Частни детски градини - София (тема 10)

• 111 732
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
За Вълшебен Свят има доста изписано. Както положително, така и отрицателно... Преценката е ваша...

# 61
  • София
За Вълшебен Свят има доста изписано. Както положително, така и отрицателно... Преценката е ваша...

Може ли линк към някакви мнения? Аз не открих много, но явно не ползвам правилно търсачката.

# 62
  • гр.София кв.Драгалевци
Искам да попитам някой може ли да изкаже мнение за ЧДГ "Немо" имам в предвид по-скорошно мнение,благодаря предварително! Simple Smile

# 63
  • София

Може ли линк към някакви мнения? Аз не открих много, но явно не ползвам правилно търсачката.

Пишеш в google "Вълшебен свят" мнения и излизат линковете.

# 64
Здравейте.

Търся актуална информация и преки впечатления от ЧДГ Славейче на ул. Отец Паисий. По конкретно - отношение към децата, занимания, адаптация, допускане на болни. Става въпрос за мъник на година и половина.
Благодаря!

Голямата ми дъщеря ходеше в ЧДЯ Доверие, но в момента ни е доста далеко и търся алтернатива. Определено мога да кажа, че в Доверие всичко беше на 6 и сега летвата е високо вдигната.

# 65
Има ли деца, които са хиперактивни и ходят в частни градини? И как се отнасят с тях?

# 66
  • София
Въпросът е твърде общ. Със сигурност има такива деца, със сигурност на места с тях се отнасят адекватно, а на други - не.

# 67
Някой има ли мнение за детски градини Аника в Младост 4, Дворецът на щастливите деца в Младост 1 и Детски център Монтероси в Младост 2?

# 68
Здравейте, мили мами! Никога не съм писала във форума, но сега за пръв път  съм изправена пред изключително важния избор да намеря подходяща чдг за дъщеря ми. В това отношение вашите съвети бяха безкрайно полезни при селекцията на градините, поради което ви благодаря, че така всеотдайно отделяте време за форума , помагайки с опита си на много родители, които са тръгнали по вашия път. С две думи сведох избора си до 2 детски градини (след като обиколих двайсетина): Лапину в Драгалевци и Тути в Лозенец. Изчетох всичко, което има във форума за тези 2 градини, но ви моля за актуална информация, за да направя окончателен избор. Сърдечно благодаря!

# 69
Onna-bugeisha, Вашата информация беше една от най - изчерпателните и подробните и най -  добре ме ориентира. Разбрах , че и на Вас Лапину Ви е била  фаворит, но не разбрах в Лапину ли сте записали Вашето дете и можете ли да ми дадете информация от първо лице или имате само впечатление от посещението там? Благодаря!

# 70
  • София
Писах ви и на лични, ще го напиша и в темата: информацията ми за Лапину е много стара и вече, със сигурност, неактуална

# 71
нещо за Каса де банбини?

# 72
  • София
Искам да попитам някой може ли да изкаже мнение за ЧДГ "Немо" имам в предвид по-скорошно мнение,благодаря предварително! Simple Smile
Не се записахме в Немо. Ходили сме на оглед- не е лошо, стара къщичка, но поизчеткана с реновирани настилки, има помещения за игра на децата тип салон за физкултура, имат хубав двор. Имат музикален педагог- свири им на пиано и те пеят, рисуват, лепят ( както навсякъде).
Преди половин-една година излезе някакъв скандал, че не поръчват порция храна за всяко дете, а разделяли порциите. За мен това е възмутително. Ако трябва ще платя 10-20 лв. повече, но не и детето ми да стои гладно. Имах съмнения , че става дума за пързалка, но от градината бяха излязли с коментар, че така и така имало и злояди и отсъстващи деца и нямало смисъл... За мен това е показателно за отношението към децата  Peace Но все пак е минало време. Може учителките да са други, макар че в основата на отношението е управата на градината. тя трябва да следи за него..

# 73
нещо за Каса де банбини?
Аз подадох заявка за записване на моето дете там, през януари бях на информационна среща в градината и бях изключително впечатлена от базата, екипа, методиката, заниманията. Реално лични впечатления все още нямам, тъй като детето ми е още малко и живи здрави догодина трябва да постъпи, но заради проблема с местата трябва да се заяви от по-рано. Събрах мнения и информация от майки, чиито деца посещават градината в момента, мога да кажа все позитивни, които се припокриха и с това, което чух и видях на срещата. Можеш да прочетеш 58 стр. от групата Монтесори-мнения, а ако нещо конкретно те интересува и искаш да знаеш, мога да ти разкажа по-подробно и в лично съобщение.

# 74
  • София
Тук ли е мястото да попитам за мнения за забавачката с език на Алианс, или има отделна тема за полудневни заведения?

Общи условия

Активация на акаунт