ФЕВРУАРСКОТО ЧОВЕЧЕ ПРОЛЕТТА ПОСРЕЩА ВЕЧЕ

• 12 321
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
  • На небето
Виждала съм наколенки на Камера в квартаното детско магазинче. ПРедполагам,  че  ги има на повече места просто не си обърнала внимание.
Някой може ли да ми каже как им вървят цените? С лепки ли са? И как изглеждат?

# 61
ei Tinka sega vizdam che ti i maja ti ste se ozenili predi nas Simple Smile stoto si mislih che nie sme veterani ama imalo i po ot nas Wink nie liatoto sta pravim 5 godini. Po tozi povod vie biahte li organizirali ili izmislili nesto specialno?

# 62
Здравейте,момичета!Наколенките ни струват 6.50лв. и са точно на Камера.Не са с лепенки,а се "обуват" в крачето,имаше сини и розови.Също съм виждала и наколенки с лепенки в едно квартално магазинче,но незнам колко са читави,защото винаги има вероятност детето да не ги иска и да си ги маха или въпреки че са стегнати при дива игра,да се разместват,но определено с тях сме по добре.Слагам й ги под дънките,не върху самото коляно,а малко под него.

# 63
  • На небето
ei Tinka sega vizdam che ti i maja ti ste se ozenili predi nas Simple Smile stoto si mislih che nie sme veterani ama imalo i po ot nas Wink nie liatoto sta pravim 5 godini. Po tozi povod vie biahte li organizirali ili izmislili nesto specialno?

Значи ние сме най рано оженилата се двойка.  Wink Ами да ти кажа с това зверче, ни беше трудно да направим нещо по специално и нищо не бяхме организирали, дори не помня как го празнувахме и дали го празнувахме.  newsm78 ooooh!
Вие ако измислите нещо специално свирни, мога др. година да се възползвам, дано да имам възможност. Преди да се роди Давид, ходихме на почивка за годишнината си, но сега нали сами си го гледаме и се съобразяваме с него.
Ianamama защо ги слагаш под колената, по ли предпазва крачетата така, ами ако е на бос крак, аз за лятото си мисля..., няма как да е под дрехите, но смятам да му купя от сега и да му ги слагам под панталона или дънките за да свикне с тях и да не може да ги маха. А тези за които говориш, как се закрепват? Как така през крачето ги обуваш, като ластични ли са и от какъв плат са? А иначе цената звучи добре, ще му вземат такива, освен ако няма по качествени.
А някой знае ли дали мога някъде да ги видя как изглеждат в нета

# 64
Anaise,слагам ги така,защото малката предимно лази и така предпазвам по-голяма част от крачето,да ластични са,пъхам ги в крачето.Точно сега като се затопли,започнах да и ги слагам постоянно,когато е без чоропогащник.Не съм ги виждала в нета,за съжаление незнам и как да ги покажа,ако ги снимам.Самоука съм си и няма кой да ми покаже,инъче сигурно не е сложно.Виж направо в някой детски магазин.От месец искам да си сменя снимката на профила,но незнам как да си направя снимката нужния размер,казаха ми с Фотошоп,но аз нямам тази програма.

# 65

Значи ние сме най рано оженилата се двойка.  Wink
[/quote]
Как тъй най-рано оженилата се двойка бре, мен къде ме забравихте, ние с мъжо сме от 6 и половина години заедно Naughty

# 66
Аз щях да съм от тези омъжили се август 1999 ама... не съм. Май аз и nezistratieva щяхме да оспорваме първото място Wink

# 67
  • На небето

Как тъй най-рано оженилата се двойка бре, мен къде ме забравихте, ние с мъжо сме от 6 и половина години заедно Naughty
[/quote]

А Нези, вие сте се оженили 1г. преди нас, аз мислих, че сте се оженили по рано. Това е вярно ама вие имате 2 деца, не се броите.Wink Шегувам се. Пък и ние сме с по едно дете, цял рекорд е толкова години без да правим деца, като се има предвид, че хората раждат преди да се оженят.   Как си мила, как е Митко, оправи ли се или се оказаха зъбки?
На нас ни изби 1 кучешки тука за няколко дена открих че са му избили 3 зъби и бройката ни стана 11. Най сетне.
Ianamama наистина ще ги разгледам дано си струват. За снимките, аз ги правя на Корел Дроу и така ги публикувам в страницата и след това ги слагам на сайта с профила ми.

Последна редакция: вт, 18 апр 2006, 20:16 от Tinka79

# 68

А Нези, вие сте се оженили 1г. преди нас, аз мислих, че сте се оженили по рано. Това е вярно ама вие имате 2 деца, не се броите.Wink Шегувам се. Пък и ние сме с по едно дете, цял рекорд е толкова години без да правим деца, като се има предвид, че хората раждат преди да се оженят.   Как си мила, как е Митко, оправи ли се или се оказаха зъбки?
На нас ни изби 1 кучешки тука за няколко дена открих че са му избили 3 зъби и бройката ни стана 11. Най сетне.
Ianamama наистина ще ги разгледам дано си струват. За снимките, аз ги правя на Корел Дроу и така ги публикувам в страницата и след това ги слагам на сайта с профила ми.

[/quote]

а НАС КЪДЕ НИ ЗАБРАВИХТЕ.......

# 69
О,АМА ТО БИЛО ЗА СВАТБАТАААА......ИЗВИНЯВАЙТЕ
НИЕ ПРАЗНУВАМЕ ГОДИШНИНАТА ОТ СВАТБАТА И ТАЗИ ОТ ЗАПОЗНАНСТВОТО-ЗА МЕН СА ЕДНАКВО ВАЖНИ И ГИ ПОЧИТАМЕ

Последна редакция: вт, 18 апр 2006, 23:23 от Veselka

# 70
здравейте мамита, аз да ви питам като по-вещи Party прощапулника кога се прави, когато детето  вече нормално си ходи, или като прохожда newsm78 Дани вече ходи по няколко метра и все повече се пуска сам, най-накрая проходи и моето дебелаче:) та си мисля, другата събота, след великден да му правя прощапулник Joy
хехе вие какво мерите си браковете ли хахаа:) ние на 5 юни с моя мъж правим 2 г. брак, но пък на 24.03 направихме 10 години от както сме заедно... хъм... 10 г. брей как не се усещат Rolling Eyes
Това с наколенките е много добра идея, ще взема, хубаво е, че не са скъпи Laughing

Ta tazi godina iskame da otidem niakade...moze bi v BG, ako ne tuk to sas samolet v Garcia ili Turcia.......predlagate li takvoz nesto?
Абе аз го знаех, ама друго е "око да види - ръка да пипне" Mr. Green Аз толкова се въодушевих, че мислим септември със скъпия да направим една почивка в Мармарис или Фетие: пиши на лични какво искаш - ние основно Гърция правим, сега стартираме с Турция - а  за Гърция дори не ти трябва самолет:))

# 71
прощапулника кога се прави, когато детето  вече нормално си ходи, или като прохожда 

ние го направихме ,когато направи първите си самостоятелни метри  Grinning сам самичък ,без да пада извървя 2-3 метра и аз го гушнах / имах чувството ,че всеки момент ще падне и за го предотвратя Laughing иначе кой знае колко км. щеше да измине  Laughing/

# 72
Ние също направихме прощъпулника, когато Виктор направи първите си самостоятелни крачки.
Чувала съм, че така се прави-когато детето направи самичко първите крачки и се меси пита за да са му здрави крачетата да ходи, а не когато вече започне стабилно да ходи. То и затова му казват прощъпулник, защото се прави когато почне да щъка(прощъква) и питата се яде с мед за здраве.
Но в крайна сметка всеки си го прави различно, аз например реших че ще е по-добре в началото когато почна да крачи да я направя, отколкото после когато вече си ходи стабилно, безмислено е 

# 73
Бети,знам,че в събота не е хубаво да се прави.

а я кажете,как ще тича след питата човечето,ако не ходи стабилно?!

# 74
eee ново 20 ooooh! защо да не може събота? тогава ники не е на работа, а в неделя е... ако не я направим на 29... отива много напред във времето Cry а аз искам по скоро да я направим Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт