"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №4

• 59 890
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • Gotham City
Значи познах че така ще стане,само с разликата че мислех че Светлин ще дочуе някой разговор,а то Рая,но съм била близо и естествено после извинението към нея.Радвам се за тях Simple Smile

Да, само дето трябваше и Дани да ходи да му казва, че нямат общо към днешна дата, явно за него думата на Рая не е достатъчна.

Аз мисля, че Софи ще каже на Боби разбира се, но той няма да и повярва

# 91
Аз мисля, че Софи ще каже на Боби разбира се, но той няма да и повярва
И аз така мисля, че ще стане и аверчето му ще изчезне с парите на всички.
А този мазник, как ги напи и разпита всички имат ли заделени пари и прочее. И какво излиза, че истинските приятели не са вече истински.

# 92
Със сигурност Софи ще му каже, какво е чула, а той ще я пренебрегне за пореден път.
Ей сега ще има да си блъска главата ... Проблем с майката на Симона, проблем с тоя, което автоматично създава и проблем между съквартирантите и в работата му.
А Коки от къде ще изкара 300лв. за тази маса, че гледам ще я замъква в апартамента довечера Thinking

# 93
Хехе добре направиха със субтитрите ! Дано да остане традиция и за напред, че от разговора между Боби и Дани в предишния епизод нищо не разбрах.

Рая е  Sick Много противна, много! Дори когато се радва (в редките такива моменти) всъщност е много превзета, няма истинска радост, иначе в 99% мрънка и някой нещо ѝ е направил, недоволства, чупи стойки. Много противно същество!

# 94
  • Gotham City
Аз и в разговора между Боби и Андрей снощи нищичко не чух.
Тези дни гледаме в спалнята на аналогова и ми направи впечатление, че звука е по-зле, на цифровата го нямаме този проблем

# 95
  • ГО
София ще каже на Боби, ама той няма да й повярва и ще изгорят всички с парите.
Другото е да му направят капан, ама ме съмнява, предвид, колко Боби е обсебен от Андрей.
Светльо се събра с Рая, ама ми се струва, че не е както в началото. Малко дръпнат си остана.
Евала на Сабина! Хахаха, как рекна всичко за Симончето. Може да не е най-правилната постъпка, ама Симончето трябваше да си затваря устата (и краката). Изобщо не заслужаваше Сабина да я прикрива.
Сега очаквам ответен удар. Предполагам, че ще каже на шефката за Сабина и Марио.

# 96
  • Пловдив
Че то все още нищо няма между Сабина и Марио.

При нас и на цифровата е гаден записа за жалост.

# 97
  • ГО
Нямат, ама ако каже на шефката, че имат, върви се обяснявай, че нямаш сестра.

# 98
Събина само "порти" съквартирантите си- първо Коко,сега Симона... ooooh!

# 99
  • ГО
Не я защитавам, ама за Коко си беше неволно.

# 100
  • Gotham City
Събина само "порти" съквартирантите си- първо Коко,сега Симона... ooooh!

За Коко беше неволно, а за Симона..хм, все едно не си го заслужи. Първо спа с бившия и, после се държеше с нея все едно и е длъжна с нещо, после и наглееше, после я заплашваше и накрая "Моля те Сабинаааааааааааа"

# 101
Много ми хареса постъпката на Дани да говори със Светлин.
Учудвам се, че Светлин не се ядоса много на Рая, че е викнала полиция.

И аз мисля, че Боби няма да повярва на Софи.

Аз на мястото на Сабина щях да уволня Симона. Шефката й няма право да се меси с Марио ли е или не, а и още не са заедно.

# 102
Аз на мястото на Сабина щях да уволня Симона. Шефката й няма право да се меси с Марио ли е или не, а и още не са заедно.

Не забравяй, че Марио беше безплатното жиголо на шефката им Peace
Освен това Сабина стана управител точно заради това поведение на Марио. И предвид факта, че същия вече 2 пъти отказва на шефката си е напълно нормално тя да си го изкара на тази, заради която се случва Peace

# 103
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
http://vbox7.com/play:7852467e7b?pos=src
В това промо за довечера става ясно, че някой се обажда на Боби и му казва да не дават никакви пари...
А Коко няма да го коментирам. Толкова ме дразни в последните серии, че не е истина. Симонка заслужава да си я прибере майка й, но едва ли ще стане точно така. Все пак има развитие при нея в по-положителна посока. Но си мисля, че се дължи по-скоро на влюбването й в Дани, а не толкова на това, че живее с баща си в момента. Скоро предполагам, че ще си покаже рогата по нейния си начин....

# 104
  • Gotham City
Леле довечера ще е екшън

Общи условия

Активация на акаунт