

Съгласна съм изцяло с това  Peace Даже мислих, че съм писала снощи почти същия пост, но явно съм пропуснала  Laughing

# 64
да бе то така си зарязваш успешен бизнес и хукваш на майната си и няма и на кой да го дадеш та търсиш по улиците Joy

# 65
Нищо не се чува от разговора между Боби и рецидивиста. Че и Сабина се опитва да вкара в схемата.
Рая няма угодия. Първо рева, че Светлин я е зарязал, а сега тъгува, че с Дани са само приятели.

# 66
Много аматьорски заснети епизоди-сценарият куца, звукът липсва...

# 67
Хареса ми как Светлин постави сестра си на мястото й.
Харесва ми и че Дани за първи път в този сериал се прояви като истински мъжкар - браво!
Тоя новия ме дразни много ... А Боби до сега не са го показвали в светлината, в която го показват в днешния епизод. Сценаристите пак претупаха нещата Whistling

Едит: Ааа и субтитри започнаха да ни пускат Laughing

# 68
абе само мен ли ме дразни да дават как се пуши в заведение и се нарушава забраната.... Имам предвид Боби в заведението на Сабина.

# 69
Тоя ще им събере спестяванията на всички квартиранти и ще духне, да се надяваме Софи да му надуши намеренията...

# 70
абе само мен ли ме дразни да дават как се пуши в заведение и се нарушава забраната.... Имам предвид Боби в заведението на Сабина.
Заведението е открито. Пушенето е позволено.

# 71
  • Gotham City
Тоя ще им събере спестяванията на всички квартиранти и ще духне, да се надяваме Софи да му надуши намеренията...

100%

Звука от ден на ден по-зле става.

Райчето всички за нея ли си ги иска?!

# 72
  • Cyberspace
Едит: Ааа и субтитри започнаха да ни пускат Laughing

Шпионират ни, да знаете  Joy Оплакахме се от звука и...

Този пич, новият, ще ги завлече почти всички с пари. Как пък никой от тях не се усеща???

Рая пак недоволна, както обикновено  Mr. Green

# 73
  • Sofia
забраната отдавна не се спазва,нито пък глобяват smile3546

# 74
  • Gotham City
Само да вметна, когато Светльо вдигна на ръце Рая, чорапите и бяха черни отдолу  Sick

Общи условия

Активация на акаунт