,дали да не давам прясно мляко,в кутиите дето е? 
Давам и пълномасленно краве мляко. Не и давам сок или сладки напитки, че напоследък не иска да си мие зъбите. Май и омръзна четката за зъби.
,дали да не давам прясно мляко,в кутиите дето е? 
Хич не мисля да и спирам яденето
Много добре си изглежда детето и ми е здравичка 
Стескайте палци , че направо съм пощуряла .... Едни такива мисли и чувства са ме налегнали и ми е едно гузно
Все едно ще я пращам в Кербала ...
Ама утре си зная, че като го оставя ще се наплача едно хубаво
, миличкото ми котенце как ли ще се чуства там?
Ама в края на краищата се успокоявам, защото знам, че там много добре ги гледат, пък и всички са ми познати, кат се почне от директорката, учителки(мед.сестри), лелички и др., така, че малко съм по-спокойна, ама все пак ще ми е много мъчно
...
, тея в болницата ми идва да ги
и затова утре(дай боже всичко да е наред) ще ни е първи ден. Първите три дена децата се взимат на обяд и после започват целодневно и аз затова съм си взела два дена отпуска да може да си го прибирам на обяд, пък и изобщо ако има нужда от нещо. Утре следобед живот и здраве ще ви разправям как е минало, че ужасно ми е притеснено дали ще се адаптира детето
Ходихме днеска и Далия изобщо не ни обърна внимание
Лелките направо останаха в шах
като я събляках да и сменям памперса беше доста неприятно одрана , явно от лелката
Коляното и също беше одрано и освен това памперса и висеше до коленете и бодито и беше само запасано а не закопчано
Напрваво не знам дали ще изтърпя да я давам. На нея и хареса ама на мене хич
Ще видим занапред ...

Коляното и също беше одрано и освен това памперса и висеше до коленете и бодито и беше само запасано а не закопчано