Частни детски градини - София (тема 10)

• 112 696
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
При нас тържеството беше много добре организирано. Децата си знаеха стихчетата и песните и на английски и на бг, децата са 3-4 годишни. Имаше някои, които ги беше срам, но с малко помощ от госпожата се получи Simple Smile

# 541
При нас не е имало неуредици с тържествата. Накои родители имат по-високи очаквания, все пак не сме в Народния театър, и реплики се забравят, и някой разплакан от срам и смущение актьор има, и на танца някой ще избърза, ако се вгледаме в тези неща, то всяко тържество ще е провал  Peace

# 542
  • София
Едва ли са Ви споделили от  Bright care , че нямат лиценз и че напълно незаконно имат уговорка с друга градина,  която им предоставя удостоверение за посещение на предучилищна група. Попитахте ли защо Ви карат да попълвате анкетни карти и не Ви ли смути, че искат толкова много лична информация за Вас - предполагам, не са преустановили  тази порочна практика. Присъствахте ли на урок на децата? Упранителката даде ли Ви да прочетете договора? Предполагам не! Замислете се защо на сайта им има толкова оскъдна информация. Попитахте ли персоналът дали има педагогическо образование? Не се подлъгвайте по хубавата къща (по - точно по двете къщи). Има градини с много по -добра материална база, при това с лиценз и с преподаватели педагози.
stefansky,
Ще споделиш ли въпросните градини?
Преки впечатления ли имаш от Beight care?
Това, че нямат лиценз не ме притеснява.
Важно е да гледат децата добре.

# 543
Едва ли са Ви споделили от  Bright care , че нямат лиценз и че напълно незаконно имат уговорка с друга градина,  която им предоставя удостоверение за посещение на предучилищна група. Попитахте ли защо Ви карат да попълвате анкетни карти и не Ви ли смути, че искат толкова много лична информация за Вас - предполагам, не са преустановили  тази порочна практика. Присъствахте ли на урок на децата? Упранителката даде ли Ви да прочетете договора? Предполагам не! Замислете се защо на сайта им има толкова оскъдна информация. Попитахте ли персоналът дали има педагогическо образование? Не се подлъгвайте по хубавата къща (по - точно по двете къщи). Има градини с много по -добра материална база, при това с лиценз и с преподаватели педагози.
stefansky,
Ще споделиш ли въпросните градини?
Преки впечатления ли имаш от Beight care?
Това, че нямат лиценз не ме притеснява.
Важно е да гледат децата добре.

Имам впечатление от посещението ми на градината през пролетта. Останах много разочарована от нещата, които споменах по - горе и не записах детето там. Не може да не им се признае, разбира се, добрата материална база, но тя далеч не е най - важното. Освен всичко друго, в красивата къща, в която се помещава градината беше много студено....
Посетете и други градини, които смея да твърдя имат много по - хубави учебни бази - например Тути, или Пикабу, или abc care Kindergarten - все градини с отлична репутация, с преподаване на английски език и следване на учебната програма на МОН (в  bright дори нямаха учебна програма, която да ми представят) и ще забележите сами разликите в нивото.

Поздрави!

# 544
Здравейте, нашата градина навършва 5 години. По този повод прави промоция - 20 % от таксата за новозаписани деца. Ако някой търси детска градина с добра материална база, изучаване на английски език и много добри постижения на децата. Групите са до 10 деца. Ако някой има въпроси може да пита.

# 545
  • София
Здравейте, нашата градина навършва 5 години. По този повод прави промоция - 20 % от таксата за новозаписани деца. Ако някой търси детска градина с добра материална база, изучаване на английски език и много добри постижения на децата. Групите са до 10 деца. Ако някой има въпроси може да пита.
Здравей,
Обучението само на английски ли е?

# 546
  • София
Здравей,

А как се казва градината?

# 547
Здравей,

Не, смесено.

# 548
  • София
Здравейте, нова съм в групата. Търсим градина за дъщеря ми за на пролет. Доста рових и търсех, но нещо не намирам достатъчно информация, затова реших да питам направо тук.
Живеем в Хаджи Димитър, мъжът ми работи в Бизнес парка и търсим нещо в околията на квартала или около/по пътя към Бизнес парка.

Имам от позната име за нова градина - Малки чудеса, но не мога да открия мнения в интернет за нея, явно защото е нова. Има няколко във фейсбук, но са такива суперлативи, че ми идват малко нереални. Другата, която колежка на мъжа ми е споменала е Аника, тя била много доволна, но пак не можах да намеря актуални мнения за нея.

Ще съм много благодарна, ако ми дадете някакви предложения.

# 549
  • София
Моля да споделите, ако имате преки впечатления за детската градина на вашето дете, дали децата биват извеждани навън за игра при време като това, което е тази седмица в София - т.е. дневни температури около - 10, -15 градуса и валящ снежец?

Ще бъда много благодарна, ако някой се отзове с отговор. Искам да си избера градина по този критерий.

Моите деца са в частна градина, в която се твърди, че децата биват извеждани при минусови температури, но добивам впечатления, че това не се случва. Винаги оправданието е, че навън е много студено.

# 550
Нашата градина извеждат децата всеки ден, освен в случаите на силен дъжд и вятър. Понеже е в близост до Борисовата градина, цял преди обед се търкалят на воля в снега.
Лятото позволяват да се носят тротинетки или колело и извеждат с тях децата.

# 551
  • Berlin
Мисля, че при нас тези дни не ги извеждат или поне моя не отговаря, когато го питам. Миналата седмица бяха извели най-малките, видях по снимките, понеже малкият не ходи тези дни. Но не мога да съм категорична по този въпрос в момента.

# 552
  • София
Мерси  bouquet

# 553
  • Пловдив/София
Ние не сме ходили тази седмица, но декември ги извеждаха на всякакво време (освен проливен дъжд), даже един път беше доста студено и влажно и дори аз не бих го извела, ате са излизали, изненадаха ме. В неприятно време само за 10-15 минути, "докато им почервенеят носовете" казва учителката Simple Smile)

# 554
Здравейте

моля за отзиви за ЧДГ Ерих Кестнер. Нямам възможност да прочета по-старите теми, така че ако вече е обсъждана моля да споделите в коя тема Simple Smile

Благодаря много на отзовалите се  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт