Частни детски градини - София (тема 10)

• 111 890
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,
Моля, ако на някой детето му посещава Слънчево зайче /детската градина на Българско школо/ или Веселото гардже да сподели мнение. Доволни ли сте от градините / по-скоро предучилищнатит групи/. Какъв е дневния им режим? Какво е включено в таксата? Има ли английски език всеки ден?

# 226
Здравейте, търся мнения за Немо в Драгалевци, Рай, Еко дара и 506 хлапета.Само да кажа- не ходете в Слъневата къща в Оборище.

# 227
Виви, може ли да споделиш повече за Слънчевата къща - какво не ти хареса и какви са ти впечатленията от там, защото само така вметнато не е от полза за никого.  Peace

# 228
  • Пловдив/София
Здравейте,

знам че въпроса ми е сигурно много смахнат но да попитам. Случайно някой да знае добра детска градина до 350-400 лева в квартал Дружба, Слатина, Гео Милев, Младост ?  newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy

Мой колеги твърдят, че тази до Бизнес парка- Бърборанчета- била хубава и са доволни. Май каза 250лв + храна, към 400 максимум. На мен не ми хареса, защото няма двор и пространство, но не съм я виждала лично честно казано.Може би за парите си е добра. Поправям се: това е само ясла, до 3г.

Друга прилична пак  без двор е Коколино в Младост 2 до РУМ, май пак така върви като цена и отново познати са доволни.

Но са ми много бегли отзивите, трябва да ги посетите лично, разбира се.

# 229
Да, съжалявам, ето и по- подробна инфо: първото лошо впечатление е, че влизаш в една тъмна, много стара сграда, от вън има накакъв двор с бурени и трева; след като влезнеш вътре те лъхва една студенина, само на елетречески лампи, стаята, в която децата стоят през деня е малко по- светла, на ужасно тясна, има още една малка стаичка, която обаче явно е само за прием на такива като мен, защото не видях деца там, много млади каки- сигупно между 18 и 25 се опитваха да гледат някак си децата, да 30 минути никой не успя да поуспокои едно момченце, нито да го загащи или избърше сополите,нямат мед.лице, не изискват мед.документи при прием, кухнята е повече от тясна, стаята, в която тр да спят- малка и студена, може би Плами беше само в час, но тя ще ражда всеки момент, казаха че ги извеждат в парка заимов, но аз бях там в 10, 30 и не видях подготовка. Не знам как може да се гледат така деца, просто съм потресена.

# 230
 vivi_a , това за коя ЧДГ е?! Звучи ...ужасно! #Cussing out

# 231
vivi_a , това за коя ЧДГ е?! Звучи ...ужасно! #Cussing out

Цитат
Публикувана от: vivi_a
Вмъкни Цитат
Здравейте, търся мнения за Немо в Драгалевци, Рай, Еко дара и 506 хлапета.Само да кажа- не ходете в Слъневата къща в Оборище.

# 232
Това, което написах по - горе е частна градина или наистина не знам как се води Слънчевата къща в Оборище. Като прочетеш сайта си мислиш, че е е нешо различно, което наистина ще даде вничание и много грижи и добра среда на твоето дете, но разочарованието е голямо. поне моето беше.
За мамите и татковците  Wink които се интересуват искам да споделя, че вчера ходих в Доверие и съм обнадеждена, че може би има нормални градини за нашите деца, за които всички искаме да е най - доброто и да се чувстват добре. Днес ще ходя в Еко Дара и Щастливите деца и ще споделя послед подробни впематления. Междувременно очаквам и вашите! Хубав ден на всички!

# 233
Май днес само аз се занимавам и пиша в темата, но предполагам и други ще се включат в последствие. Посетих Еко Дара.Чувствата смесени - впечатленията - по - скоро добри. Имат прекрасен двор, вътре къщата е добре оборудвана, обикновено помещенията, в които децата играят са преходни /с врата/ към друга стая, където спят, с изключение на една, където евентуални ние ще попаднем - там стаята за игра и за спане е една, което според мен е минус. Влезнах във всички групи, не бяха много деца  - по около 8 максимум, по - големите се занимаваха и учеха нещо, другите играеха, а третите - най . малките - плачеха Cry Директорката - учтива жена, но нещо не ме грабна. Не мога да кажа за грижите над децата, тъйкато прекарах много марко време, но всяка група се занимаваха от една "кака", казаха че имат и други занимания, за които идват външни хора, ако искаш плуване - в басейна на Германи.. не знам защо но нещо не ме грабна.
Посетих и Двореца на Щастливите деца . отвън  - още по - прекрасен и голям двор, добре поддържан, вътре също - просторно, светло, много пространство, а всички деца - и малки и голечи спят в стаята, където се хранят и имат уроци по език, има и още една стая - голяма за игра. Срещнах се със заместник-директорката - мила, но определено не е педагог, любезна - но не знаеше какво да каже,  опита се да скъси дисанцията и започна да ми разказва за нейния син...
Та.. така и чуденето продължава.. явно трябва и обикалянето да продължи..
В тази връзка някакви актуални информации за Кита имате ли?

# 234
 vivi_a, мерси за отзива. Аз тъкмо искам да посетя Двореца на Щастливите деца в понеделник/вторник с идеята да давам там сина ми за няколко часа или полудневно през идните месеци.
 bouquet

# 235
Пиши, моля те за твоето впечатление ката посетиш двореца, на мен ми се стори някак ...стерилно..

# 236
Вдясно от въпросния Дворец е най-хубавата градина в София.

# 237
Мецане, сигурно избраната от теб  Laughing

# 238
А, не е задължително.

# 239
Татко Мецан, можеш ли да споделиш каква е таксата там, тъй като няма актуална информация, Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт