Съпруги на военнослужещи - 16

• 59 966
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
То същата работа и с децата.
За билет дават пари и за учащи до 26 годишна възраст, но навършат ли 18, за деца квартирни не се полагат.  ooooh! Значи един път може, а друг път - не може.

# 106
Аз затова казвам, че вече се обърквам коя наредба какво признава. Това с децата е много смешно-за квартирни и за ВМА до 18 г. , за почивки и за пътни до 26 , ако учат. Каква е логиката ?

# 107
  • Ямбол
Здравейте,
Успешна нова седмица на всички!!!!!
За Сарафово да ви кажа сега малко мои впечатлиния. Ходили сме там до тук три години подред и мисля таз игодина пак да отидем. Най хубави са блок 2 и блок 3 защото всички са с климатик и са близо до басейна и морето и до барчето, което миналата година работеше с пълна пара. Иначе в другите блокове също тук там има климатици и някои са реновирани , но не мога да кажа кои са. Храната е на блок маса, но на две смени защото стола е малък като площ а хората са много. Има баскетболно и тенис игрище, има и футболно игрище има и тенис на маса. Басейна е много хубав, чисто е.Около блоковете има много алеи, градинки пейки и е сенчесто. Ами какво да кажа друго. Питайте ако нещо конкретно ви интересува.
Лек ден !!! Hug

# 108
 Благодаря ви, момичета! А поне вече като сме с еднакъв постоянен адрес по ЛК може ли да ползваме почивните бази? Че ни се ходи лятото или на Рибарица или на Хармония...

# 109
Благодаря ви, момичета! А поне вече като сме с еднакъв постоянен адрес по ЛК може ли да ползваме почивните бази? Че ни се ходи лятото или на Рибарица или на Хармония...

Да. Мисля че и еднакъв настоящ адрес също върши работа, не само по ЛК. По тази наредба се признава съвместното съжителство.

Данити, мерси. Достатъчно е това, за него е важно в кои блокове е по-хубаво.  Знам, че два се предпочитат ,ама номерата им не помнех.

# 110
  • Пловдив

Да, можеш. То и без адресна регистрация може, но тогава цената за теб ще е различна.  Peace
Ние ходим е еднакъв настоящ адрес с документ от общината.

# 111
И аз за Сарафово само добри отзиви мога да кажа.Наистина 2 и 3 блок са най-желани.Ние бяхме в 4 и стаята ни не бе от реновираните,но иначе хладничко и приятно но мн.тясно.Храната на две смени за мен повече от вкусна и достатъчно.За друго питай.Фло Ния ми изпилва нервите на максимум,говори все повече а и аз все повече и разбирам.Има ужасен грип при нас и не я пускам все още на градина.

# 112
 Благодаря ви, дано се възползваме тази година  Simple Smile

# 113
Отсъстам, но имам не знам колко причини.
  Praynig за едни палци днес /дано късмета е с мен/. Да мине и утре ще пиша.
Дано сте здрави.
Лек ден!

Пиша от телефона и затова не ви сервирам кафе.

# 114
  • София
Добро да е утрото, красавици. Добър да е денят ви.

Днес кафето е от мен. Въздържам се от закуска, че ей къде е пролетта, ще хвърлим палтата и леле мале. Талията отишла на кино hahaha Joy

СГГ имаш стиснати палчета от мен fingerscrossed, пожелание да се случи това, което искаш  Flowers Four Leaf Clover и позитивна енергия, за да се случи нещото Simple Smile

За днес плана ми е, да подреждам шкафовете в детската стая. След обяд - на тръстиката.
Хубав ден ви желая. Hug

# 115
Добро утро,благодаря на фло за кафето.
СГГ стиснати палчета и от мен
На всички останали прекрасен ден
Ние с ММ днес сме решили да разместим спалнята,да боядисаме и да видим как да я пренаредим за да направим място за новото човече.Заведох каката на градина-от сутринта прически,рокли-днес ще ги снимат за подарък за празника на мама и трябва да е "уникална"-така се изрази дребосъка.Като гледам още от сега колко е суетна не иска два дни да е с еднакви дрехи,ако може само с рокли и всеки ден с прическа,не ми се мисли какво ме чака по-нататък.
Е толкова засега от мен,допивам си кафето и започваме

# 116
  • Ямбол
Здравейте,
Димитрова, започна ли офанзивата за снимки за 8 март. Моето мъниче не е на градина заради грипа, той се оправи но не го пускам още и май ще изтървем снимките за 8 март. Жалко.....ще разпитам все пак може и да се вредим Simple Smile

Гледам спокойничко е в темичката ни....къде се изпокрихте всички...по задачки ?
Аз съм на тръстиката но и тук сега след голямата офанзива е спокойно.
Изчезвам, лек ден на всички!
 Hug

# 117
  • София
Военни момичета, току що разбрах, че днес е Световен ден на целувката. Разбрах го не от CNN, а от бабите от КГБ. Вие да видите hahaha Joy Какви е баби намирала, намирала и събирала, събира  и сега нашата БГ МАМА rotfImbo ОтърлЯк и Отресни!!! Превеждам за тези, дето не са завършили Оксфордският филиал на Брезнишкият университет - ОтърлЯк -умни, Отресни ( ударението на О ) - будни, отворени.

Та за да съм и аз една Отресна баба, да ви науча вас, младите, Целувайте се, ама не безразборно. Wink Във военният ни блок трЕбе ред да има. Целунете си дечицата, целунете си момчетата. На роднините и приятелите - по една въздушна целувка изпратете. Нищо не струва, а много значи.

Целувам ви и аз.  Kissing Heart Изпращам ви една неувяхваща песен, която са пели Франк Синатра и Елвис Пресли, Далида и Шарл Азнавур, Бийтълс и Андреа Бочели.

# 118
Добър ден! Минавам набързо, специално заради Сети. Късно се усетих, мила, че профилът ми е заключен и няма да може да се види котето. Свалих една снимка на компютъра, но не разбирам как да я постна тук. Някой ако знае и помогне, ще съм благодарна. Да зарадваме Сети  Hug

# 119
  • Пловдив
 Flo 51, целувки казваш. Виж аз какво изнамерих

9 февруари – Международен ден на стоматолога

Скрит текст:
Традицията да се отбелязва на 9 февруари Световният ден на стоматолога става все по-популярна навсякъде по света. Можем да предположим, че има основателни причини да се чества този професионален празник на зъболекарите в ден на Св. Аполония (St. Apollonia), първата причина от които е изненадващо привлекателен образ на Аполония, оцелял през вековете.

Аполония - дъщеря на виден служител на Александрия, повярвал в Христа. Според гонителите на християнството, тя давала лош пример на останалите граждани, които трябвало да се придържат към политеизъм и да вярват в божественият император.

Аполония е била подложена на тежки изтезания за отказ от християнството. Но момичето не трепна пред лицето на смъртта. Тя е помолила да я развържат, за да коленичи и да изпълни изискванията на тълпата. Когато я развързали, смелата жена сама се е хвърлила в огъня. Това се случи на 9 февруари 249 година.

Страданията и християнският подвиг на Аполония дотолкова поразили съвременниците и правоприемниците, че се е родила легенда за това, че е достатъчно само да се изговори името на "Аполония", да се помолете на нея - зъбната болка ще отмине. През 300 г. Аполония е канонизиран като светец. Денят е 9 февруари.

Древните "стоматолози", използвали прототип на първата си машинка още преди 9000 години. Това неочаквано откритие, направели учени от САЩ и Франция.

Проучвайки намерените в Пакистанската провинция Белуджистан, останките от хора, които живяли 7 - 5,5 хиляди години пр. Хр, те намери в някои зъби, направени почти перфектни дупки с диаметър 1-3 милиметра и дълбочина до 3,5 милиметра. За изкуството на древните "зъболекари" доказва и факта, че в някои случаи са "лекувани" труднодостъпни коренни зъби, при това една от дупките се е намирала от вътрешната страна на челюстта.

Ние ще раздаваме целувки, реални и виртуални, а Фло ще празнува два пъти.

kiss 261uu kiss

После ще намина да нагледам как сте  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт